Fashion Life

nåt nytt

april 29, 2014

Minna Tannerfalkskönt par

Ännu en härlig morgon med morgonpromenad i ett vindstilla soligt Halmstad. Dofterna som omringade mig var nya, och många träd hade
blommor som slagit ut bara sen jag senast såg dem igår. Inte så konstigt att det går fort nu, det har varit så varmt och soligt senaste dagarna.
Och idag blir det ingen skillnad, det är blå himmel, sol och ljuvligt ute. Näst sista dagen i april idag, snart startar sköna maj.

Månaden som är så gott som fulltecknad redan med massa roligheter.
Redan första veckan firas det två födelsedagar, ett kul jobb, ett event och VårRuset.

Idag ska jag prova något nytt, nämligen gravidmassage. Man får ju inte göra massage hursom  när man är gravid, för att det startar upp flera
processer i kroppen, men speciell gravidmassage finns och det ska jag prova idag. Bokade in det en dag när jag kände mig tung, svullen och
ganska vissen, men så känner jag inte idag. Det är bra svajjigt det här med alla stadier man går igenom, man vet aldrig riktigt hur dagsformen är.
Oavsett så ska det blir skönt med en massage, och jag hoppas på en lugn, avkopplande stund med riktig avslappning för kroppen.

Mina ben är nog värst, de har redan börjat samla vätska och det är inte så kul. Och så upptäckte Matilda att jag hade en liten kula i hälen
när jag var på fotvård senast. Inget jag känt av själv, men hon förvarnade för att det kunde vara en hälsporre på g, och att jag skulle vara försiktig.
Hur bra var inte det då? Att jag inte ens fått ont ännu, men redan fick tipset innan det gått för långt, nu har jag ju chansen (förhoppningsvis)
att göra något åt det så att det går tillbaka helt och inte blir en belastning för mig istället.

Mjuka bra stödjande skor, stretcha och ta hand om fötterna är A och O.

.

|  Skor Birkenstock  |

.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marie april 29, 2014 at 2:32 e m

  Men åh, jag hade helt missat att du är gravid -Grattis!!! Så roligt! Har själv fått lyckan att uppleva föräldraskapet nu efter flera års väntan (adoption). Allt gott o ta hand om dig!

 • Reply Karolina april 30, 2014 at 8:59 e m

  Gud vad snygg matta!! Var kan man få tag på en sådan 🙂 Vilket märke??

 • Reply Minna maj 2, 2014 at 11:19 f m

  Marie – TACK snälla! Nu håller vi tummarna för att allt ska gå bra hela vägen 🙂 kram Minna

 • Reply Minna maj 2, 2014 at 11:19 f m

  Karolina – Visst är den fin! Den kommer från Granit, och finns även i svart.

 • Leave a Reply