garage bar

Minna Tannerfalk Minna TannerfalkIMG_2380 IMG_2385 IMG_2372 IMG_2377helt suveränt gott

I helgen har vi varit en sväng i Skåne igen, denna gången i Höganäs. Detta underbara lilla ställe som har så mycket jag gillar.
Här finns Magasin 36 med alla sina härliga butiker och den djupt läskande saluhallen (där man vill köpa allt!), och så Garage Bar då.
Ett riktigt favvohak när det kommer till grymt goda hamburgare. Menyn har mer än hamburgare, men än så länge har jag inte kunnat
motstå att beställa en hamburgare varje gång vi varit där…

Bilderna är från nån vecka sen när vi var där, och nu när jag tänker på det så har det blivit en tur i veckan ner dit, den senaste månaden.
Moses är helt fantastisk att ta med sig på små äventyr, han är så snäll. Han är glad och bara hänger med, och han måste verkligen älska sin
bilstol för han sitter i den i timmar utan minsta gnäll. Han sover, tittar till oss ibland, skrattar och ”pratar” lite och sen sover han igen.

På tal om bilstolen, vi är supernöjda med vårt val av Stokke till Moses. Bilstolen är också från Stokke och den kan vi enkelt montera på
vagnens chassi. Vi behöver inte väcka honom om han somnat i stolen, utan kan enkelt klicka i den i chassit och ta med honom ostört.
Varukorgen under vagnen är stor och funkar lika bra för shopping i Höganäs som på Ica Maxi. Smidighet de luxe som får mig, som älskar
effektivitet och smarta prylar, att le inombords av nöjdhet lite varje gång jag använder sakerna.

Och mycket för att Moses också är så himla nöjd. Det gör livet så mycket bekvämare och härligare.
Mindre oro, mindre stress – mer tid till glädje och njutning.

Precis som livet ska va!

*


One Reply to “garage bar”

  1. Bebismamman

    Tyckte jag kände igen mina trakter på bilden 🙂 Bor strax utanför Höganäs, supermysig ort omgiven av vacker natur. Visst är det skönt när bebisarna gillar att åka bil, även vår lilla tjej tycker det är finfint med små utflykter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.