Baby M Life

ovan molnen skiner alltid solen

augusti 4, 2014

Minna Tannerfalkefterlängtat regn

Inatt har jag haft sällskap av kvicka ljussken och muller på mina nattliga små turer runt i huset, mysigare än vad man kan tro.

Jag har längtat efter åskan & regnet och den rena, lätta luften den kommer med. Tiden före när det känns som att syret stryps, man bli klibbig av
att sitta stilla och huvudet känns som det varit på ett dygns fest, den är inte så vidare kul. Speciellt inte när man har en kroppstyp á la Mumin.
Men sen när det väl brakar loss, regnet forsar ner och luften blir klar och lätt – åh, då är det bra härligt. Och så är det just nu.
För det har fortsatt att regna lätt efter nattens skurar, och lätta sommarregn, finns det något mer lugnande?
Det blir så tillåtet att ligga och dra sig, äta frukost lääänge och bläddra slött i ett magasin. Ta det lugnt och inte ens titta på klockan.

De där känslorna är något som sommarregn och augusti kommer med. Jag älskar augusti som ni vet. Det är som att varje dag är lite söndag.
Tempot är lugnare, dagarna inte lika kravfyllda, stränderna är lugnare, havet ljummet och allt blir mer inbjudande på nåt sätt. Augusti är min bästa månad på hela året och i år är den extra spännande, det finns ju något helt nytt som väntar där runt hörnet – Baby M.

 När är den stora frågan såklart. Det känns som att vi ska iväg på en resa, adrenalinet finns där i startblocket och bara väntar på signalen.
Vi vet inte vart vi ska, när vi ska åka, vad vi ska ta med oss på vägen eller hur resan ska gå – det enda vi vet är ATT den kommer att bli av.

Oavsett vad.

Säg något som kan vara mer spännande än det, för jag vet då inte.

*

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna augusti 4, 2014 at 5:48 e m

    Jag vill se vagn & säng till bebis!! Så himla spännande för er! Lycka Till:)

  • Leave a Reply