hemma

IMG_8093sovrum

En dag hemma. Trodde jag skulle hinna fixa massor idag som inte hunnits med de senaste veckorna, men tyvärr inte.
Moses hann bara vara tillbaka på dagis i fyra dagar förrän han blev sjuk igen. Så jag har en varm, hostig och kelsjuk liten kille i famnen non stop.

Han var hemma i två veckor, på dagis i fyra dagar, och nu är frågan om han kan gå tillbaka på hela veckan igen.
Är det så här det är första året på dagis? Har ju hört om att barnen är sjuka lite mer när de börjar på dagis, men så här mycket?
Tycker så synd om honom, hans andning är så tung och förkylningen jobbig.

Det blir mycket häng i sovrummet och soffan idag, tur att han gillar att mysa iallafall.
Det är något vi är riktigt bra på. Friska eller ej.
Men mysmåndag är det, om än en snorig och hostig sådan.

*

Lampa  Atelje 18  |  Filt i linne  Studio L  |  Scarf  Ajlajk  |  Fåtölj  Ikea 


4 Replies to “hemma”

 1. Sara

  Det där är nog lika olika som vi människor. Min äldsta var nästan aldrig sjuk som liten, men min yngsta är alltid sjuk, det känns som hon är född med hosta…. Krya på lilleman!

 2. Mimmi

  För min lilla Asta tog det också bara om. Tills de kom på att hon hade infektionsastma. Krya, krya!! ❤️ Gör ju så ont att se de sjuka.

 3. Stina E

  Vabb här också igen efter fyra relativt friska dagar på förskolan. Min dotter är två. Jo, jag tror vi får räkna med att ha det så, speciellt under vintern. De små har många infektioner att spinna genom…
  Kram

 4. ida

  Min lilla tjej var mycket sjuk första året, det kändes som hela tiden, men i själva verket varvade vi varandras sjukdommar. Hon blev sjuk, jag blev smittad, pappa blev smittad, hon blev sjuk igen osv. Spec hösten och vintern var helt förfärlig, sen avtog det. Det gick mest i förkylningar och lite feber, en och annan magsjuka, men inget allvarligare. Det bästa är att om de blir färdiga med det, så är det tydligen inte så mycket sjukdom senare. Det har i vart fall stämt här i huset. Hon är i stort sett aldrig sjuk längre, efter det första året på dagis, och nu är hon 4 1/2. Krya på er och lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.