hemmamys

heartoflovikkajag idag

Vi skrotar runt här hemma, för tyvärr vaknade vi och var sämre igen, förbaskade förkylning.
Det är som att vi sitter ihop ibland, Moses och jag. Om han blir sämre, blir jag det också.
Febern går upp och ner och hostan hänger kvar.

Håret får vara rufsigt, ansiktet vila från smink och mjukaste kläderna åker på.
Vi bygger tågbana, kör bilrace och fikar. För fika måste man göra när man är sjuk.

*

raggisar Lager 157  |  tights Röhnisch  |  stickad polo (magiskt fin!) Heart of Lovikka


5 Replies to “hemmamys”

 1. Caroline

  Hej såg att du gjort en ögonlocksplastik hos johan som tidigare jobbade på citadellkliniken. Jag har nu bokat en tid hos honom på Bella kliniken. Är du nöjd med din ögonplastik och tyckte du att johan var lyhörd? Det jag är rädd för är att dom tar för lite och det inte syns någon skillnad. Kan inte du berätta lite hur du uppfattade honom och hur du tyckte om resultatet? Är så nervös ??? Med vänlig hälsning, Caroline

  • Minna

   Caroline – Det stämmer bra det! Du har gjort ett bra val som bokat tid hos Dr Johan, han är VÄLDIGT duktig. Och syr jätte, jättefint. Jag är verkligen superdupernöjd och har inte ångrat mig en enda gång över min operation hos Johan.
   Förstår din nervositet, det är ju ett ingrepp i ansiktet dessutom! Jag valde att lita på Johan, ta det lugnt, ge mig tid att läka och behålla lugnet efter op. Det tar tid för kroppen att läka sig, och ju snällare man är mot sig själv desto bättre blir det. Helt onödgit att kolla sig i spegeln för mycket, det går inte snabbare för det 🙂
   Stort lycka till och hälsa Johan från mig, och hör gärna av dig efteråt!
   kram Minna

 2. Caroline

  Hej Minna! Det blev att jag bokade en tid hos Peter zackrisson på Art clinic i Göteborg . Jag var tvungen att boka om min tid hos johan och då var det så lång väntetid så därför valde jag att byta. Han är nog väldigt populär johan och lång väntetid ? Men ser ditt resultat och ser att han är duktig. Men en fråga till. Hur lång tid tog det för dig att känna dig som människa igen ? Att man kan sätta på lite smink och gå ut bland folk? Och när man söker på ögonlocksplastik på visbilder på Google när operationen precis varit gjord ser det ju ut som den människan aldrig kommer se bra ut igen för det är snett o vinnt men sen ser man efter bilder och då ser det jätte fint ut. Kändes det så för dig första dagarna efter operationen också? Att det här kommer aldrig se bra ut igen!? ? Förlåt har så mycket frågor. Hoppas du hinner svara annars tack för ditt senaste svar ? Med vänlig hälsning, Caroline Haller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.