svårt att finna orden

mac hade som plan att ha sin Godfather t-shirt på sig under kavajen.
inga ord räcker till

I helgen döptes våran älskade gudson.
Stolta som tuppar stod vi brevid hans fina föräldrar som gett oss äran och förtroendet att bli gudföräldrar.
Ceremonin var otroligt vacker och tårar av ren lycka rann utmed mina kinder.
Han är helt otrolig den lille killen, och det kommer bli helt obeskrivligt att få följa hans resa genom livet.
Jag är fortfarande så rörd, att varje gång jag ser bilderna blir min blick alldeles suddig.


11 Replies to “svårt att finna orden”

  1. Sarah

    Hej Minna! Stor dag du har varit med om. Är själv moster och det är häftigt. 🙂 Jag och en vän till mig funderar på en minivecka på Mallorca, ex. onsdag till måndag. Jag vet ju hur mycket positivt du har skrivit om Mallorca och jag har läst igenom gamla inlägg. Tänkte kolla om du har tips på bolag att resa med, billiga tips och även andra tips var man kan bo etc. Tack på förhand!

  2. Malla

    Ni är så fantastiskt fina. Jag är så otroligt glad och lycklig över att ni finns i mitt liv och nu när ni är gudföräldrar åt min son känns bandet mellan oss starkare än någonsin. Minna och Mac, ni är helt fantastiska, glöm aldrig det. puss

  3. Minna

    Sarah – åh Palma är perfekt att resa till en minivecka! Jag brukar kunna hitta billiga biljetter med Air Berlin, Spanair eller restflyg hos charterbolagen.
    Bo inne i Palma, ni kan titta på Homeaway.com för att hitta lägenhet att hyra. Alltid fina boenden och en ärlig och bra sajt. Vill ni bo på Hotell så kan ni kika tripadvisor.com och skriva in Palma de Mallorca så hittar ni massor av hotell, med recensioner från människor som bott där, se foton och i alla olika prisklasser.
    Jag rekommenderar att bo inne i Palma, och ta bussen till ex. stranden Illetés, har för mig att det är buss nr 3, men det är bara att fråga. Bussen dit är supersmidig. Man kan hoppa på inne i stan och sen stannar den precis vid stranden. Då kan ni åka till stranden när ni vill, ta bussen tillbaka, och ni är i stan där ni har nära till kvällsshopping, mat och sangria. Hem och chilla sen ut och äta och testa barer och nattklubb, utan att behöva lägga pengar på taxi hela tiden. I Palma är det inget konstigt att gå ut och äta middag klockan 22-23 på kvällen. Shoppingen i Palma är jättekul och det finns verkligen nåt i alla prisklasser. Öppet ganska sent på kvällarna också, iaf till 20.00. Nåt ni måste göra är att gå och äta tapas på Bar Dia och dricka Sangria – det ligger precis i hörnet vid Puro Hotel och är galet härligt, gott och stimmigt! och så en sak till – njuuuuut!!

Comments are closed.