vinn – bok signerad av Leila!

jag fick provsmaka både en whoopie & Piggy cupcake
Leila signerar min bok
och så signerade hon även ett ex till just dig
 så att du också kan baka alla de underbara recepten hemma!

Nu är det en riktigt go tävling!

Idag har jag träffat allas våran favorit Leila Lindholm. Vi har provsmakat lite gott och så hann vi med att prata lite också.
Hon är väldigt inspirerande och härlig, och så hennes historier om när hon som ung designade sina egna kläder,
hur hon inredde sin första lägenhet och vilka färger hon hade på väggar och möbler, och sen om  hennes år i New York…
Ja, ni förstår ju att jag har blivit ännu mer förtjust i henne nu.

Hon har skrivit flera förtjusande mat och bakböcker, och senast ut är Hello Cupcake!
Och nu har du chansen att vinna ett eget lyxigt signerat exemplar!

Så här gör du för att vara med och tävla:
Lämna en kommentar och berätta kort om vad det är du gillar så mycket med Leila.

Leila berättade förresten att det kommer en ny bok nästa år, en bok som hon jobbar med nu.
En inredningsbok! Hurra, det ska bli superkul. Har sett lite bilder från Leilas hem och det är väldigt fint och hemtrevligt.
Kolla bara in H Ä R  till exempel.

***************
VINNARE AV LEILAS SIGNERADE – HELLO CUPCAKE!
Grattis till Therese J som lämnade tävlingsbidrag Nr 5.
Ett vinnarmail skickas till dig inom kort.
STORT GRATTIS!!

****************


81 Replies to “vinn – bok signerad av Leila!”

  1. Mia

    ÅÅÅÅ Leila är min favvo!! Älskar hennes böcker,tv program och recept. Allt så pyssligt och fint! Böckerna är såna man kan bläddra i och bara drömma sig bort. Har hennes andra böcker och de är favoriter i kökshyllan, både till utseende och innehåll!!

  2. Jenny

    Ja, nu är det inte främst jag som önskar mig boken men jag skulle vilja överraska min käre make. Han tycker om Leilas program och hennes charmiga, enkla men ändå raffinerade bakverk. Här i huset är det han som står för smaskiga desserter!

  3. Jennifer

    Jag skulle väll först och fräst säga att Leila gett mig kärleken till att baka men också att ge baket färg och form. Och att hennes äkthet och inspiration ger mig glädje att baka om och om igen! Hurrraaa för boken om inredning!

  4. senja

    åh, jag hoppas att jag kan vinna! hennes första bakbok är en min första svenska bakbok och jag älskar den. jag har redan bakat massor av fina saker och allt är alltid enkelt och super gott.

    tycker om hennes stil och att hon är enkel. 🙂

  5. Therese J

    Åhhh vart skall man börja? Jag bara älskar henne för det är inget ”knussel” med smör och grädde utan hon kör äkta vara och snålar aldrig. Hon bakar alla mina favoritgrejer (choklad) och jag får ofta en ”USA känsla”. Sen är hon ju bara för härlig att titta på. Man kan ju inte bli annat än glad 🙂

  6. Emilie

    Åh vilken härlig tävling!! Jag har alltid varit förtjust i Leilas böcker och bakverk. Sedan min dotter föddes för sex månader sedan har det dock inte hunnits med så mycket bakande. Så häromdagen när jag var på smyckesparty hemma hos en vän så hade hon bakat muffins ur en av Leilas böcker och då mindes jag varför jag gillar Leila så mycket. De var så vackra och krämen, jag säger bara krämen ovanpå muffinsarna!! Den var så god så jag glömde alldeles bort att jag försöker jobba bort de sista mammakilona och hade slukat två muffins innan jag hann blinka ; ). Bra betyg skulle jag säga att få en i vanliga fall ganska disciplinerad tjej att helt falla till föga. Och jag skulle göra om det…..

  7. Nathalie Rajic

    Det jag gillar med Leila är att hon verkar så otroligt jordnära på ett genuint sätt. Vii alla kan nog definiera oss med en del av henne i oss själva. Hejja Leila!

    Kram

    – Nathalie

  8. Yvonne

    Hej! Denna vill jag gärna vinna! Gillar Leila för hon är alltid så glad och rolig i rutan. Och sedan ser allt hon gör så gudomligt gott ut! MVH Yvonne

  9. ANNA

    Jo, jag haaaaar sett hennes fiiiina hem, det är vrkligen urfint, särskilt deras bibliotek.

    Vad jag gillar med Leila är att även om hon är noga med när hon mäter upp etc (viktiga grejer) så är det inte något pekpinnigt över hennes bakning utan allt får vara personligt, hon släpper loss och skapar lite hipp som happ och lekfullt på ett ljuvligt och lagoma vis.

  10. Emma

    Jag bakar mycket och ofta, och mina vänner blir alltid imponerade när det är godsaker à la Leila som dukas fram. Enkelt, vackert och SÅ gott! Underbart!

  11. Sandra

    Vad finns det inte att gilla ?

    Älskar hennes program och allt sött runt omkring. Långt ifrån hur jag själv har det hemma men jag älskar det ändå.
    Hon får ALLT att se så himla gott ut. Hon kan verkligen inspirera.

  12. Lotta Forsman

    Det skulle bli den perfekta julklappen till min 6-åriga dotter som
    fullkomligen älskar Leila. Hon sitter som klistrad framför TVn när hennes bakprogram visas. Vi skulle få många fina mor & dotter timmar tillsammans vid bakbordet! Lycka <3

  13. Karin

    Jag älskar Leila för att hon lyckas förmedla inspiration, motivation och glädje med sina recept och böcker. Vackra bilder tillsammans med Leilas bakverk gör att jag vill baka nu, nu, nu vare sig klockan är natta eller dag.

  14. Petra

    Åhh, lyckan skulle vara total om man vann denna signerade bok av Leila som är hela familjens älsklingskock/konditor då jag och mina tjejer är galna i mat och matprogram.Men om vi bara får välja en så skulle det tveklöst bli Leila, hon har en så skön attityd och med glimten i ögat rör hon ihop de ena läckerheterna efter de andra.
    Kram och ha en underbar helg med en lyckad bjudning.

  15. Erika

    Jag vill vinna hennes bok därför att hon är helt underbar. Hon gör de bästa bakrecepten. Brukar bjuda på hennes brownies när vi får främmande och det blir aldrig en bit över, även om jag gör dubbelsats. Hon utstrålar livskvalitet, hon inspirerar mig.. hon och står för allt vad bakglädje innebär.

  16. Marlene

    Jag gillar Leila för att hon är så ”down to earth” och gör härliga recept som är enkla att följa och göra. Och så blir det ju så smaskens också!

  17. Anil

    Hej Minna!

    Vill börja skriva att du är minst lika inspirerande och härlig
    som Leila. När det bakas här hemma så är det jag, barnen och böckerna som Leila gjort. Det är väldigt enkla och härliga recept som vi älskar. Dessutom får man en harmonisk känsla när man bläddrar i hennes böcker. Precis som när man läser din blogg!

    Du är grym!
    Ha en fortsatt trevlig dag, Kram från oss

  18. Caroline

    Leila Lindholm har varit en favorit för mig ända sedan hennes bok ”a piece of cake” kom ut 2008. Samma sommar som jag fick boken i födelsedagspresent bakade jag i stort sett varje dag med recept ur hennes fina bok. Jag åkte runt till vänner och familj och fikade på dessa fantastiska bakverk. Allt i från småkakor till maffiga tårtor. Jag älskar känslan som Leila ger både på TV och i sina böcker. Den här lantliga, mysiga och värmande känslan. Både i hennes personlighet, bakverk och inredning. Jag bakar fortfarande mycket och väldigt ofta med recept från just Leila, men jag kommer aldrig glömma den underbara sommaren när jag fick hennes första bok och allt det förde med sig med mitt nyfunna intresse för mat och bakning men framför allt värmen och närheten till familj och vänner. Tack för en fantastiskt bra blogg!

  19. Hanna

    Att se henne baka & laga så mycket gott är alltid en efterlängtad stund för mig. Har alla hennes inspirerande böcker sen tidigare och har följt henne i alla hennes program, just för att jag älskar att se den passionen hon har för allt det goda hon gör

    Att alla redskap hon även använder är i färger som är som godis för ögat gör ju inte saken sämre heller

    Hemma i mitt kök står nu en alldeles ny kitchen aid standmixer…så att få hennes nya bok med ny inspiration vore ju något som skulle skänka ännu mer guldkant på mina bakverksdrömmar =)

  20. ebba

    Hej!
    Det jag gillar med Leila är att hon verkligen har fått mig att älska att baka. Jag har alltid tyckt om att baka men sedan jag såg Leila på tv har jag verkligen älskat att baka, allt ifrån cupcakes till tårtor. Jag tycker även om att hon har ganska så enkla recept fast med en tvist så därför blir det väldigt roligt att baka. Jag hade blivit jätteglad om jag fått ett ex. av denna härliga bok med underbart söta cupcakes! 🙂

  21. Mediha

    Leila är en färgsprakande underbar tjej. Det räcker att bara titta på hennes recept samt hennes stora leende för att bli glad. Mer Leila bakar åt Svenska folket, alla behöver vi Leila i höst- och vintermörkret. En sak är klar: Leila har förändrat de typiska mat- och bakprogrammen för alltid. Detta har Leila gjort med färgsprakande influenser som skiljer sig väldigt mycket från typiska svenska Ikea kök, minimalism samt trista vita tallrikar. Mer Leila och färg åt svenska folket!

  22. Nina

    Åh,den vill jag vinna:).
    Vad jag gillar med Leila är hennes sprudlande glädje när man ser henne på TV. Hur bra illustrerade hennes böcker är med de fantastiska bilderna. O recepten ska vi inte ens tala om, helt underbara,de gör underverk för själen. Hon är en färgsprakande person.
    Nu håller jag tummarna, hoppas hoppas!

  23. Emilie

    Gillar henne dels för hennes goda o ofta enkla mat- o bakrecept men också att hon lyckats ändra o få in ett helt nytt vokabulär i Sverige som nu är så vanligt att tom farmor o mormor bakar cupcakes, för vem gör muffins nu för tiden;-)

  24. Josefine

    Leila är en aldrig sinande källa till inspiration, och det är sällan man får sådan mysfeeling som när man hör hennes röst på tv eller bläddrar i hennes böcker. Hon är äkta! Hon har DET!

  25. Caroline W

    Jag blir sååå insprirerad av Leila. Hon är sprudlande och naturligt vacker. För att inte tala om hennes förmåga att få allt att se så underbart fint och gott ut! You go girl!

  26. Linnea

    Det är ingen klyscha att ett leende sprider glädje…
    Jag kan vara på dåligt humör men när jag tittar på hennes program kommer jag på mig själv då jag ler i mänger. Hon gör mig glad helt enkelt!
    Dessutom tycker jag att hon känns väldigt äkta och det är ju en mycket viktig egenskap (och begåvning) när man jobbar med det hon gör.

  27. Sofie

    Jag älskar verkligen att baka
    bröd, bullar eller smarrig kaka
    Leila inspirerar och är riktigt härlig
    Åh, vad jag vill vinna om jag ska va ärlig
    Med denna boken på främsta plats
    Ordnar jag en cupcakesats 🙂

  28. Jenny

    Är galet förtjust i Leila.
    Läser alltid hennes böcker, vare sig det är vardagsmat med familjen, middag med vänner, eller bara sugen på något gott.
    Har hennes tidigare böcker, men vill så gärna ha Hello Cupcake i min lilla samling!

    Ha en härlig höst, och tack för en härlig blogg! Jenny

  29. whynja

    Jag gillar Leila för att hon, trots allt snack om GI, LCHF, Stenåldersdieter och allt vad det nu heter, smaskar på med smör, socker och grädde, och gör det utan att skämmas. Politiskt inkorrekt i den anda som råder just nu, måhända, men så härligt att hon går emot strömmen och faktiskt gör det! Socker och grädde är gott!:)

  30. Helena Larsson

    Hon bakar så mycket gott. Jag blir jätteinspirerad av henne, och så är hon så ”vanlig” inge tillgjord som många andra kockar kan vara.

    Ha en trevlig helg =)

  31. Linda

    Hej Minna! För det första, vilken fantastisk tävling i höstmörkret!
    Jag älskar Leila för att hon är så jordnära, mysig och bakar fantastiskt. Hon känns som en mamma till oss alla kakmonster, det är verkligen en unik egenskap som bara Leila besitter!
    Det skulle göra min höst och vinter lite varmare med några cupcakes i ugnen!

    Kram Linda

  32. Linda

    Hej Minna! För det första, vilken fantastisk tävling i höstmörkret!
    Jag älskar Leila för att hon är så jordnära, mysig och bakar fantastiskt. Hon känns som en mamma till oss alla kakmonster, det är verkligen en unik egenskap som bara Leila besitter!
    Det skulle göra min höst och vinter lite varmare med några cupcakes i ugnen!

    Kram Linda

  33. Emma

    Jag gillar Leilas färgstarka kreativitet. När man kikar i hennes mat och bakböcker så blir man full av energi till att baka och testa på nya recept. Jag använde mig jämt av hennes bakböcker när jag bodde hemma, men nu har jag flyttat hemifrån och böckerna är kvar hos mamma som även hon älskar att baka. För tillfället googlar jag fram Leilas recept och släpar med datorn in i köket, så det skulle vara underbart att få ha recepten samlade i köket istället.

    Kram Emma

  34. Fröken J

    Oh vilken rolig tävling! Jag har spanat in denna underbara bok men inte kommit till skott med ett inköp än så vad vore då bättre än en signerad utgåva 🙂

    Jag älskar Leila för hennes underbara stil, våga färg säger jag bara! Hon är så inspirerande att göra fler inköp som är av annan färg än just svart som de flesta av mina inköp ofta tenderar att ha som färg 🙂

  35. Johanna H

    Leila är en sådan person som jag gärna skulle vilja vara vän med, hon är så kreativ och varm och dessutom skulle man ju säkert få provsmaka alla underbara läckerheter!

  36. Rebecca

    Leila är min absoluta favorit! Så fort jag bakar så bakar jag något ur hennes böcker. Hennes recept är ljuvliga, gudomligt goda, härliga, underbara! Och Leila som person… Otroligt inspirerande. Så att vinna en signerad bok av henne vore otroligt roligt och den skulle stå fint på köksbänken bredvid min kitchen aid och hennes två andra bakböcker som används flitigt!

  37. Mamma82

    Åh, den vill jag verkligen vinna! Hoppas på att kunna bli en mysig bullmamma med tiden. Jag gillar allt med Leila. Allt hon lagar ser fantastiskt ut, älskar inredningen i hennes program o hon är väldigt söt. Whats not to like? 🙂

  38. Liss

    Leilas inspirerar verkligen. Hon ger ofta förslag på flera varianter av samma slags bakverk, vilket gör att jag har fått ett helt nytt tankesätt kring bakning. Från att endast följa recepten till punkt & pricka till att hitta på nya egna varianter.

  39. Sanne

    Älskar Leila o hennes bakverk som alltid blir bra när man följer receptet – inte ofta man misslyckats (har dock hänt ett par ggr men då har det enbart varit mitt fel 😉 Gillar hur hon förmedlar känslan att baka genom hennes böcker.

  40. Linda

    Färg, värme, nära till skratt, inspirerande och vacker. Hon får mat att bli vackert, man riktigt längtar till nästa måltid efter hennes program. Vem går igenom rutan som henne? Vill inte alla ha en ”Leila” i sin närhet.

  41. Erika

    För hon bakar alltid med ett leende på läpparna! Å jag gillar henne i programmen när hon blinkar till tittarna! Det känns som att man sitter på en stol brevid henne och tittar på när hon bakar! Det gillar jag!

  42. Erica

    Jag flyttade hemifrån för ungefär en månad sen. Efter första veckan här i min nya stad fick jag smeknamnet ”Leila”. Inte för att jag har bakat en herrans massa cupcakes (tyvärr..) utan för att jag varje gång vi kommit in på mat och bakning (förvånansvärt ofta faktiskt) lovordat Leila och hennes böcker. Men det är inte bara hennes fantastiska böcker jag gillar, utan också hennes härliga personlighet. Hon sprider en sån fantastisk glädje, både genom sina böcker och i tv rutan. Hon är helt enkelt så som jag också vill vara! 😀

  43. Lizette Magnusson

    Hej!
    Vad spännande med en tävling, självklart vill jag också vara med.
    Det bästa med Laila är att hon förmedlar det som många kvinnor drömmer om. Hon bakar härliga kakor och bullar och fångar de underbara kreationerna på vackra bilder.

    Soliga hälsningar från mig i Uppsala

  44. Matilda

    Det jag gillar allra bäst med Leila är att hon har lyckats få folk som vanligtvis inte donar med bakning att göra det, och för att hon ger sådana som mig som alltid bakat inspiration. När min mormor levde brukade vi alltid gå igenom böckerna och göra mentala markeringar för vad vi skulle testa ihop. Nu får jag göra det själv, med mormor i tankarna.

  45. Marie

    Det är få personer som nå ut genom rutan som hon. Hon sprider glädje, charm och visar ett genuint intresse i det hon gör. Att bakverken och maträtterna faktiskt går att laga tom av lilla mig gör det hela ännu bättre….

  46. Elisabeth Johansson

    Hon har alltid så fina kläder, snyggt inrett hem, bakar så fina bakverk och god mat, en grym utstrålning och ögon att drunkna i 😀

  47. Maria

    Jag bara älskar Leila och hennes smaskiga recept! Hennes böcker är inspirerande och vackra, jag har många gånger använt hennes bilder i böckerna till att dekorera presentpåsar tex. Och så är hon ju så otroligt söt och glad i rutan så man kan inte annat än bli bak-sugen!

  48. Malin

    Leila inspirerar mej! Det ska vara kul att baka och med alla hennes fina skålar och slickepottar(speciellt de från Rice!), så blir bara bakandet i sej en enda stor färgklick! för att inte tala om cupcakesen…. 😀

  49. Caroline

    Det bästa med leila är att hon lyckas så bra med att kombinera det sockersöta, feminina och romantiskt lekfulla med att vara (åtminstone som jag ser henne) en stark och bestämd kvinna som man inte sätter sig på i första taget! Coolt tycker jag, en bra kvinnlig förebild!

Comments are closed.