Life

small steps

mars 9, 2017

pic

Mitt fikonträd står i mitt sovrum och har symboliskt nog ”vaknat till liv”
Fint, vackert och jag älskar pirret i magen det ger mig av att se de där stora fina bladen ta plats.

Själv fejkar jag solbränna och ger min hy glow.
Blingar mig med smycken, och gör allt i min makt för att känna mig lite vårig och kärlekig i själen.

Den här grå himlen som legat som en blöt, tung filt över Halmstad har varit här alldeles för länge.
Att ha sett himlen 5 gånger sen i januari är faktiskt inte okej. Det är inte är det.

Iallfall för mig.
Kom igen nu våren, våga släpp taget!

*

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Emilie A mars 12, 2017 at 2:44 e m

  Hej! Nyfiken fråga och fundering. Tatuerade bryn, med den där strå för strå tekniken, något du är nyfiken på?

  • Reply Minna mars 12, 2017 at 2:48 e m

   Emilie A – OM jag är, har sett några som gjort sina bryn och jag ÄR så sugen själv. Vill bara vara riktigt, riktigt säker på att jag hamnar hos rätt person före jag bokar tid. Skulle älska att ha lite fylligare bryn.

   • Reply Emilie a mars 12, 2017 at 6:39 e m

    Kul, då är vi två😊. Har du något bra tips på ett fixeringsspray för makeup? Jane iredahl ska ju ha något, har du testat det? Eller är det bäst att lägga primer först istället? Tycker att primer känns lite väl häftigt för vardagsmakeup

  Leave a Reply