Mi Casa

terass med pergola

augusti 19, 2014

Terass, Pergola, Trall, OrganowoodTerass, Pergola, Trall, OrganowoodTerass, Pergola, Trall, OrganowoodTerass, Pergola, Trall, OrganowoodTerass, Pergola, Trall, OrganowoodTerass, Pergola, Trall, Organowoodmi casa 

Inatt har jag inte fått vidare många timmars sömn, det var bara att gilla läget och istället sova bort morgonen och halva förmiddagen.
Gör inget, har inte direkt något på schemat som är tidsbegränsat, ganska så skönt faktiskt. Tar dagen, och natten för den delen, som den kommer.

Skönt var att få vakna till sol istället för regn, även om det blåser som om löven är på väg att lämna sina grenar. Känns som att sommaren nästan
brutalt lämnade över stafettpinnen till hösten. Från nästintill vindstilla och värmebölja, till regn och rasslande löv.

Imorgon är det min födelsedag och den ser jag framemot, vet redan att jag ska få bli bortskämd av en av mina bästa på dagen, och em/kväll är mannens.
Bara vetskapen om det, gör att jag funderar på att kanske göra mig till lite imorgon. Fixa till mig något extra, passa på helt enkelt.
Ja, så får det nog bli.

Nu ta tag i sysslorna på listan, plocka iordning alla saker efter såpningen, posta iväg ett försenat födelsedagspaket och planera lunch.
-Varför är det sååå trist att äta lunch ensam? Urk…

*

bambustolar Severins  |  korg Sirocco  |  Lyktor Indiska  |  Zink krukor Granit  |  Terass byggt i Organowood

*

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jenny G augusti 19, 2014 at 12:24 e m

  Så vansinnigt fint och fräscht det blivit! Sååå snyggt!! Stor grattiskram i förskott.

 • Reply Paula augusti 19, 2014 at 4:04 e m

  Det ser ju helt magiskt härligt ut! Grattis i förskott också =)

 • Reply Hanna april 27, 2015 at 11:19 e m

  Åh vilken fantastisk altan! Så fint ni har det. Jag surfade runt och sökte inspiration till vår nybyggda altan i Organowood och hittade er vackra altan. Får man fråga vad det är för långt gräs som ni har planterat i en av trälådorna? Mkt fint!

  • Reply Minna april 28, 2015 at 8:01 e m

   Hanna – Tack snälla för dina fina ord! Tyvärr minns jag inte vad gräset heter… fyndade det på Plantagen, och det tog sig jättesnabbt, kolla där!

 • Reply Hanna april 28, 2015 at 8:53 e m

  Tack söta för svar! Då ska jag kolla på Plantagen.

 • Reply Elin maj 3, 2015 at 11:24 e m

  Vilken jättefin altan och härlig pergola ni har ordnat i organowood, roligt att få se! Jag hamnade här då jag sökte inspiration för vår altan och pergola som vi ska bygga i organowood. Får jag fråga hur långa ”ribborna” är i pergolan, dvs djupet? Och vilken dimension på ribborna har ni där? Vi kommer att göra en 4,10 m djup altan och pergolan vill vi ska gå ända ut men funderar över vilken dimension ribborna måste ha då det blir så långt och vi skulle vilja slippa sätta en stolpe mitt i altanen. Det ser ut som ni också har en ganska djup altan? Är ni nöjda med materialet organowood? Superfint har ni det!

 • Leave a Reply