Tävling

vinn härlig hårvård – O&M

augusti 6, 2014

O&M Original Mineral hårvård

Styling Kit

Original Queenie – firm hold hairspray
Rootalicious – root lift
Surf Bomb – sea salt spray

O&M Original Mineral hårvård

Volym Kit

Fine Intellect – shampoo
Fine Intellect – conditioner
Atonic – thickening spritz

O&M Original Mineral hårvård

Vårdande Kit

Detox – shampoo
Hydrate & Conquer – shampoo
Seven Day Miracle – masque

****

Jihoooo – Nu är det tävlingsdax igen!

Ni är så många som hört av er till mig om O&M produkterna, då ni ju vet att jag verkligen är superförtjust i dem.
Det är  f a n t a s t i s k a  produkter, som dessutom är ekologiska, utan några knasigt konstiga tillsatser eller ämnen.
Och när ni provat dem har ni känt precis som jag, att de är suveräna. Alla av er har inte fått tag på produkterna, då de är relativt nya i Sverige,
men allt fler salonger runt om i landet får nu in dem.
För några av er är väntan slut – för nu har jag inte mindre än tre stycken dunderkit från O&M att tävla ut till er!

****

Så här gör du för att vara med och tävla:

1. Välj vilket kit du önskar att vinna
2. Svara på frågan:  -Vad tycker du är det jobbigaste med ditt hår
3. Håll tummarna!

Titta gärna in hos, och följ, O&M på Instagram på @oandmse (så kommer du till det svenska kontot)

För att läsa mer om produkterna – klicka  H Ä R

****

You Might Also Like

86 Comments

 • Reply Erica augusti 8, 2014 at 9:31 e m

  1. Care kit
  2. Jag har lockar lika svårtämjda som ett lejon. Barret behöver kärlek!
  3. Jag håller tummar och HÅR – dålig humor kanske går hem 😉

 • Reply Matilda augusti 8, 2014 at 10:23 e m

  Jag vill vinna volymkitet! Det jobbigaste med mitt hår är att jag precis håller på och vänjer om mig. Jag har alltid haft spiktrakt hår, men det senaste året har mitt hår blivit lockigt och jag står liksom lite handfallen och undrar vad tusan som händer. Allt som funkat de senaste 25 åren gör det så att säga inte längre.

  Fingers crossed! Kramar

 • Reply maria augusti 9, 2014 at 10:07 f m

  Jag skull

 • Reply maria augusti 9, 2014 at 10:13 f m

  Jag skulle välja care kit.Mitt hår är så slitet och tunt nu efter att jag blekte slingor för några månader sedan. Sedan är jag allergisk mot vissa ämnen så det kan vara lite knepigt att hitta några produkter som fungerar. Det skulle vara fint att prova ekologiska produkter.

 • Reply Johanna augusti 9, 2014 at 10:56 f m

  Hallojsan!
  Jag skulle vilja vinna volume kittet då mitt platta hår gärna skulle vilja få lite volym i sig, letat o letat efter ett bra volymkit men inte testat detta!

  Kram från mig!

 • Reply Jenny Nilsson augusti 9, 2014 at 11:44 f m

  1. Jag skulle gärna vilja vinna Volym kitet.
  2. Då jag har ett rakt hår naturligt med många, många tunna hårstrån så är det väldigt svårt att få volym. Har testat allt från att klippa upp det, permanenta, alla möjliga volymprodukter men aldrig hittat något som jag har fastnat för. Därför skull jag gärna vilja vinna detta kit då jag har läst mycket bra recensioner och vill gärna testa om det skulle kunna funka för mig.
  3. Båda tummarna hålls! 😉

 • Reply Ann-Sofie augusti 9, 2014 at 12:14 e m

  1. Jag skulle mer än gärna vilja vinna care kit.
  2. Ny ort, ny frisör, skulle avfärga håret. Det blev helt katastrofalt så hon fick göra om det. Två avfärgningar senare och mitt hår har ännu inte återhämtat sig efter ett halvår. Jag som.sparar till långt hår behöver ett mirakel.

 • Reply Hanna augusti 10, 2014 at 11:59 f m

  Jag skulle vilja vinna stylingkittet!
  Det jobbigaste med mitt hår är att det alltid lägger sig helt platt när jag försöker mig på att göra en fin frisyr vilket jag tror att stylingkittet kunde råda bot på!
  Jag håller alla tummar jag har 🙂

 • Reply Jess augusti 10, 2014 at 3:58 e m

  1. Jag vinner mer än gärna stylingkitet!
  2. Jag har så tunt klassiskt skandinaviskt hår, dvs många, många tunna strån. Det jobbigaste med mitt hår är alltså att få volym.
  3. Håller tummarna tills de blir blå! 🙂

 • Reply Susanne augusti 10, 2014 at 4:36 e m

  Hej Minna!
  Vill börja med att säga vad fantastiskt kul det är att få följa dig på din resa mot ditt lilla mirakel i magen. Är ju så spännande så man spricker. Kommer ju bli an amazing little star!

  Vilken fantastiskt tävling, den hör kände jag direkt att jag vill vara med i.
  1. Jag skulle helst vilja ha the CARE KIT, men STYLING KIT kommer på en tät andra plats.

 • Reply Susanne augusti 10, 2014 at 4:36 e m

  Hej Minna!
  Vill börja med att säga vad fantastiskt kul det är att få följa dig på din resa mot ditt lilla mirakel i magen. Är ju så spännande så man spricker. Kommer ju bli an amazing little star!

  Vilken fantastiskt tävling, den hör kände jag direkt att jag vill vara med i.
  1. Jag skulle helst vilja ha the CARE KIT, men STYLING KIT kommer på en tät andra plats.

 • Reply Anna sörman augusti 10, 2014 at 5:02 e m

  1. Skulle vilja vinna det vårdande kitet! 2. Har stora problem med min hårbotten som kliar och flagnar 🙁 provat en del olika sorters hårvård men inget som hjälpt ännu, kanske detta råder bot på mina problem? 3. Håller alla tummar i världen på att jag blir det lyckliga 🙂 kram Anna

 • Reply Camilla augusti 10, 2014 at 5:51 e m

  Jag skulle gärna vinna Carekitet! Detta då jag inte riktigt haft tid att rå om mitt hår (som är det jag i vanliga fall lägger ner lite extra energi på) då jag har en liten 6 månaders bevis hemma. Så håret har inte riktigt blivit prioriterat, dessutom är lillkillen förtjust i att slita och dra i lockarna! 😉

 • Reply Malin Svensk Björck augusti 10, 2014 at 6:43 e m

  Hej!
  1. Skulle vilja vinna care-kitet .
  Håret behöver ju alltid omsorg 🙂
  2. Mitt hår är tjockt och därför bångstyrigt. Det är lite jobbigt. Sen önskar jag ( fast många skulle vara jätteglada över det) att mitt hår växte lite långsammare. Så jobbigt när man vill ha en kort frisyr 😉
  Ha en fin söndag!
  Mvh
  Malin

 • Reply Johanna N augusti 11, 2014 at 12:31 e m

  1. Jag är supersugen på ”Care kit”
  2. Som nybliven två-barns mamma törstar håret efter lite omtanke!
  3. Håller tummar och tår 🙂

 • Reply Eva augusti 12, 2014 at 6:51 f m

  Hej!

  1. Jag skulle vilja vinna stylingkitet.

  2. Det jag gillar minst med mitt hår är frizzet och självfallet. Håret gör sällan som jag vill 🙂

  3. Håller tummar och tår!

 • Reply Stina E augusti 12, 2014 at 7:03 f m

  1. Jag har spanat in The Volym Kit!

  2. Mitt hår är fint, glansigt Och platt… Efter att ha ammat i 9 månader så finns det inte heller så många hårstrån kvar : ) Lite hjälp på vägen med volym vore inte så dumt! Dessutom älskar jag ekologiska produkter!

  3. Heja heja! : )

 • Reply Anna-Carin augusti 12, 2014 at 7:10 f m

  1. Styling kit
  2. Har så svårt att få en frisyr som håller under dagen utan att se ut som jag nyss klev upp. Mina lockar o virvlar lever sitt egna liv. Har alltid försökt kämpa m platt-tång. Men sista veckorna gett upp o testat att låta lockarna vara – då vore salvattenspray mm perfekt.
  3. Hoppas ✊

 • Reply Amanda johansson augusti 12, 2014 at 8:28 f m

  1 detox schampo
  2 har ett hår som är självlockigt och rött och det blir väldigt lätt frissigt så de står åt alla håll.. Inte lätt att göra iordning och har alltid velat pröva detta 😀 som ska va så bra !
  Ha de så bra och lycka till med bebisen:)

 • Reply Matilda augusti 12, 2014 at 9:12 f m

  Åh jag vill så hemskt gärna vinna det vårdande kitet!
  Varför? Jo det ska jag tala om för dej. Vi har bestämt oss för att köpa all mat och alla hygienprodukter ekologiska. Men sen vi gjorde det har mitt hår strekjat totalt! Ett enda stort trassel! Jag behöver hjäääääälp!

 • Reply elin augusti 12, 2014 at 10:01 f m

  Jag skulle bli superglad för styling kitet!
  Jag har långt och lockigt hår, som jag tycker mkt om, men den kombon är inte alltid så skonsam för håret då det lätt blir torrt och slitet. Jag är alltså ständigt på jakt efter bra och vårdande hårprodukter. Mitt, vanligtvis, självklara val hade varit det vårdande kitet…MEN inte denna gång :). Eftersom du tidigare pratat så gott om surf bomb så är jag riktigt sugen på att testa den… älskar att få prova nya produkter.

 • Reply Ira augusti 12, 2014 at 11:40 f m

  Jag skulle gärna vilja vinna stylingkittet. Mitt hår är alltid platt & volymlöst men de här produkterna borde pumpa upp volymen:).

 • Reply Mini augusti 12, 2014 at 4:31 e m

  Hello!
  Åh vad jag skulle vilja vinna Care kitet!!
  Jobbigast med mitt hår är att det nu vid 35 plötsligt ändrat karaktär och blivit, torrt, frissor, flygigt också lite självfallet på det, så jag känner inte mitt eget hår längre :(.
  Tummar och tår hålls stenhårt!!
  Häls. Mini

 • Reply ida Mattsson augusti 12, 2014 at 7:49 e m

  Jag skulle jätte jättebra vilja vinna det vårdande kittet. Mitt största problem är att mina hårstrån går av väldigt lätt.

 • Reply Malin Hansson augusti 12, 2014 at 9:13 e m

  1. Volym Kit
  2. Valde volymkitet eftersom det jobbigaste – eller ja, tråkigaste med mitt hår är att det är så tunt och volymlöst efter att jag har duschat det. Alla gillar volym i håret! Därför hoppas jag på att volym kitet är den perfekta lösningen för mig. 🙂
  3. Håller tummarna!

 • Reply Carola augusti 13, 2014 at 9:06 f m

  1. Care kit 🙂
  2. Tappar mitt hår nu när jag ammar.. 🙁 inte allt som tur är 😉
  3. Självklart håller jag tummarna!

 • Reply minnatannerfalk.com – Minna blogg – spanbloggen › friday! augusti 15, 2014 at 8:02 f m

  […] just det – i helgen måste du ju göra det  H Ä R […]

 • Reply Anna augusti 15, 2014 at 3:07 e m

  Jag har så svårt för att bestämma mig vilket jag helst vill vinna eftersom alla ”kiten” verkar så bra. Egentligen är det ju grunden som är det viktigaste, alltså det vårdande men å andra sidan är ju faktiskt flärd och glamour rätt uppiggande. Alltså önskar jag vinna…
  1. Volume kit
  2. Har ett hår som faltiskt får lite volym när jag stylar det men volymen varar exakt 15 minuter och sedan faller det platt ner igen.
  3. Jag håller varenda tumme jag har att uppbringa

 • Reply Christina augusti 15, 2014 at 5:27 e m

  Jag vill gärna vinna care-kitet!
  Jag har tunnt, råttfärgat, typiskt skandinaviskt hår som kräver både slingor och en hel del handpåläggning för att se bra ut. Slingorna och stylingen sliter så det här kitet skulle nog passa mig som hand i handske..

  Tummar och tår!

 • Reply minnatannerfalk.com – Minna blogg – spanbloggen › sista chansen! augusti 17, 2014 at 7:58 e m

  […] är sista dagen för tävlingen. På tisdag presenteras vinnarna! För att vara med och tävla: Klicka   H Ä R  Klicka   H Ä R Klicka   H Ä R Klicka   H Ä R This was written by Minna. Posted on söndag, […]

 • Reply MarieW augusti 17, 2014 at 8:12 e m

  Hej
  Vilken bra tävling.
  1. Care Kit.
  2. För att jag mäkt att för mycket stress uner längre tid inte varit bra för mitt hår som just nu mår allt annat än bra. Slitet och tovigt.
  3. Håller tummar och tår.

 • Reply Sofia augusti 17, 2014 at 10:42 e m

  Jag hoppas vinna det vårdande kittet. Har alltid varit nöjd med mitt hår (kanske önskat mig en lock då och då i allt det spikraka) men är för tillfället mitt i att fälla mängder efter att ha blivit mamma till mitt andra barn. Känns extra viktigt att ta hand om det som är kvar med bra och ekologiska produkter, särskilt när jag ammar. Gillar inte heller alla vita hårstrån som har dykt upp men de kan inte ens O&M rå på. 🙂

 • Reply Camilla augusti 18, 2014 at 7:06 f m

  1. Care kit
  2. Mitt hår är bångstyrigt och gör inte alls som jag vill!

 • Reply Emilie augusti 18, 2014 at 11:38 f m

  1. Jag skulle vilja vinna care-kitet.
  2. Jag har för snart fyra månader sedan fött mitt andra barn. Efter det första tappade jag mer än hälften av mitt hår när jag hade ammat klart. Jag hoppas att det inte ska bli samma den här gången och håller alla tummar jag kan. Jag gör allt för att preppa och boosta både håret och hårbotten!!!!

 • Reply Catharina augusti 18, 2014 at 6:08 e m

  Jag hade blivit så glad om jag hade vunnit care-kitet!
  Då jag är asiat är mitt hår till min förtvivlan helt utan fall och lockar, vilket resulterar i allt för mycket styling och locktänger!
  Kniper timmar och tår! Kram

 • Reply Frida augusti 19, 2014 at 12:34 e m

  1. Volymkittet!
  2. Mitt hår lägger sig platt så fort det torkat. Att få volym är en process..lite volymhjälp skulke sitta fint i höst!

  Håller tummarna!

 • 1 2

  Leave a Reply