Baby M

min M

oktober 1, 2014

Minna Tannerfalkfavoritpose

Mitt liv kretsar runt familjelivet dygnet runt, allt annat känns ganska så oviktigt och långt borta.
Varje dag är lika spännande och vi upplever nya saker hela tiden, han är fantastisk vår lille son.
Jag älskar varje sekund jag får dela med honom och jag har fortfarande svårt att tro att det är sant att han är här.

*

Tack du snälla fina läsare som lämnat så fina kommentarer här på bloggen, fast mina inlägg kommer glesare.
Tack snälla för att du förstår att jag inte hinner skriva tre inlägg varje dag, och ändå troget kikar in här.
Tack för att du finns där ute och väntar in oss.
Jag är snart tillbaka med tätare inlägg, roliga tävlingar och inspirerande tips.

*

Jag har fått frågan om att berätta ”den klassiska förlossningsberättelsen” och funderar lite på om det är något som ni vill läsa om?
Har du några andra önskemål eller tankar på inlägg, hojta så ska jag försöka svara på alla frågor och skriva önskade inlägg.
Ni är ett gäng som undrat om ni kommer få veta namnet på Baby M – och visst ska ni få det, snart.

– Stor kram på dig, vi ses snart igen!

 *

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Helena oktober 1, 2014 at 1:06 e m

  Hej Minna! Vilken fantastiskt fin liten son ni har 🙂 Jag läser gärna din förlossningsberättelse men kan också förstå om det är något du vill hålla för dig själv. Njut av livet som mamma, vi läsare finns kvar även om du inte uppdaterar lika flitigt längre <3

 • Reply elin oktober 1, 2014 at 2:02 e m

  Han är fantastisk, er son.
  Jag har läst din blogg i ungefär ett år. Och jag har en undran… jag tycker att man har kunnat läsa mellan raderna ibland (rätta mig om jag har fel!) att ni har kämpat ganska länge för att få er fina son som ni nu har hos er. Om du orkar och vill (och om det nu är så det ligger till?) så skulle jag gärna vilja höra lite om det. Det pratas väldigt sällan om dessa saker, tyvärr. Hoppas du inte tar illa upp. Kram

 • Reply Linda Eriksson oktober 1, 2014 at 4:03 e m

  Vad fin han är! Och du med 🙂 om du vill dela med dig vad förlossningsberättelse så vill jag gärna läsa. Sköt om er!

 • Reply Åsa oktober 1, 2014 at 8:58 e m

  Gudomligt söt och vacker liten kille! Självklart att vi förstår dig och du vet att vi finns kvar:) Berätta gärna om du känner att du vill dela med dig. Iiih tycker det ska bli så roligt att få veta vad M står för! En liten undran, vad är det som gör att du inte vill skriva det nu när många undrat ett bra tag? Berätta gärna varför;) Kram och en mjuk liten till M (Melvin, Martin, Måns..:)

 • Reply HannaKP oktober 2, 2014 at 9:18 f m

  Åh gudars vad söt!!! Grattis än en gång❤️ Ta er tid, jag väntar troget och ser fram emot tätare inlägg när de kommer!

 • Reply Petra Forsling oktober 5, 2014 at 8:24 f m

  Hej! Vilken fin blogg du har! Får man fråga var den fina babyfilten kommer i från? Den med trianglar i olika färger och prickig kant runt! Så fin:)

 • Reply Bebismamman oktober 6, 2014 at 11:25 f m

  Han är underbar! Att man kan bli så kär! Vår lilla skatt är åtta veckor idag, det händer så mycket spännande varje dag

 • Leave a Reply