Beauty

mama mio

maj 12, 2014

Mama Mio Sverigefor tits and tummy

Du minns kanske att jag var på en massage för två veckor sen, och att det var en gravidmassage jag skulle på för första gången.
Det var en urhärlig upplevelse, inte bara för kroppen, utan även en njutning för huvudet och alla tankar som försvann från huvudet för en stund.

Gillar du tuffa tag och djup massage är det inget för dig, för detta är en väldigt lugn, mjuk och skön avslappningsmassage.
Och även om den är anpassad för gravida, är den inte enbart för gravida såklart.

Jag upplevde den som meditativ, avslappnande och energigivande. Massagen går ut på lugn beröring, i svepande lätta rörelser och det dröjde
inte många minuter före jag var inne i min egna värld, och mina tankar försvann in i en dimmig, trygg och sockervaddsmjuk tunnel.
Mina första ord som dök upp i huvudet  för att beskriva massagen, är att den är ungefär som Thai Chi, fast i massageform.
Men förstå så skönt!

 Oljan, The Tummy Rub Oil, som användes under massagen köpte jag med mig hem, och en Boob Tube. Bägge från märket Mama Mio.
Dem har jag använt varje dag sen dess och jag är helt såld! Vilka grymma produkter. Det är till och med så att jag vill gå och lägga mig tidigare
bara för att få smörja in kroppen, haha. Men oljan… provar du så kommer du förstå. Den är FANTASTISK för huden. Inte bara på en växande mage.

.

”Mama Mio är ett hudvårdsmärke från London som specialiserat sig på produkter för oss kvinnor, speciellt i samband med graviditet. 
Men även för både yngre och äldre kvinnor, nyblivna mammor eller till de som bara vill hitta formen och må bra i sin hud. 
Produkterna bygger på att effektivt ge en fast, tonad och mer hälsosam hud, speciellt på ”favoritområdena” ben, mage, byst, höfter och armar”

.

Det finns flera produkter i serien och de finns alla att köpa och läsa mer om  H Ä R
En produkt som jag är väldigt nyfiken på är Get Waisted – Body Shaper, läs recensionerna och resultaten som tjejer fått  H Ä R  så hajjar du min nyfikenhet.
Get Waisted finns att köpa  H Ä R

.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Minna maj 12, 2014 at 9:12 f m

  Här finns en till som använder sig av Mama Mio – hon är lite längre fram än jag, hon har sin skatt i famn…

  http://fbhalmstad.com/2014/04/17/min-hudvardsrutin/

 • Reply emely februari 14, 2015 at 11:40 f m

  Jag har läst mycket om dessa produkter,men det verkar inte som att tummy rub oil har utgått ur sortimentet. Eller råkar du veta vart man kan hitta den?
  Ha en fin alla hjärtans dag!
  /emely

 • Leave a Reply