flyttloppis

byheritagebild jag fotat för – by heritage

Jag packar, rensar och sorterar.
Fyller lådor och staplar högar med släng, säljes, ta med.

Ska öppna upp ett nytt konto på instagram också, ett konto där jag kommer lägga upp allt som ska säljas.
Det är först till kvarn som gäller då, och allt hämtas i Halmstad hemma hos mig.
Så håll utkik, jag förvarnar före jag öppnar upp kontot, så har alla samma chans att fynda.

Nu. Fortsätta stapla högar.

*


2 Replies to “flyttloppis”

  1. Mimmi Stark

    Hej Minna. Så roligt för er med flytten. Jag undrar om ni ska sälja ert fina fina utebord och i så fall är jag jätte intresserad av att köpa det. Vi funderar på att köpa tine k bambu ute möbler som ni har också, om ni ska sälja dem med så är vi intresserade av dem också. Hälsningar Mimmi S. Tack för svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.