idag startar sommarsäsongen

het som en spis

Idag kickar sommarsäsongen igång i Halmstad.
Bulls har smygpremiär för inbjudna, från och med imorgon gäller sommartiderna.
Caféet slår upp portarna och har öppet hela Påsken
Gastons kör VEGA ikväll med Mac de la Vega
Mårtenson kör Superfredag ikväll torsdag

Ikväll kommer det bli mycket folk på stan och en riktigt härlig partykväll – perfekt start på Påskhelgen!


7 Replies to “idag startar sommarsäsongen”

 1. Emelie

  Minna! I need your help:) Behöver lite stylingråd. Har köpt en tight trekvartsärmad klänning som är öppen i ryggen men två stora rosetter som ändå täcker lite på ryggen. Du kanske sett den på nelly.com:) I alla fall….till sommaren kan jag ju bara köra med ett par vita skor till, men nu?! Nu måste jag ju ha åtminstone leggings under. Men vilken färg?? Ska jag ha mörkblåa, vita, svarta? Eller tänker jag helt fel, kanske ska ha något helt annat?

  Vet att du är superduktig på detta för du har hjälpt mig förr:)

  Å snacka om att jag ångrar min flytt från Halmstad när jag läser detta….Älskade påskhelgen i Halmstad för det händer ju så mycket skoj!
  Ha en riktigt härlig påsk fina du!
  Kram Emelie

 2. Minna

  Emelie – ja det är lite lurigt, den är ju väldigt somrig och är nog allra finast som den är bara, med ett par vita skor till = superduper!
  Men du kan ju använda den på flera sätt. Du kan sätta en kjol över, tex jeanskjol, så blir den som en topp, eller stoppa ner i ett par jeans tex. Men vill du bära den som klänning nu, då hade nog jag valt tunna mörkblå strumporbyxor till, inte leggings. Fint med boots och skinnjacka till. Och med rött läppstift!
  Vad tror du om det? KRAM!

 3. Emelie

  Smart! Visste väl att du skulle komma på en bra lösning:) Har inte ens tänkt på att man kan ha den som en topp! Perfekt ju! För det är ju som du säger, den är väldigt somrig. Men har men den som topp så funkar det ju nu:)

  Tack så jättemycket för hjälpen! Ha en härlig påskhelg nu!
  Kram

Comments are closed.