sköna nyheter

SpaHalmstad

Fick nyhetsbrevet från SpaHalmstad idag och jag måste visa vilken härlig nyhet de har på gång nu… en bastu….utomhus! På takterassen!
Tänk i vinter när det blåser kallt, snön ligger i drivor och så kan man sitta därinne i värmen och bara njuta. För en finne som mig, som är en
bastuälskare av rang, så är det här något av en dröm. Bli inte förvånad om det kommer en bild från när jag ligger där och gör snöänglar i vinter…

Hoppas de har klippkort på bastubad, för tyvärr har jag ingen bastu hemma (det var bastun och badkaret jag fick offra från min lista)
och den bastun kommer få många besök av mig före våren är här igen.

*

Ett annat tips är ansiktsbehandlingen från Dr Dennis, det är en riktig dunderbehandling. Jag gjorde den för snart en månad sen och
den är grymt bra och effektiv. Jag önskade att göra en behandling som skulle ”skala” bort nybliven-mamma-med-matt-och-trött-hy som
jag hade, och den gjorde jobbet. De första tre dagarna var jag jättefin med lyster och fin jämnhet i hyn, sen kände jag lite små nästan som
knottror i hyn, jag lät dem vara i nån dag och sen peelade jag ansiktet superförsiktigt i duschen, och då kom den fina hyn och lystern tillbaka igen.
Det som hände var att ”utrensningen” visade sig efter behandlingen. Ett tips om du känner att din hy är blivit helt skruttig efter sommaren.

*

Min vecka har startat riktigt bra, även om jag inte hinner med allt jag tror att jag ska hinna med, dagarna går så fort!
Nu under tiden jag har fått ihop det här inlägget har jag samtidigt vaggat Moses med ena foten, där han sitter i babysittern framför mig.
Lite som Robin Hood vaggandes Sir Väs sådär. Har jag skrivit om det redan? att det är den bilden som alltid dyker upp i mitt huvud?
Jag minns inte om jag skrivit det här eller bara berättat för vänner om det. Min hjärna är inte riktigt lika snabb och memorerande längre.

Lite virrigare än vanligt är jag nog allt, haha. Men det är bara att gilla läget och hoppas att det blir bättre snart.
Så snurrig att jag glömt matkassarna på parkeringen utanför Ica när jag handlat? nej, inte riktigt där, men ändå lite virrig.

Som jag förstår så hör det till när man har en liten bebis, eller hur?

*


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.