ljus jul

IMG_8081IMG_8084jul i vårt hus

Jag håller mig till ljusa mjuka toner även i jul.
Känner mig själv väl, och så snart julafton är över, åker julen ut och jag tar sikte på Nyår.
Så jag håller mig till färgskalan jag trivs bäst med, så får blommor och pynt stanna lite längre.

Här hemma blir det ljusa toner och många ljus i år.
Ljus jul i dubbel bemärkelse.

*

ljus Enjoy Candles  |  lyktor Made by Zin  |  blommor Cirkus Flora


One Reply to “ljus jul”

  1. Sara

    Alltså, alltså, alltså… Det var inte så himla längesedan jag snubblade in på din insta och blogg. Jag kan knappt slita mig från bilderna! Och den fina cirkusen som ligger på gränsen för långt bort för mig, men som jag faktiskt är halvvägs till på söndag och funderar allvarligt på att ta mig dit… Tror dock tyvärr inte jag kommer hinna denna gången. Men hoppas ni kör vidare så att jag någon dag ska få njuta den fina miljön… Tack för inspirationen! Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.