jag är tillbaka – det firar vi!

Jag mår ganska så mycket bättre idag, thank you lord!
Vilken pärs det har varit, jag minns inte ens senast jag blev liggande sjuk och nedbäddad i en vecka.
Jag firar min återkomst tillbaka till verkligheten med en liten härlig tävling!

Du kan vinna detta fina resekit med skönhetsprodukter från Italienska Comfort Zone. Perfekt för vårens weekends!
Kitet innehåller 6 superprodukter med dagkräm, nattkräm, ansiktsvatten, make up & hud rengöring och ansiktsmask.
Comfort Zones produkter finns på internationella ledande SPA, lyxhotellkedjor världen över och på salonger. Läs mer om produkterna  H Ä R
Det härliga resekitet är värt nästan 700 kr!

För att tävla ska du svara på frågan :
Till vilken stad vill du åka på Weekend i vår, och vem vill du ta med dig?

Lämna svaret i kommentarsfältet –
tävlingen pågår till onsdag den 9 Mars kl. 23.59

Lycka Till!

 


104 Replies to “jag är tillbaka – det firar vi!”

  1. Sofia

    Jag skulle vilja göra en riktigt mysig tjejresa med mamma och mina två systrar. Resmålet skulle bli Barcelona för den perfekta kombinationen av strand, stad, god mat och cava.

  2. Mimmie

    Helt klart weekend till Barcelona med min älskade sambo för fotboll, shopping och möte av en underbar sol!

  3. frida

    Jag skulle vilja åka till underbara Florens med min bästa väninna D som haft ett tufft,och insupa miljön,människorna,shoppingen och den goda maten/vinet såklart,älskar italien!!!

  4. Unni

    Jeg vil faktisk reise til Stockholm sammen med med min søster som har hatt en tøff høst og vinter (bl.a. blitt oppsagt fra sin jobb). Stockholm er den fineste og koseligste av de nordiske hovedstedene 🙂

  5. Caroline

    Skönt att du är på bättringsvägen! Jag vill åka till London för jag har aldrig varit där trots att det ligger så himla nära. Med mig vill jag såklart ha min fina man 🙂

  6. Mimmi

    Va skönt att du börjar känna dig bättre! Har själv legat i en vecka med hög feber, inget kul alls.

    Självklart vill jag vara med och tävla. Jag vill åka till the Big Apple så klart!!! Har aldrig varit i New York men har alltid velat åka dit. Så dit skulle jag åka och ta med min älskade sambo. =)

  7. Malin J

    Till London skulle jag vilja åka med min man <3 . (Egentligen NY – men det känns som om en weekend blir för kort där – får bli en långweekend isådanafall!!)

  8. Camilla

    Kul att du är tillbaks och att du känner dig bättre! Jag vill resa till södra frankrike i vår, Banyuls sur mer. Kanske inte det självklara weekendresmålet då det är en liten pittoresk hamnstad – men ack så fantastiskt. Med mig skulle jag ta min underbara kille och våra två fina vänner. lata soliga dagar runt om på olika vingårdar, ett dopp i det turkosa vattnet och härliga middagskvällar med champange och skaldjur..livet kan inte bli bättre!

  9. mimmi

    Hej Minna,
    Så skönt att du börjar känna dig bättre!
    Jag är tillbaka på jobbet efter 3 veckor nerbädda.. underbart att jobba igen + att det blivit vår ute:)
    New York med min bästa bästa tjejkompis!!! Shoppa och drika härliga drinkar, och varför inte clubba lite:)
    Aldrig varit där och det är verklgen mitt drömresemål när det gäller städer just nu!

  10. Carolina

    Det skulle bli weekend till London med bästa vännen. Möta våren i denna underbara stad, träffa släkt och uppleva alla turistattraktioner skulle va perfekta starten! 🙂

  11. Johanna

    Skönt att höra att du är på väg tillbaka.

    Jag önskar mig en weekend till Barcelona tillsammans med min sambo. Det hade varit skönt att komma iväg lite och jag har aldrig varit där tidigare men hört att det ska vara en härlig stad. Fantastiska sevärdheter och god mat!

    Ett resekit från Comfort zone hade ju passat som handen i handsken! Kram Johanna

  12. Matilda

    Högst upp på weekendlistan ligger New York, och dit skulle jag vilja åka med min finaste vän Victor som jag är uppväxt med och har känt hela livet. Han flänger runt på modelluppdrag, teaterturnéer och står på musikalscener, medan jag pluggar i Lund och vi träffas därför alldeles för sällan (om vi bortser från regelbundna Skypedejter). En weekend med honom vore världens lyx och dessutom har han varit i N.Y förr och kan därför guida oss förbi turistfällor 🙂

    Kram!

  13. Melinda

    Hej Minna

    vad skönt att du mår bättre, men take it easy en stund till – fast det är svårt, jag vet!!
    Vårens weekend-resa planerad till London där min syster bor o jag ska åka med min underbara man som fyller 40 år i maj o Maya som fyller 12 i maj o så jag som fyller ** i maj:-))

    Kramar /Melinda

  14. Loulou

    Reser för första gången till N.Y i maj med min dotter som guide och då som nybliven pensionär!!!

  15. Lovisa

    Jag skulle vilja åka på sparesa till Kaho Lak i Thailand, de är visserligen ingen stad utan en ort. Min mamma har alltid velat åka till Thailand men det har aldrig blivit av och hon har de senaste 6 åren gått igenom behandlingar mot bröstcancer som hon fick för som sagt 6 år sedan och nästa år fyller hon 50 år som hon är lite nojig över, så om jag hade råd skulle jag definitivt ta med henne på en sparesa till Kaoh Lak som jag har hört är en fantastiskt ort nästan som ett paradis och det skulle min mamma behöva efter allt hon har gått igenom.

  16. Ida

    Jag vill åka till Como i Italien. Perfekt storlek på stad o lufsa runt, göra såna där fynd som man inte kan göra någon annanstans. (Njuta av goda viner och mat) Jag vill ta med mig min älskling. Han behöver lika mycket som jag.

    Skönt o höra att du e frisk. Jag började bli lite orolig när bloggen var utan inlägg så länge. Du är efterlägntad!

  17. Ronja

    Hej Minna! Jag skulle vilja åka till Bohuslän för en spa weekend med min mamma. Dels för att vi aldrig varit på spa och för att det är så härligt att umgås mor och dotter..

    Kram Ronja

  18. Jenny

    Är kanske inte så orginell men jag vill sååå gärna åka till Paris, har inte varit där utan bara hört kollegor berätta massa fantastiskt. Jobbar mycket med Frankrike så vore så kul att se vad allt fuss är om 🙂 Vill ta med mig min galna kompis Marie..

  19. elin

    Till Edinburgh! Alltid velat se skottland, det verkar så härligt och vackert på samma gång. Vill åka med mina två bästa tjejkompisar som bor och pluggar i alltför många mil ifrån mig just nu.

    kram!

  20. Elin

    Jag vill åka på en mysig weekend till ROM! Jag vill äta god mat och njuta av vacker miljö med min kära sambo. Åh, nu blev jag riktigt sugen!

  21. Lisa T

    Åh jag vill möta våren i Paris!! Jag har aldrig varit där och vill så gärna se staden som alltid får mig att bli gråtmild på film.
    Romantikens stad. Jag vill strosa runt i rödmålade läppar, vita små skor och hålla kärleken i handen.
    Dricka vin i solen och äta hur många kakor jag vill.
    Dit vill jag rymma med min älskade och leva en helg som om jag vore med i en film.

  22. ANNAANNA

    Jag åker gärna till Köpenhamn och strosar runt, tittar på våren och äter glass & god mat tillsammans med ”Världens bästa…” dvs min sambo eller till Stockholm där jag har ett par av mina syskon, då åker jag själv men umgås mest med lillasyster, besöker hennes ”vattenhål” osv, vi syns så sällan, syster och jag.

  23. Linda

    Hej!
    Jag vill bjuda/åka med min underbara och älskade mamma som fyller 55 på en weekend till vackra Budapest. Perfekt stad att möta våren i 😀

    Linda

  24. Jenny

    Jag skulle vilja åka till fartfyllda New York med min syster. Vi skulle låtsas att vi är med i sex and the city 😉 Tänk att få äta cupcakes på Magnolia Bakery och dricka cosmopolitan högst upp på 250 Fifth. Vilken lycka! Det är min vår-dröm just nu…

  25. cilla

    Hej, London med min dotter.Att uppleva London med en klädes och smink galen 17 åring vore fantastiskt.

  26. Jill

    Till Malmö med min man. vi väntar en liten och det vore roligt att få några dagar ihop i staden där vi hade vår första spolar ihop.?

  27. Liza

    Skulle gärna vilja åka till Milano. Då skulle jag ta med mig min underbara man.

  28. Linda

    Jag skulle vilja ta med min sambo till någon romantisk stad…kanske Rom eller Paris!

  29. Johanna

    Jag skulle vilja åka till Spanien med min fina flickvän Linda och äta gott och njuta av allt som går att se 🙂

  30. ullis

    JAG SKULLE VILJA ÅKA PÅ EN WEEKEND TILL PARIS, TILLSAMMANS MED MIN SAMBO OCH GIFTA OSS I EIFELTORNET <3

  31. Emma

    Hej gumman, härligt att läsa att du är frisk igen, det är hemskt att vara sjuk.

    Jag och maken kan inte få barn så vi har gjort 3 IVF utan framgång och nu har min kropp och (hjärtat krossat) tagit så mycket stryk att vi måste vänta några månader innan vi försöker igen och därför skulle jag vilja åka till Venedig med min lika utmattade make och vila upp oss och bara få vara vi två utan läkare, provtagningar, kontroller och bara ta hand om varandra och läka och slicka våra sår.

    Ta hand om varandra, kramisar Emma

  32. Sofie

    Jag skulle packa väskan med både tunna vårplagg och termobyxor. Jag tänkte mig nämligen en weekend i Nice, tillsammans med min goa kusin Jenny. Vi kan dricka vin, gå på mysiga franska caféer, låtsas att vi förstår språket, lapa sol på stranden och njuta av ljumna kvällar. Och varför ska då termobyxorna med? Jo, jag tänkte mig en dagstur till alperna med pudersnö under skidorna. Vad sägs om det?

  33. Johanna

    Jag skulle så väldigt gärna vilja åka till Paris med min fina man. Har bara varit där vintertid och ja, det är ju alltid mysigt i Paris men våren måste vara magisk 🙂

  34. Sofia

    Jag skulle åka till NYC med mina fantastiska systrar. Ligga i Central Park och möta våren 🙂

  35. JOHANNA

    Trevligt med en tävling 😉 Jag vill givetvis åka till New York i vår, shoppa o njuta av ledig tid. Med mig följer min vän Sara!

    /Johanna

  36. Jenny

    Skönt att du mår bättre:-) Har inte sett dig på länge, du kan väl kika inom butiken, vi har fått massa fina vårkläder…. Jag skulle vilja åka till Barcelona och ta med min älskade mamma. Ha det bra Kram Jenny

  37. Bella

    Jag skulle verkligen vilja åka till Madrid med min finaste sambo Daniel! I Madrid har vi både njutit av våren och ätit världens godaste paella =)

  38. Mia Marjomaa

    Jag vill och ska åka till New York!!! Åker med två av mina bästa väninnor.Då blir det bubbel&drinkar och shopping i massor. Finns ingen bättre stad.

  39. Sandra

    Jag skulle vilja åka till Calvi på Korsika och återuppleva vår förlovningsstad. Så sällskapet skulle bli mannen.
    Kul tävling !

  40. Tanja

    Hej! Jag skulle vilja resa till Florens med min mormor. Det har varit hennes dröm att resa till denna stad med mig sen jag var liten. Hon fyller 75 år i november,så jag tror att hon får en tidig present av mig i år 😉 Krya på dig nu. Kramar

  41. Malin E

    Vart som helst bara jag får en weekend alldeles själv med min älskade Peter. Paris hade varit underbart mysigt.

  42. Mika

    Välkommen tillbaka Minna! Med buller å bång med;)!

    Ja, jag vill åka till…(kommer låta konstigt)…haha…
    men till Jukkasjärvi och till det fina is-hotellet.Där å så fiiiint!
    Får se om han vill med;).

Comments are closed.