Baby M

baby M

juli 8, 2014

Minna Tannerfalk Gravid6 weeks to go

Vi mår bra, det rör på sig mycket i magen och jag har saktat ner tempot avsevärt.
Njuter mest runt och pillar här hemma, jag älskar verkligen att vara hemma.
På kvällarna rullar vi ner till havet och kvälldoppar oss, grillar och har långa samtal om allt som väntar oss.
Känslorna svallar och vi kommer på varann med att bara le stort emellanåt.

Igår när vi låg nyvakna i sängen och drog oss sa Maccis plötsligt:

– jag tycker att vi tar och skruvar ihop sängen i veckan, och sätter ihop vagnen.  

Så får det bli.
För bägge två finns här hemma, de bara står där i paket och väntar på oss i garaget.

Det är inte bara bebisen som fladdrar runt där i magen på mig, fjärilspirret ger mig djupa smilgropar och blöta ögon.
Jag kan knappt fatta det. Vår högsta önskan är snart här.

*

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Frida juli 8, 2014 at 5:14 e m

  Så vacker! Blir tårögd jag också.. Det är så häftigt och spännande att vänta och fantisera om vad som komma skall! Så fint att ni pratar mycket innan om det som ska komma och att ni är väl förberedda; för omtumlande blir det alltid, men sååå fantastiskt! Jag önskar er all lycka till med den kommande lilla krabaten och enligt skrönorna har du ju en ‘linea nigra’ som går upp över naveln vilket ska tyda på en pojke… Men det är ju ss bara en skröna 😉 stor kram och ta det lugnt i sommarvärmen!

 • Reply Sofia juli 8, 2014 at 10:22 e m

  Mysigt 🙂 Jag har lite längre kvar än dig men tiden går så snabbt så snart är det dags!

 • Reply Sophia juli 9, 2014 at 9:18 f m

  Hej fina Minna. Vad vacker du är!

  Jag undrar om du kan tipsa mig om boende på mallorca? Jag och min kille åker till Palma i augusti men eftersom vi inte varit där innan är det så svårt att veta vilka ställen som är bäst!

  Kram S

  • Reply Minna juli 9, 2014 at 9:30 f m

   Sophia – Vi har eget boende på Mallorca så det blir inte att vi bor på hotell så mycket, inte i Palma iallafall. Ett nyöppnat hotell som är superduperfint är Hotel Cort. Kolla det! Och sen finns en uppsjö… Hotel Tres, Puro Hotel, Palma Suites, Hotel Born… Gå in på Tripadvisor.com och kolla, där finns många tips och recensioner också! Njut av semestern, jag är superavis!! kram Minna

 • Reply Denise juli 9, 2014 at 6:41 e m

  Åh Minna! Jag blir tårögd! Nu är det nära. Er lilla skatt! Stort lycka till med allt som komma skall. Du kommer bli en fin fin mamma!

 • Reply Åsa juli 14, 2014 at 3:34 e m

  Så mysigt! Så vackert! Jag förstår precis vad du menar, vi fick vänta länge på vår prinsessa men så kom hon till slut, det är sju år sen nu och lika härligt och overkligt när jag tittar på henne! <3

 • Leave a Reply