Mi Casa

kvällstimmen

juli 29, 2014

Minna TannerfalkMinna TannerfalkMinna TannerfalkMinna Tannerfalkdet är ljuset som gör det

Dagarna är fantastiskt fina, det går inte att säga annat, men det har sina nackdelar också. Jag och gruset, vi gillar vårt AC-kylda hem nu.
Eller rättare sagt, vi gillar det väldigt mycket nu. Nånstans så känns det lite trist att inte ligga och lapa sol och bada dagarna i ända, men samtidigt,
det kommer fler tillfällen i livet till det.

Jag är inne på mina sista veckor nu, jag mår helt ok men jag blir trött snabbt och av inte så värst ansträngande saker, så det är mycket vila på agendan.
Passar på att fixa & dona lite här hemma och det är när dagarna drar mot kväll, som det blir riktigt härligt. Det skymmer, blir svalt och stilla.
Igår var en sån kväll, jag var ensam hemma och pysslade runt här. Och för första gången på riktigt länge tände jag några ljus.
Det var så mysigt. Satt i soffan, utan dator, utan telefon, och bara var. Tror inte ens att jag tänkte på något speciellt, mer än hur vackert det
ändå faktiskt är, med ljussken som svagt fladdrar i mörkret.

Nu känner jag att inredningslusten är tillbaka igen, så kul! Kan bero lite på att jag var med några vänner på en ”Skåne-runda” i söndags. Så himla kul.
Vi var på Loppis, spanade runt i butiker, lunchade, shoppade och inspirerades. Jag hann inte hem förrän jag ville åka iväg igen.

Det måste väl ändå vara det bästa betyget. Och att känslan fortfarande sitter i.

*

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mia juli 30, 2014 at 9:22 f m

  Åh va fint . Var är den fina ljuslycktan ifrån

  • Reply Minna juli 30, 2014 at 10:10 f m

   Mia – Den är i koppar och är suuuuuperfin 🙂 Den kommer från Sirocco Living. Finns i flera färger också.
   Älskar ljusskuggan den ger!

  Leave a Reply