Tävling

tävling – vinn sodastream

4 januari, 2017

img_1947-3 img_1942-2i samarbete med Sodastream

Vill du slippa kånka bubbelvatten från affären och alltid ha kylda bubblor hemma i kylskåpet?
Då är Sodastream något för dig.

Nu har du chansen att vinna en vit Sodastream Source värd 1399 kr!
Maskinen behöver ingen elektricitet (så ingen sladd, hurra) och är jätteenkel att använda,
man behöver inte ens skruva fast flaskan, det fixar den smarta låsmekanismen, bara några tryck sen klart!

För att vara med och tävla, svara på frågan:

– Vad har du för minnen till Sodastream?

*

Mitt är enkelt. Det  H Ä R  var den första Sodastream jag var i kontakt med. Vad var jag? 10 år?
Pappa kom hem med den till oss barn och vi studsade av spänning och lycka!
Minns så väl hur det lät när kolsyran sköt ner i flaskan, hur de där twistade glasflaskorna kändes i handen och hur bubblorna kittlades.
Vi hade dessutom flera olika smaker som cola, hallon och apelsin – SÅN LYX.

I dagsläget är maskinen mycket smidigare, men lite nostalgi är det ändå än idag, varje gång jag fyller flaskan med vatten.

*

Missa inte din chans att vinna en egen Sodastream nu.
Lämna en kommentar med ditt svar, och vinnaren dras redan på fredag.

Lycka Till!

*

You Might Also Like

68 Comments

 • Reply M 5 januari, 2017 at 18:08

  Kan ha varit 10år och min kompis, som precis hade skaffat en soda streemer, blandade vatten och någon riktigt sötsliskig drinkmix som man kunde köpa på Ica.
  Vi lekte att vi var vuxna och drack rödvin till vår pizza ?

 • Reply Daniela 5 januari, 2017 at 19:48

  Åhh! Jag har inget lika vackert minne sedan långt tillbaka som många andra. Jag har aldrig tyckt om bubbelvatten oavsett märkte och har därför aldrig förr smakat från sodastream heller. Min mamma älskar dock bubbelvatten och därför köpte jag en sodastream till henne i födelsedagspresent, när min dotter serverade oss vatten från denna på kalaset hade jag inte hjärta att tacka nej… Och jag är nyfrälst! Det var så gott och hade inte den där hemska eftersmaken som de på flaska. Jag hade nästan lust att ta presenten och springa hem igen ? Nu önskar jag mig en egen och håller tummarna ?

 • Reply Louise Robertsson 5 januari, 2017 at 21:17

  Min Farfar hade en när vi var små och han knackade alltid på kylskåpsdörren innan vi fick öppna och välja smak, magiskt var vad det var!

 • Reply Viola 5 januari, 2017 at 21:29

  Minne från barndomen absolut! En äldre kompis som jag beundrade enormt hade en sodastream. Jag tyckte det var så otroligt häftigt att hon kunde göra egen läsk så gissa om hon blev ännu coolare i mina ögon. Ibland fick jag följa med henne hem och se hur sodastreamen fungerade och bli bjuden på ett glas. Det var nog inte små många gånger för jag vara bara en småunge i hennes ögon. Hallon var smaken. Det kommer jag så tydligt ihåg 🙂
  Hälsningar Jenny

 • Reply Anette 5 januari, 2017 at 22:32

  Vi hade en vit och orange när jag var liten, första familjen på hela kvarteret. Fina små glasflaskor där en flaska delades på tre barn. Älskade att dra ner den orange spaken och sedan ttrycka så det tutade släppa upp spaken med ett pys och så pumpa i essensen. Vill gärna ha en egen här hemma ?

 • Reply Linnea 5 januari, 2017 at 22:34

  Mitt bästa minne är att min man länge hade drömt om en Sodastream precis när vi började träffas. Så då köpte jag en Sodastream åt honom till den första alla hjärtansdag vi firade. Jag kommer ihåg hur lycklig han blev och den Sodastreamen står fortfarande framme på vår köksbänk nu nästan 10 år senare! Det skulle vara så roligt att överraska honom med en ny modernare Sodastream i present igen!

 • Reply Malin J 5 januari, 2017 at 22:49

  Jag var bästa vän med min granne Ida när jag var liten och de hade allt hemma – bland annat en Sodastream! Mamma och pappa köpte aldrig läsk till oss så jag minns hur jag och Ida (om vi var hemma hos mig) sprang fram och tillbaka och gjorde läsk, haha! Hennes föräldrar blev nog rätt galna på oss ibland….

  Men oftast var vi faktiskt hemma hos Ida – de hade ju TV-spel, VHS, popcorn, chips och så klart en underbar Sodastream 🙂

 • Reply Matilda 5 januari, 2017 at 22:53

  Mitt minne av en Soda stream var den maskinen jag och sambon hittade på rean för en väldigt billig peng. Vi var båda studenter och hade inte riktigt råd med den finaste varianten så denna enkla, gammaldags och desstutom trasiga maskin fick följa med oss hem. Nu 7 år senare tror jag att det är dags för en ny maskin att göra entré till oss. Dags för en uppdatering helt enkelt!

 • Reply Johanna 5 januari, 2017 at 23:07

  Jag säger bara; Vira Blåtira!
  Denna blåa, ljuvliga läskedryck som alla ungar gillade på åttio talet.
  Lyckan var total när pappa kom hem med smakessensen till vår sodastream så jag kunde göra egen.

  För övrigt skulle en ny, snygg, modern Sodastream vara så bra och fin i vårt nyrenoverade kök ❤

 • Reply Paola 5 januari, 2017 at 23:28

  Men ååh, när jag klickade på din bild!! Nästan precis så kan jag minnas den som våra grannar, min bästa kompis familj, hade redan 1980 (fast den var ljusgul och hade en spak på sidan). Jag tyckte hela grejen var magisk och kunde inte förstå hur man kunde göra läsk hemma. Mina föräldrar som inte ens köpte läsk, eftersom det inte var nyttigt … Jag var så himla avundsjuk och jag minns första gången jag fick smaka. Det var Coca Cola-smak – såklart – och jag tyckte … nog inte att det var så gott faktiskt, men det visade jag såklart inte. Jag minns att jag satt vid matbordet och berättade sedan, och min lillasyster började gråta för att hon inte hade fått smaka hon med. Det var tider det! När man kunde bli så fascinerad över lite kolsyrad läsk! Nu skulle jag inte alls ha något emot att ha en, eftersom jag har bestämt mig för att bli hälsosam – och då behöver jag ha en massa gott smaksatt vatten för att klara mig undan lalla läsk-vane-fällor!

 • Reply Caroline Torbjörnsen Wahlberg 6 januari, 2017 at 09:50

  Innan jag hade en egen dotter så tog jag med mina systerbarn och kolsyrade ett gott vatten med pressad citron. Vi satt i den härliga sommarvärmen och svalkade oss med detta på stranden! En underbar dag med fina minnen och skratt!

 • Reply Liza Johansson 6 januari, 2017 at 15:26

  Åh, vore perfekt nu när jag äntligen har flyttat in i min första egna lägenhet! Mitt minne är att min pappa hade en sodastream hemma hos sig, som jag kort och gott blev förälskad i! Det är sååå mycket smartare och bättre än att köpa på affären! Då kan jag även försöka bli lite nyttigare och helt enkelt pressa en citron i kolsyrat vatten istället för att köpa massa läsk på affären! 😉 Håller tummarna 😀

 • Reply Jenny Håkansson 6 januari, 2017 at 15:32

  Jag minns då Sodastream blev populärt och man slapp bära hem på all dricka från affären, supersmidigt! Sedan blev det inga burkar och flaskor att panta! Sodastream är ju toppen, mindre att bära vid handlingen och inga pantflaskor att samla på!
  Men man har ju lärt sig med åren att först börja med vattnet och sedan smaksätta ? Men man lär så länge man lever!

 • Reply Josefine 6 januari, 2017 at 18:41

  Mina minnen till kolsyrat vatten sträcker sig några år tillbaka i förbindelse med utomlandsresor, där kranvatten inte riktigt var dryckvänligt. Det kändes så lyxigt, gott och uppfriskande att dricka ”bubbel-vatten” istället. Så känns det fortfarande, och vanan håller i sig, då jag helst av allt dricker kolsyrat vatten här hemma också. Det är ett perfekt alternativ, då jag inte bryr mig om läsk, fastän det är kolsyrat.

 • Reply Amanda 6 januari, 2017 at 19:22

  Jag gav mina föräldrar en sodastream för 9 år sedan som tack för hjälpen när dom hade hjälpt mig med att flytta och stöttat mig när jag skulle starta upp mitt företag. Sedan dess har jag velat ha en själv men tyvärr aldrig prioriterat att unna mig en.

 • Reply Johanna 6 januari, 2017 at 21:40

  Mitt minne är från när jag var liten på 80-talet. Mittemot vårt hus bodde två fantastiska människor som kändes som extra farmor och farfar och som dessutom hade världens skönaste namn-Maggan och Lutten. Deras dörr var alltid öppen och deras tålamod alltid stort när jag sprang där in och ut i deras hem. Vid deras mörkbruna köksbord satt jag med stora ögon och tittade på när den där häftiga maskinen lät och fram serverades något jag aldrig någonsin smakat! Jag hoppas att jag till mina två små killar och deras kompisar kan skapa och ge lika mycket värme, kärlek, trygghet och minnen som mina kära gamla grannar en gång gett mig. Minnen som delvis kommit genom något så enkelt, men genialiskt, som en soda streamer.

 • Reply Ullan 9 januari, 2017 at 19:16

  Var det ingen som vann?

  • Reply Minna 10 januari, 2017 at 00:34

   Ullan (Paola) – Jodå, det var en någon som vann. Vinnaren är presenterad nu!

  1 2

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.