playdate

i samarbete med Jollyroom

IMG_7285den här är en riktig höjdare!
IMG_7279ta liften upp och känn vinden i (plast)håret på vägen nerIMG_7287brandmännen har en lite mindre karusellIMG_7283 IMG_7278 IMG_7282 IMG_7286 IMG_7284och den här tunneln! den Ho hoo:ar, tutar och tuffar när tåget åker igenom

Det här med att vi är ensamma jag och Moses, det funkar bra, det gör det. Vi saknar såklart pappan, men vi har det bra.
De första veckorna har redan passerat och det har gått jättesnabbt, sen var mannen hemma i helgen på en blixtvisit, så mysigt.
Vi har några veckor kvar tills flytten, och jag försöker jonglera alla bollar så gott jag bara kan, med allt vad jag har på fatet just nu.

Jag har försökt hitta på lite extra roligt hemma också, med lite nya leksaker, skattletning, det nya lektältet, vattenfärger och ett tågbygge extra allt.
Allt för att Moses inte ska märka av stöket så mycket, och det är en glädjande och lättande känsla, att se att min plan fungerar alldeles utmärkt.

Vi kör tåg genom äventyrstunneln, håller andan för att se vilket ljud som ska komma (den har flera ljud som startas av en sensor)
och sen härmar vi högljutt ljudet och kör vidare till brandstationen. Där släcker vi bränder med ljudeffekter (såklart, annars kan man inte släcka dem)
Räddningsstationen får larm och vi kör utryckning efter utryckning med brandbilen.
Efter jobbet på tågbanan beger vi oss till nöjesparken. På riktigt. Den där berg-och-dal-banan är en höjdare!
Med sin lilla hiss, kösystem och full fart i kurvorna är den riktigt kul.

Något annat som är riktigt kul är att Moses börjat vilja vara med i köket hela tiden, han dukar till varje middag och vill vara med och laga.
Det har blivit en så mysig ny rutin de senaste veckorna, att vi först leker en stund, sen dukar, och så lagar vi middagen tillsammans.

Vi har blivit lite som ett fint par, han och jag.
Med rutiner på vardagarna och popcorn på helgen.

Väldigt mysigt.

*

 Ps. bra kampanjpriser på Brio hos Jollyroom just nu


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.