salt i salt

IMG_4324kvällstankar

Det var tunga regnmoln över huset idag, jag ville helst krypa tillbaka in under täcket till Moses när jag öppnade upp gardinerna och såg eländet.
Men vi klev upp och det var en spännande dag idag, med både första besöket hos tandläkaren, vaccinering på bvc och lite fix med bröllopshår inför bröllopet nästa vecka.

*

Jag trotsar hösten och klipper in lavendel (som blommar för andra gången i år, hurra) och blekrosa hortensia från trädgården, och ställer i vas på bordet.
Rafsar grill-och-moijto-och-äta-ute-på-terassen-drömmande runt bland min mynta, timjan och basilika, ignorerar helt att jag plockat in dynorna från terassen.
Fantiserar om att kunna sitta ute där ute ännu nån kväll, samtidigt som jag plockar iordning bland de tomma krukorna.
Jag förnekar att dagarna går och att det bara är en vecka kvar av september.

*

Samtidigt som jag känner mig otroligt pepp på hösten. Och på mig själv.
Jag känner otroligt starkt för att satsa på mig själv i höst.

En skiss och en plan finns, den är inte svetsad i alla hörn ännu, men första hörnet är intakt.
Jag finns där i mitten, och i hörnen står Skönhet för ansikte och kropp, Mental och Fysisk avkoppling och styrka, Bra Kost och så den viktiga Kärleken.

Häng med, det här kan bli en kul avslutning på året

*

Hortensior från trädgården |  vitt litet fat Lilys & Honey  |  saltskål Sirocco Living (samma som saltlyktorna)

*


2 Replies to “salt i salt”

  1. Åsa

    Alltså jag måste bara skriva och säga hur oerhört mkt jag gillar din fina blogg! Kikar ofta in och blir alltid glad när det finns ett nytt inlägg. Låter klokt och fint att satsa på dig själv på alla sätt och vis. Det är du så värd:)) Och Jesus Amalia vad söt lille Moses är. Man får faktiskt säga det jag skriver nu.. Vissa barn har bara DET direkt, något lysande över, karismatiska, vänliga, toksöta, charmiga och bara så där naturligt fyllda med kärlek. Jag känner 5 sådana barn nära mig, högt älskade av många med mig. Och så Moses, fast han känner jag inte;)) Men jag räknar honom ändå som det 6:e barnet. KRAM till dig. Om du vill får du hemskt gärna berätta om din ”satsning” på dig själv i höst och hur du tänker kring det.

  2. Åsa

    Just det, ska inte ´missa att nämna Stina A två små barn där! Tycker att du och Stina har ngt som påminner om varandra, har alltid tyckt det sedan jag började läsa era bloggar. Två förebilder och fantastiska förebilder är ni båda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.