newspaper

Hallandsposten ringde mig och vill boka tid för en intervju.
Vi träffades precis att 2020 ringt in, och vill du läsa hur storyn kom ut i tidningen så kan du läsa artikeln om mig på Hallandsposten  H Ä R .

Den publicerades 200109, och gissar att den ligger kvar och går att läsa ett tag framöver.

*


2 Replies to “newspaper”

  1. Åsa

    Hur har jag kunnat missa att du börjat skriva igen, läst allt på din FINA sida. Har följt dig i så många år och om inte dagligen, så en gång i veckan skickat varma tankar med hopp och ljus till dig!!! För mig är du en helt otrolig person och jag ber till högre makter att du fortsätter skriva, du har så mycket att berätta känner man, så mycket viktigt och att du skriver helt enastående får inte ”kastas bort”. STOR KRAM till dig och din fina son! / Hur bor dina föräldrar nu, visst flyttade föräldrarna hem till Sverige?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.