Palma de Mallorca

minna maccis moses och mallorca

januari 13, 2016

IMG_9185 IMG_9178 IMG_9174 IMG_9168 IMG_9160 IMG_9154 IMG_9146 IMG_9152 IMG_9182 IMG_9190 IMG_9195 IMG_9215 IMG_9208 IMG_9206 IMG_9227

Vi är tillbaka hemma på västkusten, men här är några bilder från sista dagarna på Mallorca.

Moses är helt underbar att resa med. Han är så glad, tålmodig och njuter verkligen av allt nytt som finns runt honom.
Det är så härligt att uppleva saker med honom, längtar redan till nästa resa.

Vi reste med återigen med världens bästa vagn, och nöjdheten är fortfarande 100% (finns just nu till kanonpris  H Ä R)
Åkpåsen var också med, även om locket mestadels låg i varukorgen, så var det toppen på kvällarna när temperaturen sjönk.
På dagarna var det 18-22 grader under hela tiden vi var nere, och det var helt perfekt. Så otroligt skönt.

Det är enkelt att ta sig runt i Palma, det är inga problem att promenera överallt och glöm inte att titta upp ibland också, husen är så vackra.
Finns fina pitstop ställen mest överallt, både för stora och små. Caféer, tapas, lekplatser, parkbänkar, sangria… you name it.

Ja, det är inte konstigt att man blir förälskad i Palma. Och Mallorca.
Och man vill tillbaka. Igen och igen…

*

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Susanne januari 13, 2016 at 3:30 f m

  Hey Minna!
  Wow så härligt det är att titta på alla dina bilder från Palma. You describe your Love for that place so well. Jag har bott i Australien i många år, men snart bär det av till Sverige igen. Det är med ett tungt hjärta och stor motvillighet som vi lämnar för nu, men vi kommer åka tillbaka. Jag längtar inte hem till nåt alls, allra minst det hemska vädret och den ovarma atmosfären. Därför måste jag resa massor detta år och Palma verkar som ett underbart val. Skulle du kunna tänka dig göra en liten guide?! Vet att du har mycket att göra redan, men alltid fantastiskt att få tips från nån som ser en stad in the loving way you do.
  I really enjoy your blog!

  • Reply Minna januari 14, 2016 at 9:11 e m

   Susanne – Åh vad härligt det låter! Det är ännu en dröm jag har, att åka till Australien.
   Om du har möjlighet så besök Mallorca och Palma, det är en pärla! Det finns SÅ MYCKET som jag skulle kunna berätta om Mallorca, ska se om jag får till en specifik guide… stay tuned.
   Och tusen tack för alla fina ord, du är så himla snäll mot mig 🙂
   kram Minna

 • Reply Överkalixtösen januari 13, 2016 at 9:03 e m

  Tack för en inspirerande och fin blogg! Jag sitter och ska boka en träningsresa (läs ego resa) till Palma och velar och kan inte bestämma mig för om jag ska åka i slutet på mars eller i slutet på april. Vill givetvis ha skönt väder, men tål inte sol och värme så bra, speciellt om jag dessutom ska röra mkt på mig. Vad är dina erfarenheter? Är april jätte varmt?

  • Reply Minna januari 14, 2016 at 9:07 e m

   Överkalixtösen – Spelar ingen roll när du åker, den perioden är väldigt lik sig och ingen större skillnad på månaderna. Det blir inte riktigt hett förrän i juni juli aug. Så det är en helt perfekt tid att åka mars april maj. Jag älskar det!
   Önskar dig en helt fantastisk resa, kram Minna

 • Reply Marie januari 13, 2016 at 11:56 e m

  Blev så himla pepp på Mallis efter dina inlägg att vi bokade en resa dit över påsk. Första gången för både mig och maken så nu ska dina tips plöjas på allvar – ha ha!

  Kram

  • Reply Minna januari 14, 2016 at 9:05 e m

   Marie – Men lägg av så härligt! Påsk är helt fantastiskt. Runt om ön så firas påsken ordentligt, ett riktigt fenomen att se 🙂
   Vem vet… kanske vi ses. Ha en underbar resa!
   kram Minna

 • Reply Vickan februari 9, 2016 at 3:43 e m

  Åh så härliga Mallorca-bilder! Det är mina drömmars ö och nog det finns alltid en längtan dit. Vi har bott på Puro Hotel ett par gånger men skulle gärna prova något nytt i maj, har du något tips? Vill också passa på att säga, tack vare dig och dina inlägg om ögonlocksoperation vågade jag mig på det efter flera års velande. Det bästa jag gjort!

 • Leave a Reply