magic moments

img_0970-20fika med mamma under gröna parasolletimg_0967-19det är verkligen grönt här, så här ser det ut i en av parkerna mitt i stanimg_0892-1fruktpaus för Moses, som är så pigg och härlig och njuter fullt ut av sweater weather
img_0952-18från morgonpromenaden när vi närmade oss stan, hotel Portixol är en pärlaimg_0898-3klockan 10 imorse
img_0903-4älskar strandpromenaden och energin härimg_0904-5promenad, paddle och segling – multiasking av lugn och aktivitet i samma bild
img_0911-6de är två gullisarna – synkade fotsteg, hand i hand och så växten…img_0916-7efter höstens sjuka och noll träning, är det otroligt skönt att äntligen få känna kroppen röra på sigimg_0917-8nya joggingvagnen är en hit, jisses vad det rullar lätt!
img_0921-9jag är beredd på att ge upp livet i Sverige, sälja allt och köpa en sån här, kanske en lite större och lasta den full med blommor.img_0928-10
img_0933-11min största livsglädje
img_0937-12alltid en nano från skrattimg_0941-13den underbara känslan att se honom så pigg nu, är svår att sätta ord påimg_0943-14skön streetart i mosaikformimg_0944-15hans lugn smittade av sigimg_0946-16här blev det djupa andetag och återigen känna in den enorma tacksamheten – namaste
img_0949-17vackrare kuliss än bergen? nej, den är min vinnare
img_0894-2i hear you

Ett tips om du vill få en riktigt skön promenad i Palma är att ta dig till strandpromenaden, då kan du gå antingen mot Portixol eller mot hamnen.
Vilket håll du än väljer så kommer din väg kantas av massa härliga intryck och frestelser.
Det finns caféer och lekparker, mjuk sand för barfota fötter i vattenbrynet, åskådarbänkar på första parkett och bra peoplewatching.
Det är aktivt på strandpromenaden, både av dem som tar lugna stillsamma steg med sin gamla hund och de som dansar fram på sina inlines.
Det är kul och man märker inte hur långt man faktiskt går och hur tiden flyger iväg.

Perfekt att starta dagen på. Ett tips, ta bussen åt ena hållet och gå tillbaka.

*


2 Replies to “magic moments”

  1. Moa

    Nyfiken fråga! Vart flyger ni ifrån? Köpenhamn? Min man kommer ursprungligen från Mallorca 🙂 Dock hälsar vi inte på så mycket som vi skulle vilja för tillfället (barnen går i skola, lite strikta med ledighet, höggravid just nu osv) Tycker alltid att det är svårt att hitta biljetter så här års då vi bara köper flygstolar. Så har vi varit lite kräsna med direktflyg också. Tanken är dock att köpa vårt eget och ha våran lilla oas och tillflyktsort inom snar framtid! Härligt att läsa din blogg. Ger mig lyckorus inför våra framtida planer!

  2. Nina Wiss

    Vilka härliga bilder! Blir så inspirerad av era Palmaresor och det ser så vackert ut där, så vi tänkte boka vår första familjeresa dit i maj eller juni med vår lilla kille. Det ser ju väldigt barnvagnsvänligt ut också 🙂 Kommer definitivt att plocka tips från din blogg då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.