base

Untitled-2IMG_0336skirt och baslinnen

Jag har börjat titta lite på min semestergarderob, för hur gärna jag än vill kunna gå runt i tunna skira plagg och jeansshorts här hemma, så kan jag bara göra det inomhus.
Men när vi åker iväg nästa gång tänker jag njuta av att gå barbent, bära böljande klänningar och tunna skira skönheter.

Det är en bit kvar till semestern, men det hindrar inte mig från att drömma och längta lite.
För OM jag ser framemot det!

*

skönt baslinne & skir blus med knappar i hela ryggen  från Ajlajk 


4 Replies to “base”

 1. Sara i Åre

  jag ÄLSKAR när du bloggar outfits – det är så inspirerande och jag gillar det mycket. förmodligen eftersom den är väldigt långt från min stil – men jag inspireras ändå. och drömmer lite om att helt byta garderob och bara typ ha grejer från ajlajk (har dock den långa svarta klänningen som du körde med jeansjacka och svart hatt på galgberget för en eller två somrar sedan… HERREGUD JAG LÅTER SOM EN STALKER!!). 😉

 2. Annika

  Minna! Diggar din stil. Mycket.

  Behöver höra din åsikt gällande en grej. Fyller 40 i höst och för första gången tvekade jag i provrummet när jag tänkte köpa ett par slitna, håliga jeans. Finns det en gräns för hur gammal kan vara och bära sådana? Slitna shorts är liksom en anna grej, känner jag – men jeans? Så här sa Ebba von Sydow: – Det är tråkigt att sätta en åldersgräns på mode, men jag har svårt att tänka mig ett par trasiga jeans på någon över 40 år, säger Ebba von Sydow.

  Blir man patetisk i något skede? 😀 Vad tycker du?

  • Minna

   Annika – Tack snälla du!
   Jag kunde inte bry mig mindre om vad andra tycker, det är ju ändå jag som bär kläderna? Jag ler, klär mig i vad jag vill och vad jag känner för. Ger en highfive till alla som gör likadant.
   Vem har satt en ålder? Åh det är så dumt att jag inte kan hantera det. Man känner ju själv vad man vill och inte vill bära, jag har kläder på mig för min skull, inte för andras. Bryr mig inte ett dugg om att ”passa” in. Trasiga jeans älskar jag just nu och jag tror nästan att jag bara har ett helt par, haha.
   Jag tycker inte att stil har någon ålder. Ebba är en grymt duktig tjej, men jag håller absolut inte med henne på den här punkten.
   Ha på dig jeans med hål om du vill, gör som DU vill. Då mår du som allra bäst. Rock it. Own it. Love it.
   Du är grym, låt aldrig någon annan tuta i dig nåt annat.
   kram Minna

   • Annika

    Precis så har jag tyckt och gjort hittills också, varit mig själv och klätt mig i sånt som får mig att känna mig bra. Älskar kläder! Men den arma 40-årskrisen fick mig att vackla för en stund. Men nu är jag stärkt igen. Tack Minna – ska bära med mig dina ord forever. Och rocka, forever. Ska fixa ett par riktigt assnygga slitna jeans till mig snarast. Önskar dig en härlig helg, fina du! Kram, Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.