helgish

– två tomater skulle gå över en väg…
ha ha knäppis, han fick mig att garva tillslut

Hela helgen har jag skruttat runt i myskläder, fy tusan så härligt.
Bara tagit det riktigt lugnt, sovit långa härliga timmar och träffat mina käraste.

Nu laddar jag däremot för kvällen. Vi är bjudna på söndagsmiddag med stek, rödpang och gametime.
Och det där spelet har spökat hos mig nu ett tag, mitt lag fick pisk förra gången så nu är det revansch som gäller.

Om jag inte berättar imorn hur det gick, så fråga inte. Jag gillar inte att förlora.


4 Replies to “helgish”

  1. sara w

    Ville bara tacka för en väldigt fin blogg som jag följt några år nu (tiden går snabbt 🙂 ) . Är lite som en oas för själen att titta in här och ta del av dina tankar om livet , träning , skönhet etc. Vackra foton har du också att vila ögonen på. Ha nu en fin söndagkväll,och tack för att du delar med dig av stort och smått. hälsar sara w

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.