Baby M

sleep tight, don´t let the bedbugs bite

september 1, 2014

Lukas NG Baby Jollyroom fokuserad…
Lukas NG Baby Jollyroomsöta åskådare

Sakta men säkert växer barnrummet till sig, och ett stort steg var såklart sängen. Vi väntade länge med att skruva ihop den, men nu står den där.

Det var så fint att se Maccis när han satt där och försiktigt tog fram del för del och satte ihop. Hur han långsamt sänkte ner sängbotten för att inte
repa lacken på insidan, och sen nöjt tittade på sängen en stund, vände sig mot mig leende:

– Kan vi bädda nu?

 Sen satt jag mest och tittade på honom, med hormon- och tårfyllda ögon. Först madrassen, sen la han ut lakanet och vek in alla kanterna noggrant,
placerade kudden på plats, för att stunden efter lyfta på den när han la dit täcket… han bäddade, fluffade och fixade tills han var nöjd…

Den där stunden kommer för alltid vara etsad i mitt minne.

*

Måndag och 1 september idag. Helgen har varit bra och lugn men självklart med några spännande ”händer-det-snart” ögonblick.
Men vi sitter här hemma, gruset och jag, på samma plats som tidigare. Imorgon har vi gått en vecka över tiden, sen beräknat födelsedatum.
Jag mår fortfarande bra och känner mig ganska trivsam, men visst, helt omedveten om att dagarna går är jag ju inte.
Känner att chansen stiger för varje dygn som går nu, för hur det än blir, så blir det väntan som allra längst till nästa helg.

Det som känns extra flott är att det fina vädret nu är tillbaka på bästkusten igen. I två veckor framöver ser det ut som att vi får kring 20° och mycket sol.
H u r r a ! säger jag.

September kan bli en supermånad. På flera sätt.

*

Sängen kommer från Troll / Jollyrom  |  vit tygbox H&M  |  matta Af Swedala 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Johanna S september 1, 2014 at 2:40 e m

  Färdknäpp..:) Paajsssten. Lycka till!
  Puss på magen.
  //J

 • Reply Maria september 1, 2014 at 2:56 e m

  Jättefint och mysigt! Barnrummet är kvar på vår to do lista för lillan (3månader) sovet ändå inne hos oss. Men snart ska det pysslas iordning, längtar! Stort lycka till med förlossningen! Hur det än går, lita på dig själv! Du kommer klara det och när stunden kommer då du känner att du börjar ta slut, då har du massa mer kvar att ge!

 • Reply Lotta Forsman september 5, 2014 at 5:32 f m

  Klart han också ska få ”boa” sig lite. Mysigt. Så roligt att få följa med på resan genom din fina blogg och hoppas det finns tid för några inlägg då och då när gruset kommit.

 • Leave a Reply