tävling!

vinn valfri sjal eller halsduk i 100% kashmir!

Karakteristiskt för kashmirkläder är deras otroliga mjukhet.
Det är också det som gjort kashmir till ett så åtråvärt och dyrbart material genom tiderna.
Har man en gång känt den mjuka och lena kashmirullen mot huden, är det svårt att inte vilja ha fler kashmirkläder i sin garderob.

Att köpa ett kashmirplagg av hög kvalité är att göra en investering i sin garderob.
Och nu har du chansen att vinna en valfri lyxig sjal eller halsduk från Kashmirbutiken.se i 100% kashmir!
De finns i flera modeller, storlekar och färger och är värda mellan 1000 – 2000 kr!!
Du väljer vilken du gillar bäst.

*** Så här gör du för att tävla ***
Gå in på Kashmirbutiken.se och välj den sjal / halsduk du vill vinna i Första Adventspresent.
Skriv sedan en kommentar med ditt val och vilken färg du önskar.
För extra chans – klicka dig in och gilla  H Ä R

Tävlingen avslutas söndagen den 27 November.


78 Replies to “tävling!”

  1. Elisabeth

    Hej Minna! Jag vill vinna en svart ”extra long scarf”. Perfekt för mig som alltid fryser. Kram Bettan

  2. karo

    Hej!

    Vilken underbar tävling. Tänk vad härligt att få vira in sig i vinter i en underbar kashmirsjal.

    Jag vill gärna vinna en ljusgrå extra long scarf.

    Karolina

  3. Cecilia

    Jag skulle bli otroligt glad och varm om jag vann om jag vann en svart scarf modell ”Extra long”. Kram och tusen tack för denna fina möjlighet!

  4. Filippa

    Åh Minna, vilken fin tävlning! Jag skulle önska att jag vann Extra long Scarf” i färgen Camel/Beige. Då jag ska åka till Thailand över jul vore denna perfekt på långflygningen (så som det står om den på hemsidan) med tanke på att jag åker 11 tim non stop.

    Självklart har jag likeat också!

    Kram!

  5. Cecilia

    Vilken härlig tävling! Jag skulle välja en Embroidered Scarf i färgen ljusbeige. Gillade även facebook-sidan! / En läsare i Finland

  6. Hedvig

    Vilken underbar tävling och vilka vackra halsdukar! Skulle helt klart vilja vinna halsduken ”Extra Long Scarf” i färgen svart (även i grått hade varit snyggt om den funnits). Tror den kommer vara helt perfekt att svepa in sig i nu i vinter och speciellt när man ska ut och flyga! Den enda risken är väl att man blir kashmir beroende… 😉

    Hedvig

  7. Sofia

    Precis den halsduk du också valt på bild älskar jag! I samma färg också, det är ju de små detaljerna som gör allt! 🙂

    Kram

  8. Terese

    Hej Minna:)
    Jag skulle så gärna vilja ha LACE TRIM SCARF. Den var såååå fin och elegant men såg samtidigt varm och go ut;)

  9. Marta

    Oh, jag skulle vilja vinna en Long Scarf i färgen Navy Green Blend. Den färgen är bara så snygg och passar båda mina höst/vinterjackor som är svart och marinblå samt snygg att den är lite längre så att den går att vira många varv. Att jag äääälskar sjalar gör ju bara tävlingen roligare. 🙂 Jag har likeat på Facebook också. 🙂

  10. Sandra

    Vad roligt med tävling. Och vilken lyxig sådan, skulle vara toppen att få vinna en extra long scarf i svart som jag kan vinterpromenera runt i stan med !
    Kram

  11. Sophia

    Vilken underbar tävling! Jag hade älskat att få vinna och äga mitt första Kashmirplagg! Om jag skulle ha turen att få vinna så skulle jag vilja ha en Extra Long scarf i färgen camel/beige.

  12. Lars

    Hej snygga Minna du snygga kvinna.

    Jag skulle vilja vinna en long scarf i färgen camel/beige till min söta fru som har astma sedan födseln och alltid får problem med andningen och halsfluss varje vinter av vår härliga svenska kyla, hon skulle bli utom sig av glädje för hon älskar långa mjuka schalar och halsdukar som hon vill vira flera varv runt sin söta lilla hals, men hon hittar aldrig den perfekta halsduken, men här fanns den ju. Jag håller tummarna för att en kille ska kunna vinna här hos dig.

    Ha det gött. Lasse

  13. Camilla

    Åh vad jag älskar dina tävlingar Minna, det är alltid så fina vinster!
    Kashmir är det bästa jag vet och att få möjligheten att vinna en sjal är ju rena rama lyxen!
    I advenstpresent önskar jag mig en long scarf i färgen camel/beige som jag skulle vilja ge till min frusna älskling. Den skulle värma honom fint under det frostbitna vintermånaderna när vi tar våra morgonpromenader i ett isigt vackert hagaparken tillsammans.

    Tack för en underbar blogg! Kramar från Camilla

  14. Linda

    Hej Minna, vilken härlig tävling!
    Jag har hittat en fantatisk halsduk som jag tror framhäver mina blågröna ögon och värmer min hals i kalla norrland. Fint till min ljusgrå kappa! Long Scarf i färgen blågrön.

    Tack för en inspirerande blogg!

  15. Marpa

    Har klickat runt på hemsidan och fastnade för lace trim scarf! Tänk dig att ha den skönheten runt halsen, galet fint! Hoppas hoppas hoppas att jag vinner
    Tack för en underbar blog

  16. Kim

    Jag hade valt extra long scarf i svart, jag är gravid och kommer därför inte kunna stänga min jacka i vinter, kanske kan denna värma både halsen och magen 😉

  17. Marie-Louise

    Åh vad mycket fint! Jag skulle gärna vinna en ljusbeige embroidered scarf och jag gillar såklart på facebook också! Tack och kram!

  18. Lina

    Hej,
    SKulle vilja vinna long scarf i blågrön. Ser jättemysiga ut! Och perfekt att ha runt halsen under föreläsningarna när det är lite kyligt!

  19. Madde

    Men hallå! Bästa tävlingen Minna…
    Har man som jag alltid lite svårt att veta vad man vill vara snygg i så bör man äga en kashimir sjal, men det gör ju inte jag! Därför vill jag vinna en extra long scarf/svart till mina 175cm att svepa in mig i. Hur rätt kan det bli? Love!!

    kram Madde

  20. Helena Lilja

    Extra lon scarf är mitt självklara val och den får följa med mig på långa promenader med min underbara man och min 7 månader busiga lilla son. Den kommer hjälpa mig att komma ut trots mörker och kyla, då vi alla mår bäst av friskluft varje dag!

  21. Emfridh

    Härligt att ha chans att vinna en vacker värmande sjal när det är lite ruggigt & mörkt i väntan på snön. Om jag finge vinna så är det sjalen som heter long scarf i färgen blå grön. Valet var lätt för färgen påminner mig om havet och många härliga dagar vid Bjärehalvöns vackra stränder. Något jag saknar här i fjällvärlden där jag numera bor. xxx

  22. Sara

    Vilken rolig tävling!
    Själv tycker jag att ”Extra long scarf” i svart skulle passa finfint i min garderob nu i vinter.
    =)

  23. Anne

    Åh vilken härlig tävling. Jag skulle bli så himla glad om jag vann en ”Extra long Scarf” i svart. Tack för en superbra blogg med så otroligt bra och proffsiga bilder.

  24. Marlene

    Jag skulle vilja vinna Extra Long Scarf i camel/beige så att jag har något att vira in mig i kalla dagar på jobb. Värmen fungerar inte riktigt som den ska på vintern och vi har ca 19 grader med stillasittande jobb…

  25. whynja

    Oj, inför den här tävlingen kommer jag att hålla alla tummar och tår för att jag vinner! En Long Scarf i färgen blågrön skulle passa finfint för kalla vinterpromenader! Och givetvis gillar jag på facebook!

  26. Jessica Svensson

    Jag skulle gärna vinna den fina ”Lace Trim Scarf” i färgen svart! Håller tummarna!!!

  27. Lotta Forsman

    Snälla Tomtegumman Minna!
    Önskar ha turen att vinna en LONG SCARF i svart.
    Det skulle vara så mysigt att snurra in sig i den, de kalla vinterdagar som kommer. Måhända kan jag fånga in min man med den också, så blir det ännu mysigare 🙂

  28. Caroline

    Hej! Jag vill vinna en long scarves i färgen RÖD, jag är redan trött på allt svart, grått och mörkblått alla går omkring i den här årstiden… Ge mig FÄRG! ;0)

  29. Erica

    Hej Minna!

    Jag skulle vilja ha en ljusbeige ”Embroidered scarf”. Den är vacker, varm och mysig – PRECIS SOM DU! Hoppas du faller för smicker också;)

    Ha en härlig dag!

  30. Åsa

    Underbara halsdukar av kashmir får mig att drömma,
    denna vinter kanske jag äntligen kylan lite smått kan glömma.
    Vore underbart att få svepa en sådan vacker halsduk om sig när man går,
    wow, den kommer att göra att man gott mår.
    Fina Minna, denna vill jag så himla gärna vinna.
    Tänk vilken lycka att få öppna ett paket med den longa scarfen i rött, ååh, den vill jag inget hellre att få vinna.

    Kram,
    Åsa

  31. Åsa

    sista ordet skulle såklart vara finna.. i min kommentar alldeles nyss. Attans att det blev fel där:(

  32. Chrissy

    Hej! Vilken underbar tävling, satt precis o drömde om en kashmirhalsduk:) Tänkte att jag skulle ge mig själv det i present när jag är klar med min detox som jag kör just nu. 14 dagar utan mjölkprodukter, socker, kolhydrater, tillsatser osv. Hoppas att det ska hjälpa min kropp att komma i balans efter en period av idel förkylningar. Kämpigt ibland men går förvånansvärt bra men tänkte ändå att jag skulle göra det ännu lite lättare genom en morot i form av en värmande sjal i skönaste materialet. Håller mina tummar stenhårt och hoppas på en vinst samtidigt som jag önskar dig stort lycka till med dina 23 dagars hälsokur – go girl!
    //Chrissy
    Ps Glömde ju bort att skriva vilken sjal jag drömmer om och hoppas på! Long Scarf i blågrönt tror jag skulle passa mina blå ögon perfekt och förhoppningsvis lysa upp lite i vintermörkret:)

  33. Sylvia

    Hej!
    Vilken mysig tävling.

    Hade önskat mig Lace TRIM scarf MEN orka ha svart på sig från topp till tå hela vinter. Visst det är snyggt men färg slår allt. Så snälla, jag önskar mig long scarf i färgen lila. Favorit färgen förgyller och bär upp en helsvart ”tråkig” outfit. Det är svårt att hitta färg under höst/vintern så more color to the people!!

    Jag önskar klä mig både varmt och färgglatt. Denna skulle göra mig glad och jag fyller år den 2/12.. Snälla!! Fin födelsedags student present från en bloggare som du. Vilken ära!!

    Kram Sylvia

  34. mamma82

    Har ”like’at” på FB! Jag skulle döö för en ”Extra long scarf” i camel/beige. Nu som gravid är det inte mycket man känner sig fin i, men en vacker skön halsduk hade absolut ljusat upp min vinter!

  35. Jenny

    Hej fina Minna.
    Jag skulle vilja vinna den fina halsduken som du har på bilden ”Extra Long Scarf” i färgen grå, om den inte finns i grått skulle jag vilja vira in mig i ”Lace Trim Scarf” (svart) som i beskrivningen är den perfekta halsduken för att lyfta en outfit under kalla vinterdagar, vilket låter helt underbart i mina ögon 🙂 Gillade även fb-sidan. Nu håller jag mina tummar hårt! Kram

  36. Caroline W

    Vilken lyx och få gå omkring i en extra long scarf i svart. Det hoppas jag på i vinter 😉 Hur gick det med den förra tävlingen om Leilas bok? Har jag missat vinnaren där? kramar

  37. Yvonne

    Hej! Vilken dröm att äga en äkta kashmir sjal! Mitt val är Long Scarf i färgen blågrön. Jag pendlar kommunalt och tycker alltid det drar kring nacke och axlar så denna vore perfekt att vira några varv runt halsen för att slippa frysa. Och färgen går till allt!! Hoppas, hoppas på tur. MVH Yvonne

  38. Louise

    Jag är ett stort fan av sjalar och halsdukar och har på tok för många hemma, så jag tävlar inte i egenskap utav mig själv. Utan åt min ”låtsas faster”.

    Jag bor tillsammans med min ensamstående pappa och enda sedan jag var liten har en granne till oss blivit som en mamma för mig. Hon är utan tvekan den vackraste, ödmjukaste, snällaste, givmildaste och bästa människan som någonsin vandrat på denna jord. Hon skulle gå över lik för mig om mina syskon och varje år skämmer hon bort oss med massa julklappar, resor och liknande. Inte för att hon på något sätt är skyldig oss det eller förväntas göra det, utan hon ger det helt villkorslöst och enbart utav godhet.

    Jag gör allt jag kan för att vara hälften en som bra människa som henne. Sedan försöker jag även ge lika mycket till henne som hon ger till oss, vilket är omöjligt. Men det finns ett par få saker jag vet att hon älskar och däribland när jag bestämmer vad hon ska köpa för kläder (då hon lider av extrem beslutsångest) eller när jag ännu bättre, köper själv och överraskar henne.

    Hon skulle bli så otroligt glad och att få ge henne något och göra henne glad är något av det bästa jag vet.

    Tror hon hade älskat: ”EXTRA LONG SCARF” i svart.

    Jag gillar på fb!

  39. Kamilla

    Åh den underbara Camel beige-färgade extra long scarf skulle jag gärna kramas med i vinter då jag tyvärr är singel denna kalla trista årstid… Vi skulle få det så härligt ihop!

Comments are closed.