mitt mallorca

IMG_0431Minna. Moses. Mallorca.

Hade inte med mig varken kamera eller dator till Mallorca denna gången.
Men jag har massor av bilder i mobilen som jag ska dela med mig av, och några godingar till tips.
Såklart. Ni trodde väl inte att jag skulle glömma bort er?

Är det något speciellt ni vill ha tips om, så hojta i kommentarsfältet, så ska jag försöka hjälpa till.

Mitt Mallorca inlägg kommer inom kort, håll utkik!

*


6 Replies to “mitt mallorca”

  1. Nanna

    Hej! Jag är en ny på din blogg sedan igår kväll. Just nu befinner jag mig i en solstol i Portals Nous, Mallorca. Jag är ett stort Mallorca-fan sedan några år och har rest flertalet gånger hit på själv och med man och barn.
    Mina favoriter hittills är Hotel Cort och Portixol i Palma. Och Esplandido i Port de Soller. Min man har en viss anknytning till Alcudia vilket är ännu en anledning till att vi kommer fortsätta besöka denna ö titt som tätt. Eftersom vi har en förkärlek till ovan nämda hotell plus ett stort intresse av mat och vin gör detta att våra resor blir långt i från rimliga. Jag har flera plaster kvar att bocka av på denna ö och jag känner mig långt i den färdig här. Senast igår kväll blir ju så otroligt sugen på att åka med familjen till det hotell ni nyss besökt, Cal Reiet. Det såg helt fantastiskt ut.
    Till min frågan angående tips. Har du några tankar om hur man kan göra dessa resor lite rimligare, ?… Tips på vackra hus på vackra platser som går att hyra eller bara rimligare hotell som ändå har det där lilla extra som vi nu vants oss vid. Vi tränar mycket och är en aktiv familj, är förälskade (som så många andra) i Santa Catalina och i ön föränderliga landskap. Och som sagt, vi älskar annorlunda, mat lagad med massa tanke och kärlek. Barnen är 1,5 och 4 år gamla. Så tacksam för din point of view i detta ämnen. Tack för vacker inspiration! Nanna
    nanna.bit@icloud.com

  2. Jenny

    Hej Minna 🙂 Jag o min kille ska gifta oss på Mallorca nästa höst. Vi har kikat på lilla byn Orient, nära Soller. Har du nåt tips på bra blomstermarknad på västa sidan av ön? Kram! PS. Vilken superfin bild, kunde inte tro den va tagen med mobilen 🙂

  3. emilie

    Hej! Vi åker till Mallorca i september, ska då in till Palma ett par gånger. Vi behöver tips vart det finns stora härliga lekplatser, passande två barn på 3,5 resp 5,5 år. Vet att din syster ibland visar bilder när de varit där.
    Sen kan du skriva lite kort om de olika områden i Palma, vad som är olika områdes höjdpunkter (o kanske bottennapp;-)

  4. Prallan

    Jag vet ju att du inte bor på Mallis permanent, men jag undrar om du har några tips på livet där som permanentboende… Dvs svårt att få jobb (annat än restaurang/café) om man inte är helt flytande, skolor osv….
    Kram till dig <3

  5. Helene

    Håller bara tummarna att inlägget kommer snart då vi åker ner på lördag, 10 dagar visserligen så jag håller utkik efter restaurang och barntips i Palma (vi avslutar på Hotel Cort efter tips från dig ;o) Ha´re fint!

  6. Anna

    Om man vill bo i palma eller nära där, vilka områden ska man satsa på då? Dina topp 3 favoutflykter? Vart shoppar man bäst i palma. Stort tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.