italian gelateria

trappan till härligheten
Riccardo – the man. the myth. the concept.

Nere på Hamngatan, vid fina herrbutiken Thomas, parkerar sig världens godaste buss emellanåt.
Där kan du köpa Riccardos världsberömda Italienska glass från Möllegård.
Hasselnöt, Bounty, Mango, Pistage, Vit Choklad, Cocos, Banan… åh det finns hur många helst och alla är lika goda.
Vill du beställa glass går det också bra, och jag lovar dig att dina middagsgäster kommer älska efterrätten!
H Ä R hittar du mer info


3 Replies to “italian gelateria”

 1. Maria

  Hej Minna !
  Är i NY och va införbi MJ-butiken i dag, och då kom jag att tänka på dig ! Tänk va kul det va att springa in i dig här förra året ….och jo då , jag läser fortfarande din blogg !!! Mvh Maria ( gotlänningen )

 2. madelene

  Men åååhh!! Sicken dröm! Synd att d inte finns här i närheten! Ääääälskar ju kokosglass!! =)

 3. Minna

  Maria – ÅÅÅh va kul att höra ifrån dig!! Men herreguud va roligt det var! Jag tänker på dig ibland och ler alltid lika stort. Jag är så glad över att du sa hej till mig där och jag lever på det minnet ofta. Hoppas du fick med dig massa fint från MJ! Och du…. glöm inte Cafe Habana på Elisabeth / Prince. Majkolvarna och Margaritas – wow….
  STOR KRAM Minna

Comments are closed.