hola!

IMG_5261

Jag är tillbaka på mitt älskade Mallorca.
Wiiiiii-frikking-hooooo!

*

PS. Tills jag uppdaterar med nya bilder här, klicka in dig på kategorin Travel (finns högst upp till vänster) och välj Palma de Mallorca.
Där finns massor av bilder och tips om du är sugen på att frossa i Mallis-kärlek.

*


3 Replies to “hola!”

  1. Sofie

    Hej! Så härligt att vara tillbaka på Mallorca! Är precis som du väldigt förtjust i denna vackra ö och speciellt i Palma stad. Idag bokade vi en resa just hit! Vi ska överraska min svärmor som fyller 60 år i mars. Ska bli så kul att visa henne Mallorca, för hon ser det nog fortfarande det som ett charterställe med massor av turisthak. Jag har bokat bord på La Perla Ingrosso för hennes stora dag, men tänkte fråga om du har tips på andra bra restauranger eller måsten i allmänhet? För mig är ett måste hasselnötsglass på Bar Bosch och ett besök på restaurangen Duke. Det var dock 3 år sedan jag själv var i Palma senast och jag kan tänka mig att mycket hänt sedan dess! Så dela gärna med dig av tips om du har. Njut nu av din tid på denna underbara plats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.