som. jag. längtar.

IMG_4471

Tillbaka. 

*


2 Replies to “som. jag. längtar.”

 1. Vanessa

  I.know.i’m.counting.the.days!
  Om exakt 12 dagar har papsen hämtat upp oss, mamsen fixat middag och vi som ännu inte vant oss vid hettan, värmen, sitter och flåsar. Jag lovar mig själv att jag SKA vara närvarande, inte glömma att njuta där och då! När hösten sen mörknar utanför ska jag plocka fram mina mentala bilder, njuta av vardagsgrejerna jag köpt med mig hem. Plocka fram någon ny skål inköpt på marknaden i Santa Maria, smörja in mig med favvokrämen från Mercadona. Jag vill ha så många mallorcasaker runt om mig, på mig så att när jag kommer hem kan låtsats att jag är kvar där jag egentligen hör hemma. Så jag förstår vad du menar… ???

 2. Victoria

  Mallorca verkar fantastiskt! Har inte varit där ännu men är otroligt sugen på att resa dit, då i sällskap av dina tips!

  Något jag längtar efter är att läsa om din upplevelse av Tony Robbins. Har för mig att du skrev att du skulle återkomma om det. Jag var själv mitt i en personlig utvecklingsresa när du var i London. Skulle vara så häftigt att höra din upplevelse.

  Trevlig sommar och tack för en underbar och inspirerande blogg!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.