Mi Casa

doftpåsar med lavendel

juli 21, 2014

Doftpåsar med Lavendeljag klippte ner mina lavendelbuskar
Doftpåsar med Lavendelgjorde små lavendelbuketter
Doftpåsar med Lavendelsom jag ska torka

I senaste laget har jag klippt ner mina lavendelbuskar för att torka dem.
Får se om de orkar/hinner med en blomning till nu, håller tummarna, men jag är ute i senaste laget som sagt.

De små buketterna hänger nu på tork, sen ska jag klippa av stjälkarna och lägga de små torkade blommorna i små påsar.
Placera ut dem i bland kläderna i klädkammaren, och mellan tyglagren i linneskåpet.
Och på så vis förlänga och ta med sommaren långt in i höst & vinter.

*

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Johanna juli 28, 2014 at 9:05 f m

    Hej minna! Först vill jag bara säga tack för en otroligt fin och inspirerande blogg och ett jätte grattis till er som snart ska bli föräldrar, Så underbart! Jag har själv en dotter på 9,5 månader. Livet började verkligen då hon kom. Vad jag ville fråga var om du kanske ville skriva eller visa mer av det bebis relagerade, vilken vagn, säng hur du känner inför förlossningen osv. Är så nyfiken! Ver ni vad det blir eller har du något på känn? Hoppas ni har en din sommar. Kram!

  • Reply Caroline augusti 7, 2014 at 12:54 e m

    Vilken härlig idé! Tyvärr är alla mina lavendel nästan utblommade så jag får pyssla med det nästa sommar ist…

  • Leave a Reply