Mi Casa

guldkantat liv

augusti 16, 2014

Garden Glory Goldguld värt
Garden Glory Goldit´s all in the details
Garden Terass Trall Organowoododla citrontimjan – om inte annat så bara för doften…
Odla egna tomaterdet gröna…
Odla egna tomateroch orangea jag verkligen gillar  

Mycket kan man pimpa en trädgård med, men sen finns det vissa saker som inte är så flådiga, som vattenslangen.
Tills nu.
Jag minns när rörmokaren var hemma oss hos i vårt förra ”riktiga” hem och satte in en vattenkastare, hur vi hängde upp en grön stor behållare
på väggen, en sån med själv-in-dragande slang i. Hur jag tyst svor och men högt sa: -Måste alla vattenslangar vara så fula?! Gröna? Orangea?
Hur många har ett gräsgrönt hus så att den här stora j**la slangburken smälter in lite i väggen?

Som tur var fanns det en tjej som gick längre än mig, som inte bara svor för sig själv, utan istället gjorde slag i saken. Thank you lord för det!

Hemma hänger nu istället för en störig grön skallerorm, en guldig cooling på horn. På guldiga horn dessutom! Den är så ball alltså.
En guldig vattenslang gick inte att stå emot efter alla mina klagosånger över att ”alla slangar var så fula” så jag gick All-In, och är mer än nöjd.
Det blev faktiskt inte bara en slang, utan en till som är lite mer neutral, som ska få förgylla framsidan. Den åker upp så snart rörmokar-Olle har tid.

Trädgårdens gröna & orangea som jag verkligen gillar däremot är tomaterna! Alltså… De. Är. Så. Goda. Solvarma, söta och knallröda.
Så gott som varje dag finns det nytt rött guld att plocka och känslan är helt fantastisk. Som till middagen igår, när jag nöp av lite ruccola,
sallad och tomater, sköljde av, smaksatte med lite balsamico och sen var kvällens middagssallad klar. Allt hämtades ute i vår egna trädgård.

Lyxen av att bo i hus den bara växer hela tiden. Känna gräsmattan under fotsulorna, pilla runt i odlingarna och äta middagar på terassen.
Och nu har vi ändå bara börjat, tänk om några år när trädgården växt till sig, allt har hamnat på rätt plats och vi ”bara kan underhålla”…
Jag som redan tycker att belöningen startat, undras hur jag kommer känna nästa sommar då, och nästa efter det.

Ännu en av livets drömmar som blivit sann.

*

Alla slangar, färger och modeller hittar du hos Garden Glory – klicka H Ä R

*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply