like a gun

Efter att jag missade senaste tiden jag hade bokat hos Eva, har jag äntligen fått sätta mig i stolen hos henne idag igen.
Jag har kört på lite kortare naglar på sistone och trivs bra med det. Men vad jag inte gillar är att mina naglar är ojämna till ytan,
så när jag lackar dem, även med underlack, så sitter inte lacket speciellt länge. Speciellt inte så som jag håller på och river i kartonger och så.
När jag har förstärkning på naglarna däremot sitter lacket som berget. Då blir nageln helt slät och lacket fäster mycket, mycket bättre.
Även när jag har lite längre naglar, har jag aldrig lösnaglar på mina naglar, utan förstärker dem bara. Snygga och lättskötta.
Eva lackade även mina naglar i ett nytt, helt galet snyggt lack från Color Club. Det är svart, med silverstänk i.
Resultatet blir rockiga naglar i en färg som påminner om en knallsvart, välpolerad revolver laddad med blänkade silverkulor.
Jag kunde inte lämna det fina lacket där, det blev kärlek direkt. 145 kr senare äger jag det absolut snyggaste svarta lacket jag nånsin sett.


6 Replies to “like a gun”

  1. Veronica

    Det såg riktigt snyggt ut måste jag hålla med om! Kör på Make up stores svarta lack MIKA nu men vet du om de finns att köpa på nätet? 🙂

  2. Minna

    Veronica – Det ÄR verkligen helt sjukt snyggt. Svårt att fånga det på bild, det blir inte riktigt rättvist. Vet ej om det går att köpa på nätet, men du kan ju ringa till Eva på 035-103000, hon kanske vet eller så kanske hon kan skicka ett till dig?! You will love it, kram m

Comments are closed.