premiärtur

stokkepremiärtur i solen 
petitcherienyvaken Stokke, Petit Cherie, Jollyroomdet blommar på framsidan, kolla i hörnet framför plattan i landet… lila småttingar på väg också

Vilken dag! Vi vaknade till sol, och dagen slutade med sol. Även om det inte var ljumna vårvindar, så var det alldeles fantastiskt.
Moses fick åka premiärtur och jag fick köra premiärtur idag, nya sittdelen är nu invigd. Och som han gillade det! Han var så nöjd
över att få sitta och kika ut och se allt som hände runt honom, så kul att se.

Sittdelen har tre lägen (bakåtvänd) och vi fick användning för dem alla tre idag. När vi gick ut satt han i läge 2, lite lätt bakåtlutad,
när vi åt lunch satt han i läge 1, parkerad precis brevid vårt bord (supersmidigt att slippa barnstol)
och när vi gick på shoppingtur somnade han i läge 3. Undrar du vad jag surrar om, så kolla videon  H Ä R

Åkpåsen är också ny och i den gräddigaste, härligaste mintgröna färg du kan tänka dig, som en Pepskula!
Syns inte så bra på mina bilder, men kolla  H Ä R. Passade på nu när de hade ett så fint erbjudande.

I korgen under vagnen syns shoppingen från idag… det blev en full påse från Gina, så mycket fint i butiken nu. Blev både klänning, 3 par byxor och jacka.

Moses tajmade sin sömn helt perfekt idag, så jag hann prova både byxor och annat i affären, så lyxigt. Och så sov han hela vägen hem.
Väl hemma tittade vi lite i rabatterna på framsidan, på snödroppar, vintergäck och krokusarna före vi gick in. Det är så härligt att se hur de
små blommorna bara blir fler och fler. Får passa på och njuta av de där rabatterna nu, för nästa år ser de annorlunda ut.
Vi ska snart sätta igång med att fixa framsidan, och göra klart baksidan såklart, men framsidan har vi inte gjort någonting
med ännu. Ritningarna är klara, och helst vill jag ha börjat igår, men jag får snällt vänta in startdatum. Men snart är det alltså dax, heja!

*

vagn Stokke  |  åkpåse Petit Cherie / Jollyroom  |  vit lykta Ikea  | betongkruka Atelje 18

*


2 Replies to “premiärtur”

  1. Ulrika

    Hej Minna!
    Så mysigt att läsa din blogg nu i vårtider! Du sätter verkligen emfas på allas vår känsla och längtan inför den kommande härligheten! Utan att känna dig känner jag en sådan glädje för dig nu när du blivit det du längtat så mycket efter – mamma! Moses är verkligen en liten solstråle. Underbar!
    Men nu till ngt helt annat. Av ren nyfikenhet;-) Jag är själv väldigt travintresserad och undrar om du också är det? Mest för att du ofta, när det är V75 på Halmstad,skriver att du ska dit och jobba. Som sagt, nyfiken i en strut;-)
    Näväl – ser fram emot att möta våren! Och följa dig och din fina lilla familj! Kärlek!

  2. Bella

    Men åh, alltid lika mysigt hos dig. Så härligt med all vårkänsla nu. Blev så nyfiken på din vårshopping på Gina Tricot. Har du tid att visa bild på klänningen, jackan?
    Behöver verkligen en uppdatering i garderoben och fastnar alltid i svart eller grått. Dags för förändring och låta vårfärgerna få lysa upp min tillvaro mer. Heja dig!!
    Stor kram o tack för ALL inspo du delar med dig. Älskart!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.