Baby M Life

tip top toe

oktober 9, 2014

Minna Tannerfalktår i alla vädersträck

Barnfötter… så mjuka, så orörda och fantastiska. Jag kommer på mig själv allt som oftast med att sitta med hans ena fot i min hand.
Den mjuka lilla fot, så liten men ändå så berörande.

Mina egna fötter är dock i stort behov av kärlek och omsorg från någon på en professionell nivå. Vad är det med fötter egentligen?
Varför kan de inte hålla sig fina och mjuka och inte bli trötta om man pysslar om dem en gång om året, kan inte det få räcka? Va?!
Jag tycker ändå att jag försöker, men bevisligen räcker det inte till. De behöver mer och djupare omhändertagande för att stay in shape.
Så idag är det jag som bokar en tid (behövs nog en extra lång tid) för välbehövlig fotvård och massage.

*

Idag ska vi försöka komma iväg hemifrån en stund, vi får väl se om vi lyckas få ihop det. Det är planen iallafall.
Hinna med några ärenden, och om det flyter på bra, handla mat. Kylskåpet börjar gapa tomt, och idag kommer inte Maccis hem från jobbet
före vi gått och lagt oss, så det hade varit flott att få fylla på med lite mat i kylskåpet. Annars är det snart bara ljuset som finns därinne.

Något vi funderat mer och mer på, är att börja med Matkasse. Har du det? Vilken Matkasse har du provat och vilken är du nöjd med?
Det verkar så himla bra och smidigt, men helst skulle jag vilja ha en ekologisk laktosfri matkasse, finns det ens?

*

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Bebismamman oktober 9, 2014 at 11:08 f m

  Vi har provat Linas vegetariska, det var en provvecka. Jag var inte särskilt imponerad av recepten, men kanske timade vi bara in en dålig vecka.

 • Reply Nessa oktober 9, 2014 at 1:37 e m

  Låter helt underbart med din hand runt bebisfoten, njut, den tiden är nu:-)

  Lite synd att Matkomfort inte levererar i Halmstad, de är i en helt egen klass när det gäller matkassar och hade nog passat er utmärkt som ert liv ser ut idag. Linas har jag svårt att förstå att de blivit så stora, kvaliteten är i högsta grad ojämn och maten ganska tråkig. Det är svårt att veta vilka som levererar där. Hoppas det finns någon lokal leverantör.

 • Reply Åsa oktober 9, 2014 at 4:16 e m

  Snälla Minna, kan vi inte få veta vad M står för? 🙂 är det så hemligt? 😉 Förstår att du har fullt upp och inte lägger tid på att svara på våra kommentarer men det vore jättekul om du svarar ibland. Bebisfötter är ju sååå gosigt! Hoppas du får en tid för ompyssling av dig själv snart! Kramar

 • Reply Nina oktober 10, 2014 at 6:19 f m

  Vi kör på linas vegetariska och barnkassen, växlar lite mellan dem, mycket eko och variation. Funkar fint för vår lilla familj, lyx att få kassen hemleverad. Testa!
  Önskar dig en fin helg. Kram.

 • Reply Maria oktober 10, 2014 at 2:12 e m

  Låter hur härligt som helst med babybubblan

 • Reply Lina oktober 10, 2014 at 3:01 e m

  Vi har testat Linas vego. Gillade den inte alls. För lite ekovaror, (vi äter bara eko annars) konstigt och rätt smaklösa recept. Tyvärr inte alls imponerad, och då gav vi dem två veckor.

  finfoten!

 • Reply Jenny M oktober 10, 2014 at 6:13 e m

  Vi får vår mat hemkört från Ica Söndrum. Väldigt skönt när det kör ihop sig eller när man behöver handla mycket. Det är inte alltid så lätt att komma iväg med en liten. De har även matkasse men den har jag inte prövat ännu.

  Kram Jenny

 • Leave a Reply