Baby M

mjukt & pastelligt

augusti 14, 2014

Minna Tannerfalkett paket på posten som gjorde mig så glad och berörd, tårarna sprutade när jag öppnat det
Minna Tannerfalk Barnrumbabygymet har vi fått av mami & papi
Littleheart Minna Tannerfalk Barnrum Ekologisktekologisk bomull, pasteller och mjukare än sammet – drömkombo!

Önskelistan barnrum

Vi har ju börjat göra iordning så smått i barnrummet, och ju mer saker vi får in och får färdigt, ju mer verkligt blir det.
För det är fortfarande en dröm på flera sätt, det är inte så lätt att få hjärnan att hänga med och verkligen förstå att det man så länge längtat och
trånat efter, önskat och vänt sig ut och in för – äntligen faktiskt är på väg att bli verklighet.
Oooh… den här resan kommer att bli en Känslostorm 3000.

*

Väggarna är målade i mjukaste färgen Seashell, och det blev så himla fint. Färgen är verkligen perfekt mjukt pastellig. Och pastell är vår röda tråd.
Igår satt jag och surfade runt i jakten på de perfekta detaljerna i pastell att komplettera med, och jag hittade så mycket fint. Nu är önskelistan lång!

En kompis berättade tidigare i veckan att hon fått så mycket gosdjur i present när hennes två söner föddes att hon nu har 5 (!!) flyttkartonger med
gosdjur. De flesta har inte ens hunnits gosas med… Så hoppas jag verkligen inte att det blir för oss, känns alldeles för onödigt.
Nä, då finns det massor av smarta böcker, nödvändigheter och fin inredning som hellre får ta plats i barnrummet.

Hushyllorna till exempel, så fina och passar perfekt in i färgtemat. Dagbädden / soffan vill jag fylla med kuddarna från Ferm, ovanför spjälsängen
får gärna den mjuka mobilen hänga,  tillsammans med tavlan Bonjour! Elefanten Edward, den stora beanbagen, har redan flyttat in och stortrivs.
Lilla djurfamiljen och de oemotståndliga djurkrokarna hund, panda, kanin och säl. För att inte tala om de fina djuren i skinn, som elefanten.

Jag har tvättat upp alla kläder, sängkläder och filtar också. Och när jag satt där och vek ihop de små, små nytvättade kläderna bara fastnade jag.
-Vem ska vara i de här kläderna snart? Hur liten kan man vara egentligen? Kommer du vara en flicka eller pojke? Hur kommer du se ut?
Känns så overkligt… och ändå så självklart samtidigt. Känner mig helt splittrad i mina känslor emellanåt, det är så svårt att greppa allt som väntar.
Känslorna flyger runt som värsta virvelvindarna ena stunden, andra stunden känner jag mig lugn, säker och hur trygg som helst.
Snurrmaja.

Hursom så är allt tvättat nu, och igår köpte vi vårt första blöjpaket. Vi kunde inte hålla oss från att fnissa runt där bland hyllorna över vår
stolthet, fast vi knappt visste vad vi skulle välja. Men första paketet är inhandlat och det kändes… stort. Ännu ett steg liksom.
Paketet ligger nu i rummet på sängen tillsammans med alla tvättade kläder, sängkläder, vagn/vaggakläder, lakan och filtar, dem har vi gott om.
Kan verkligen rekommendera de ekologiska filtarna och sängkläderna från Littleheart, blev helt stum när  jag kände på kvalitén.
Extra lyxigt är att underlakanet är också i deras fantastiska bomull, så lakanet känns nästan också som en filt, urmysigt!

***

Och sen en annan sak – jag har så många gånger sagt att jag har de bästa, finaste och snällaste läsarna. Alla kategorier.
Häromdagen fick jag det bekräftat igen, så till den milda grad att jag nästan trillade jag av pinn!

Kolla översta bilden igen, det är ett paket från en av mina läsare. Hon heter Jenny G.
Hur himla fin kan man vara egentligen?! Jag blir helt knäckt över vilka underbart snälla och fina människor det finns.
Tänk att hon tagit sig tiden att gå ut till affärer, välja ut den fina filten och den ursöta kaninen, köpa kort,
skriva, göra paket och skicka iväg till oss… Inte av någon speciell anledning, utan av ren och skär snällhet och omtanke.

Vet inte hur många gånger jag redan suttit i barnrummet och gnidit kaninens mjuka öra mellan mina fingrar och läst kortet om och om igen.
TACK underbara fina Jenny för din omtanke! Jag hoppas och önskar att världens alla bästa energier ser dig och ger dig allt du önskar och lite till.
Världen skulle vara bra mycket finare med fler som du.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sara augusti 14, 2014 at 4:51 e m

    Vilket fint banygym! Väntar själv mitt första barn i okt och är ute efter ngt liknande. Vet du vart det kommer ifrån?

    Det är så härligt att följa er lycka!

    Kram!

  • Leave a Reply