tävling!

bodykit med duschcreme och body butter från [comfort zone]
hårkit från Davines

Dax för ännu en Adventstävling!
I säcken ligger två vinster – ett hårkit och ett bodykit. Bägge personligt utvalt av mig, då de är stora favoriter hos mig.

Bodykit värt ca 940 kr – Duschen blir som en spabehandling med den sköna och mjukgörande duschcremen.
Detta Body Buter är i särklass det bästa jag någonsin provat, min hy älskar det och blir barnsligt mjuk, återfuktad och len.

Hårkit värt ca 1020 kr – Nou Nou är en återfuktande och glansgivande hårserie. Sköna produkter i förpackningar du kan återanvända och
till och med köra i micron! Håroljan behöver den ens en närmare presentation? Den är helt suverän!!

******
Du kan vara med och tävla om bägge kiten. En kommentar för varje kit, och glöm inte att skriva vilket kit du önskar i kommentaren.
För att tävla – berätta om ett roligt skönhetsminne du har, som antingen hänt dig eller ”en kompis”.

Tävlingen pågår fram till söndagen den 4 December.

Lycka till!


45 Replies to “tävling!”

  1. Rebecca

    Mitt värsta skönhetsminne var när jag behövde akutfixa mitt hår inför min högskoleexamen. Året var 2007 och jag hade ett sånt ragg till frisyr och ful utväxt att det nästan var pinsamt. Så kunde jag ju inte se ut! Tänk alla bilder som skulle tas!

    Jag hade under hela min studietid gått och klippt mig på elevklippning på olika salonger i stan där jag bodde. Jag var alltid nöjd och körde på samma sak även denna gång. Det slutade i fullständig katastrof! Tjejen som klippte mig kapade ALLT mitt hår! Jag har kort hår och har alltid haft det, men det här var liksom liiiite väl! Det var ingen frisyr alls utan sisådär 1,5 cm stubb och så lite längre flärpar vid öronen och i nacken.

    Jag hade noga förklarat hur jag ville ha det och efter att hon hade gjort slingor började hon klippa. När hon hade klippt igenom håret en gång sa jag att det räckte och att hon kunde klippa ur det lite, men hon fortsatte klippa på längden. Jag satt med hjärtklappning och tårarna brände. Jag trodde ärligt talat att jag skulle svimma. Och då är jag en tjej som har provat mängder av frisyrer, varit hårmodell där jag har gått från blond till svart och orange, haft assymetriska frisyrer, pojkkort och allt däremellan.

    När det var dags för själva stylingen tog hon vax och ställde allt hår rakt upp (nej jag skojar inte!)! Det var så rakt att man hade kunnat lägga ett vattenpass på och det hade visat att det var helt jämnt klippt.

    Det hela slutade med att jag paniksprang till HM som låg i närheten av salongen. Jag slet tag i första bästa plagg ochg rusade in i ett provrum där jag satte mig på golvet och hyperventilerade. Tårarna rann och jag övervägde att antingen gå till min examen (som var fyra dagar bort) i någon slags huvudbonad eller att raka av mig hela skiten. Jag gjorde ingetdera utan gick och såg ut som ett mongo i huvudet. Du kan ju tänka dig en lugg och ett hår som är 1,5 cm långt och som är spikrakt av naturen och därför ställer sig alldeles pinnigt rakt upp när det torkar.

    När jag kom hem till mina föräldrar 1,5 v senare lät jag min syster, som då pluggade till frisör, kolla på håret och hon bara skrattade. Det var så enormt illa klippt så hon skulle inte våga röra det på minst ett par månader. Det var taggigt, felklippt och helt enkelt en katastrof.

    Så jag fick gå hela sommaren med den fruktansvärda frisyren. Jag började nytt jobb med den fruktansvärda frisyren. Jag vantrivdes i den fruktansvärda frisyren. Efter det har jag knappt låtit någon annan än min syster röra mitt hår. Och har jag varit hos någon annan har jag tagit med en bild på mig själv med rätt frisyr och krävt att de klipper EXAKT som på bilden.

    Japp… Så var det med det. Detta är något jag nu kan skratta åt, men som då var otroligt traumatiskt (ytligt, men sant)! Så med det sagt hoppas jag innerligt att jag vinner hårkitet. Det skulle ju ge lite plåster på såren såhär 4,5 år senare och skulle förgylla min vardag!

    Tack för en superba blogg!

  2. Petra Homer

    Min davarande amerikanska pojkvan skulle komma pa besok i en vecka hos mig i Sverige och jag tankte piffa till mig lite extra med att vaxa benen. Fattig student som jag var pa den tiden sa kopte jag ett kit pa Ahlens och skulle gora det sjalv hemma.

    Jag varmde upp vaxet i micron och borjade pa laret utan att testa temperaturen forst! Vaxet var sa hett att det brande sonder huden pa hela innansidan av laret! Jag sag ut som en skallad ratta och det tog flera veckor innan det lakte. Sarskilt sexig kande jag mig inte heller som du kan forsta.

    Men amerikanaren maste att tyckt att jag var helt ok anda – nu har vi varit gifta i 10 ar (bade med och utan har pa benen). Sa lite lyxigt bodykit skulle vara fint att tvatta laren med 😉

    Tack for en trevlig blogg!

  3. Mary

    När jag var 14 år hade jag hört vilken brilliant idé det var att ha sådär smala och plockade ögonbryn (alla som är födda i slutet/mitten av 70-talet och var tonåring på 90-talet vet vad jag pratar om..det såg förjäkligt ut). Jag var ju en fattig tonåring som spenderade mina få kronor på trocadero, Okej (tidningen) och hubba bubba…så ngn plockning på salong var inte att tala om. Jag provade själv med pincett men det gjorde så ont så jag gav upp. Men! Så fick jag höra om den otroligt smarta idén av en äldre tjejkompis, en sådan där ni vet som man ser upp till och vill vara samma-lika som. Använd SMÄLT STEARIN! Sagt och gjort, pappersremsorna till min hemmavaxning var uppklippta, ljuset hade stått och brunnit i ngn timma för att tillräckligt mkt vax skulle finnas för mina stackars ögonbryn. Sagt och gjort, nu var det bara att skrida till verket! Tyvärr var jag än mer flaxig med armarna än nu och hade lite koll på min omgivning. När jag böjde mig ner för att hälla ut det smälta stearinet i en skål jag hade placerat vid sidan om så böjde jag mig också framåt mot det brinnade ljuset. Hej hu hå så hade jag 1 halvt om halvt bortsvett/bortbränt ögonbryn och en röd fläck precid ovanför. Sådär snygg. Sådär lycklig var jag också eftersom det här var precis dagarna innan jag skulle gå med i skolans Luciatåg 😉

    Idag plockar jag ögonbrynen själv på gammalt hederligt vis, med pincett..inget vax i ngn form kommer nära mina ögonbryn 😉

  4. Matilda

    Jag tänker vara med och tävla om hårkitet! Efter graviditet och amning ( och inget frisörbesök på över 9 månader) kan du väl bara tänka dej hur mitt hår ser ut! hehe.

    Skönhetsminne då.
    När jag var lite yngre slingade jag mitt hår alldeles själv. Tyckte väl det blev hyffsat snyggt men lite randigt.. Så jag fick den brilljanta idén att färga lite också. Köpte en röd snygg färg. Det skulle jag aldrig ha gjort. Jag blev tokrosa!! Skrämde mamma när hon kom hem. Efter hennes hysteriska skrattattack tvingade jag henne ut och köpa ny hårfärg. Då blev det mörkbrunt. haha mycket bättre!

  5. Jenny Sundqvist

    Önskar mig hårkit!!

    Mitt vackraste skönhetsminne var en dag i juli för 1 år sedan. Det var en underbar sensommarkväll och luften va ljummen. Min finaste mamma hade överraskat mig med en helkroppsmassage utomhus mitt under en stjärnklar himmel. Jag kan inte med ord beskriva den stunden men ett underbart minne, fullt med skönhet inifrån och ut.

    Kram & ser med spänning fram emot dina framtida planer 🙂

  6. Sara

    Åh vad roligt med tävling!

    Jag vill sååååå gärna ha hårkitet från Davines!

    Mitt roligaste skönhetsminne är när jag som tonåring skulle färga syrrans hår med henna som skulle vara ett mirakel för håret. Sörjan såg ut som bajs och luktade som ett stall. EFtersom syrran har tjockt toklockigt hår gick det inte att få bort allt så hon gick med konstigt gegg och små smulor i håret i flera månader efter och fick inte en speciellt snygg färg heller…..Förlåt bästa syster! 🙂

    Kram

  7. Elin Jaconelli

    i gymnasiet rockade jag mascara som var vit i ena änden & svart i andra. en dag åkte jag till skolan & fick vända i dörren för att en klasskompis frågade om jag hade på mig vit mascara. ooops! jag hade glömt den svarta delen i morgonstressen.

    skulle gärna vilja ha hårkitet! har velat ha davines hårolja i flera månader! 😀

  8. Anna

    Mitt bästa skönhetsminne är när jag lyckades få till de där perfekta röda läpparna med mitt favorit läppstift VAMP från Make Up Store. Jag kände mig som en riktig million dollar baby och jag har aldrig fått så många kommentaren när jag har gått ut som då. När jag tänker på det ler jag alltid lite för mig själv 🙂

    Jag önskar mig hårkitet 🙂

  9. Elin Jaconelli

    lika bra att tävla om kroppskitet också! ser inte helt fel ut må jag säga!

    ett annat roligt skönhetsminne var när jag precis hade träffat min sambo. jag använde clip on-extensions då & när det var dags för mys efter en utekväll så kom jag på att clipsen behövda plockas bort. jag kände mig lagom osexig när jag ploppade ut klämmorna & drog loss stora hårtussar, som jag sedan försökte gömma under soffan…

    & sambon…? han såg lagom förskräckt ut! men, 3 år senare är vi sambos & skrattar åt mitt hårfusk! 😀

  10. Anna

    Mitt roligaste skönhetsminne är när jag hade druckit några glas vin och skulle borsta tänderna hos en kompis…jag tog inte tandcreme utan hudcreme. Ursh vad det smakade SKIT!
    Jag skulle vilja vinna hårkittet 🙂

  11. Ida

    Förra sommaren var jag på en kompis bröllop. Efter kyrkan åkte vi till festlokalen. När vi kommer fram kommer E, nygift och helt vit i ansiktet. – Ida, du följer med mig nu!! In på toaletten, där E berättar att hon på morgonen skulle ansa lite där nere. Problemet var att hon stressad och dan hade klippt av sig halva blygläppen!? Tårarna sprutade på båda, ska man skratta eller gråta? Plåster och vasselin räddade situationen, men det blev inte så mycket med bröllopsnatten kan jag lova!
    Jag skulle gärna vilja ha bodykit!

  12. Sofie L

    Jag skulle gärna vilja vinna hårkitet!

    Mitt skönhetsminne lyder:
    Det är 2009, jag och min bästis Mikaela befinner oss i Melbourne. Vi har varit på resande fot i tre månader – och har tre månader kvar innan det bär hem till Sverige igen. Som de fattiga backpackers vi var, så hade vi inte riktigt råd att klippa oss. Mikaela behöver knappt, men saltvatten och sol hade gått hårt åt mitt hår, så det var läge att göra ett ingrepp med saxen. -Hrm- kökssaxen.
    Mikaela började klippa lite på måfå, jag var nog ganska rädd hela tiden, men vad tusan, det blir nog bra! (?)
    Det hela slutade med en pottfrisyr av rang, och det klädde mig inte precis. Som tur är visade mitt hår prov på växtkraft. Puh! Jag har blivit av med pottfrissan nu, kan jag lova, men det tog ändå sin tid.
    Tur att jag befann mig på andra sidan jorden, och tacka gud för att håret räckte till en hästsvans. Hästsvans vs. Pottfiss 1-0.

  13. Frida Bryngstedt

    Jag vill vara med och tävla om hårkitet! :O
    När jag bodde i USA för 15 år sedan skulle jag gå och få en make-up av en ”smink expert” Glad i hågen travada jag och enkompis in på ett exklusivt varuhus i N.Y. Ut kom min kompis som en snygg donna, själv såg jag ut som ett riktigt trash! Spacklad upp till öronen men brunkräm, sne eyliner, klumpig maskara och alldeles för mycket rough!

  14. Madelene R

    Jag är gärna med och tävlar om Hårkitet! =)

    Mitt värsta skönhetsminne är nog när jag äntligen efter måååånga år fått hårlängd till axlarna och hade bestämt mej för att klippa upp det….längd kvar men uppklippt…och tjejen på frisörsalongen totalt förstörde mitt hår så att det slutade med längd i olika längde till strax nedanför öronen…å urklippt….kan fortfarande nästan börja gråta när jag tänker på det och när jag ser på kort hur håret såg ut innan….

    Ett annat minne är faktiskt min syster med på….hon hade bestämt sej för att bli av med det ljusbruna hon färgat sitt hår i..och jag skulle hjälpa henne….man kan säga såhär…det slutade med 3 turer till Hemköp och ett ngt slitet hår DOCK ljust i slutändan! =)) Vi hade som tur var roligt under tiden…lite sådär hysteriska skrattanfall om man säger så….

  15. Johanna H

    Ett roligt skönhetsminne var när jag och min bästa kompis var tolv år och började bekymra oss om utseendet. Vi hade läst att håret skulle bli tjockt och vackert om man gjorde inpackning med öl och ägg…lukten i duschen var vidrig och håret blev inte det minsta tjockare. Samma kompis hade även hört att man skulle få vitare ögonvitor om man droppade citronsaft i ögonen, hon provade… Aj,aj,aj! Jag hoppas att jag vinner hårkitet från Davines, min hårbotten har fått nog av redken och jag måste prova något nytt 🙂

  16. Daniela.I

    Oj jag har många roliga/hemska skönhetsminnen.
    Men det som slår det mesta var nog när jag som liten klippte mig själv.
    Min mamma hade alltid fått komplimanger för mitt hår, hon borstade och fixade och jag hade långt mörkt och självlockigt hår.
    Men jag var inte lika nöjd, så en morgon steg jag upp som vanligt och skulle se på barnpromgram och mamma låg kvar i sängen.
    Fick den briljanta idén att jag skulle klippa mig själv!
    Sagt och gjort, jag hämtade den stora köksaxen och satte mig på golvet i barnrummet.
    När jag var klar fortsatte jag kolla barnprogram…
    Mamma vaknade och såg spåren av hår från mitt rum in till vardagsrummet och jag kan säga att hon grät när hon såg mig, jag fattade ingenting.
    Min förklaring till mamma var att jag var trött på att få schampo i ögonen när jag duschade.
    Mamma skickade mig till frisören med min dagmamma då hon knappt klarade av att se på mig utan att böla 🙂
    Efter den dramatiska klippningen så fick jag aldrig tillbaks mina fina lockar, håret växte ut rakt…
    Bör jag tillägga att jag pluggar till frisör idag 😉 så jag var ju inne på rätt linje från början!
    Jag önskar att få vinna hårkitet, det skulle vara en mysig julklapp till mig själv!

  17. Hedvig

    Tror att mitt hår är i extremt behov av det fina hårkitet från Davines, mitt hår känns slitet och trött. Men jobbigast av allt, är att håret är svårt att reda ut och kamma efter att jag har tvättat det (har aldrig varit med om något liknande!).

    Mitt roligaste skönhets minne är från när jag var i 13-14 åldern. Jag och min kompis läste i Vecko Revyn att man kunde göra en egen hår inpackning av ägg och majonnäs. Vet inte om det var tryckfel i tidningen (!) men vi gjorde som det stod och fick fram en stinkande smörja som vi satte i håret. Medans vi sitter med inpackningen och tittar på tv kommer hennes katt och börjar slicka mig i håret!

    Vi tvättar ur inpackningen, men det ända skillnaden från tidigare var att mitt hår numera också luktade ägg… Tog några tvättar innan lukten försvann. Behöver jag säga att det också tog många år efter denna händelse innan jag någonsin gjorde någon mer ”home made” skönhets produkt!

    Vecko Revyn förlorade dessutom lite av sin bibel status…

    Hedvig

  18. Emmie

    När jag var i tonåren, tjatade jag hål i huvudet på mamma om att jag skulle få tona mitt blonda hår brunt. Efter mycket om och men gick lilla mamma med på detta. Så en söndagseftermiddag börjar mamma att fördela färgen i mitt hår. Efter en stund säger hon ”Emmie, färgen ser lite konstig ut, nästan lite lila”. Jag tar upp förpackningen och läser till min förskräckelse bokstäverna ”PURPUR” Ahhhhhhhhhhhh… Har aldrig sprungit så snabbt till en dusch förut.. Även om vi sköljde ut toningen såpass tidigt, satte sig ändå färgen.. Men det var faktiskt ganska snyggt och jag behöll färgen tills dess att den blev urtvättad.. Men det är inget jag skulle få för mig att testa igen, det är en sak som är säker.

    Nu för tiden håller jag mig till mitt blonda hår och försöker ta hand om det så gott det går. Därför vill jag gärna få chansen att vinna just hårprodukterna.

    Tack för en grym tävling Minna!

  19. Anni

    Jag har mörkbrunt hår, och är nöjd med min hårfärg. Dock så händer det att jag färgar håret i lite mörkare än min egen hårnyans då och då, bara för att få lite mer intensitet i färgen. En sommar för några år sen gjorde jag en hårfärgning hemma, och den här gången valde jag en lite för mörk nyans. Jag trivdes inte riktigt med det och googlade runt och kollade i tidningar efter hemmakurer för att lätta upp en mörk färgning. I en gammal Elle så läste jag att man kunde skölja håret med sköljmedel för att lätta upp en färgning som hade blivit för mörk.
    Jag sköljde håret med sköljmedel.
    Inget hände med min hårfärg.

    Istället blev mitt hår som Svinto i en månad efteråt. Fruktansvärt Aldrig mer sköljmedel i håret! Däremot så tror jag att mitt hår skulle må bra av Davines hårkit! Har varit nyfiken på dem länge nu och kitet vore perfekt att testa.

  20. mary

    Jag skrev förut ang mina bortsvedda ögonbryn, båda kitten är underbara men får jag välja så tävlar jag helst om bodykittet! 🙂

  21. Lillis

    Jag skulle gärna vilja ha hårkittet. Som väl är har jag ingen katastrof händelse med mitt hår MEN däremot med hyn.
    Min kära mormor på 94 barre gav mig det fantastiska tipset, som hon alltid gjorde när hon var ung, att sola insmord i soya. Sagt o gjort jag smörjde hela ansiktet med kinesisk soya alldeles svart låg jag i timmar i solen. När jag kom in lagom till kväll o skulle tvätta av mig satt de som berget!
    Det var bara att slita o gnugga. Ungefär en vecka tog det innan jag fick normal färg i fejan igen!
    Tips: sola INTE med soya i ansiktet! =)

  22. Anna

    Mitt absolut mest dramatiska skönhetsminne är från i somras då jag på en alldeles underbar men ganska vild kräftskiva lyckades luta mig lite för nära ett värmeljus, varpå det tog fyr i mitt hår, vilket jag inte märkte förrän någon plötsligt ropade ”Anna! Du brinner!” och då greps jag av panik och blev helt ställd. Som tur är kvävdes elden ganska fort (med hjälp av en handduk som en rådig kompis snabbt ingrep med) och festen var så rolig att händelsen snabbt glömdes bort, men den paniken och ångesten jag kände när jag sedan vaknade och insåg att lite mer än 2 dm av det främre håret på vänster sida var bortbränt var inte nådig… Som tur är lyckades min frisör åtminstone klippa det symmetriskt på båda sidor, men det är fortfarande bara en skugga av sitt gamla, jämna långa jag. Idag är jag mest glad åt att det inte var värre, kom ändå ganska lindrigt undan och skrattar åt min ofrivilliga uppklippning. Nu ser det nästan ut som jag har page när jag har det långa flätat, och det är ju spännande variation om inte annat.

    Vill såklart vinna hårkitet! Hade varit härligt att kunna kompensera att jag inte tagit tillräckligt väl hand om mitt hår tidigare med riktigt bra produkter, och det hade kanske kunnat hjälpa till att normalisera håret igen. Tack för en bra blogg!

  23. Sofia

    Mitt värsta skönhetsminne är från när jag var 10-11 år och var besatt av Spice Girls. Jag ville sååå gärna ha rött hår som Ginger Spice (jag är själv väldigt ljusblond). Så jag och min kompis gick in på h&m och köpte ett paket färgning och körde igång…. Dock skulle jag kanske kollat på färgkartan innan vi börja och sett att det var i princip omöjligt att bli rödhårig när man var så ljus som mig! Resultat? Morotsgul! Hårkit – HELLO! 🙂

  24. Åsa

    Det måste ha varit i ungdomens dagar när jag på ett uteställe och tyckte att jag behövde bättra på med läppstiftet. Tyvärr fanns det ingen spegel i närheten, så jag smetade på lite och tyckte att det ”kändes” bra. Sen efter ett tag träffade jag min syrra och hon frågade men vad har du gjort, du ser ju ut som en clown, du har ju läppstift överallt men inte på läpparna:)

    Och bodykitet verkar trevligt:) det vore kul att få testa.

  25. Ann-Sofie Englund

    Mitt absolut mest minnesvärda skönhetsminne är från när jag och min syster som nybakade tonåringar skulle ha en liten spastund med mottot”man tager vad man haver” 😉 Det blev ångbad för ansiktet, havregrynspeeling och so far so good…..Sen skulle vi lägga ansiktsmasker och jag tog tuben med majonnäs, kändes lagomt svalt och kittlande mot huden,men sen började det brännas….Jag tvättade snabbt av den och anisktet lyste verkligen illrött! Blev livrädd och försökte svalka av huden med kallt vatten , men det blev det bara värre av…Tog många många timmar tills huden återfått sin normala hudton ;)Ja gud vad vi skrattade gott åt detta sen OCH det närmsta majonnäs hamnat i ansiktet efter det är i mungipan 😉

    Hårkitet skulle vara som gjort för mitt vintertrötta hår!

    Trevlig Helg! // Ann-Sofie

    Tack

  26. Ella

    Mitt bästa skönhetsminne är från precis just nu! Fick i dagarna reda på att jag landat mitt absoluta drömjobb på andra sidan jorden i mitt favoritland Indonesien. Som jag har slitit för den här chansen! Går runt på fluffiga moln med ett leende som verkligen kommer innifrån och har aldrig fått så många komplimanger som nu. Men bäst av allt är att jag varje gång jag ser mig själv i spegeln ser en vacker person med lyckliga ögon som ler tillbaka- det är ett skönhetsminne jag kommer ta med mig resten av livet:-) Det där bodykitet får mer än gärna följa med på äventyret;-)

  27. Emilie

    Poff! Antar att det är dags att damma av det här hemska gamla historien. Hände för snart 10 år sedan. nu kan jag som tur är skratta åt det men det kunde jag INTE då.

    Jag har klippt mig hos samma frisör i massor av år. Hon är väldigt poppis och om man inte är ute i god tid får man allt vänta på att bli fin i håret. Jag bokar nästan alltid en tid när jag är där för att slippa hamna i nöd men den här gången hade jag inte gjort det och ville helt enkelt inte vänta. Sagt och gjort, letade upp en salong med dropp in och gick in. Där står en medelålders man (salongen hette Riccardos så redan där borde jag kanske dragit öronen åt mig). Kände mig lite tveksam men han var verkligen supertrevlig och jag tänkte i mitt stilla sinne att hur illa kan det bli? ILLA! Jag satte mig i stolen och han delar av mitt hår horisontellt och fäster upp hälften på huvudet. Sedan börjar han klippa, rakt av inte lite i taget utan hela kalufsen som hänger ner ryker i ett enda nafs. Vid det här laget är jag helt genomsvettig och sitter som jag gör hos tandläkare med rumpan lyft från sätet och balanserar på armar och hälar. Sedan tar han ner resten av håret och tjoff så är det klart! Sedan börjar han locka håret… Förskräckt ser jag hela min kalufs samlas i värsta tantfrissan uppe på huvudet. Han frågar även om han ska ”laga” mina ögonbryn som han tycker är lite ljusa. Nej tack, nej tack säger jag med panik i rösten. När jag tillslut äntligen slipper ur stolen tar han inte kort…. Jag ska alltså behöva cykla in till stan i den här frisyren?? Jag drar och sliter i tantlockarna och lyckas få till en slickad hästsvans med krullig knorr, drar luvan över huvudet och ber till högre makter att jag inte ska träffa någon jag känner. Cyklar som ett jehu genom stan och tillbaka till salongen. När jag är tillbaka tittar han något skeptiskt på min ”nya” frisyr. Tycker väl att jag är otacksam som förstört de ”fina” lockarna han fixat till. Jag betalar och det verkar som att han tycker lite synd om mig för jag får en hel näve dumlekolor med mig när jag ska gå, haha. Behöver jag säga att jag numera ALLTID bokar en ny tid när jag är och klipper mig?!

    Numera har jag ett tråkigt litet tunt amningshår och jag tror och hoppas att Davines produkter ska få det lilla jag har att glänsa för det är det kitet jag skulle vilja vinna.

    PS. Var på återbesök på Ellipseklikken i mitten av november och hon tyckte att min hy såg fantastisk ut!!! Man skulle ju faktiskt kunna säga att det lite är din förtjänst då jag aldrig gått dit om inte du pratat så varmt om det! Så tack Minna för min fantastiska hy!

    Många kramar och lycka till med nya butiken! Är så spänd, ska det bli Stockholm eller någon annanstans. Om det är i Stockholm hoppas jag att den slagit upp portarna när jag ska dit i februari.

  28. Marte

    Hei
    Jeg ønsker meg bodykit!
    Skjønnhetsminne: Vi skulle gifte oss i et annet land, jeg var gravid 4mnd og følte meg ikke smashing i utgangspunktet. Hadde gjort en frisør-avtale for at sette opp håret, men hadde ingen mulighet til å detalj-planlegge frisyren som man ofte vil når man gifter seg! Måtte bare stole fullt og helt på frisøren. Med enkel make-up og kjolen på ble reaultatet bra og jeg følte meg fantastisk til slutt 🙂 En fantastisk dag ble det!

    Hilsen Marte fra Norge

  29. Malin

    Hej! Jag vill gärna vilja tävla om bodykitet.
    Ett minne som jag har och ofta skrattar åt, inträffade i mellantadiet.
    Det var på den tiden när den höga snedluggen var inne. Jag hade en kompis som alltid fick till sin lugg såå snyggt och den här dan tänkte jag att nu så! Utrustad med proffs hårspray (en favorit på den tiden) sprayade jag på extremt mycket hårspray. Jag kände mig så nöjd när jag gick till skolan och visade stolt mina kompisar detta! Till min besvikelse såg de inte alls imponerade ut utan snarare rädda och hysteriska.. När jag tittade i spegeln kröp det en stor väldigt slö och sprayskadad spindel som jag antagligen haft med mig ända hemifrån!! Som jag skämdes.. Man var ju väldigt känslig för vad andra tyckte i den åldern.. Det blev inte riktigt den hit jag hoppades på men nu ett roligt minne!

    Tack för en bra blogg!

  30. Sandra

    Det VÄRSTA jag någonsin gjort i hela mitt liv var när jag och min bästa tjejkompis kom på den briljanta iden att vi skulle sola eftersom vi skulle ut och festa på kvällen. Min tjejkompis hade ”hört” att tingel kräm skulle göra en ännu brunare om man solade, det kunde uppstå en lätt rodnad efteråt som skulle lägga sig efter en stund…. Sagt och gjort, vi testade detta och solade dessutom i 30 minuter. När tiden är slut reser jag mig upp och känner att det bränner lite i ansiktet men det skulle ju vara normalt?! Timmarna gick och när jag hade duschat och skulle göra mig i ordning på kvällen är jag så RÖD i ansiktet eftersom jag hade bränt mig så mycket. Senare på kvällen är jag röd/blå på kinderna och har svettningar som inte ens går att förklara. Detta är det värsta jag gjort någonsin och jag kan tillägga att det inte blev någon fest på kvällen och jag var dessutom sjukskriven en hel vecka för jag såg ut som ett körsbär! Så numera är det brun utan sol som gäller! 🙂

    Önskar mig hårkitet!

    Kram på dig

  31. Martina Isaksson

    Åh vad jag hoppas på en vinst av hårkitet! Är förresten nyfiken på om du har testat Redkenoljan och kan göra en jämförelse på Davines, Redken och Moroccanoljorna?

    Detta är faktiskt en historia om någon annan än mig själv, nämligen min sambo. Jag brukar hjälpa honom att ”klippa” sig med trimmern. Han brukar ha håret hyfsat kort och det brukar bli väldigt bra. Denna gången blev det dock ett missförstånd mellan oss och han hade tagit bort kammen som sitter på trimmern som bestämmer längden på håret. Jag trodde den satt på och började raka.Jag hann mellan 5-10 cm innan jag insåg misstaget. Så det blev ett långt spår bak på huvudet utan hår. Det syns väldigt väl för min sambo är kolsvart i håret. Nu var frågan, skulle allt rakas av eller försöka jämna ut det så gått det gick. Det blev det senare för till saken hör att han hade en anställningsintervju dagen efter och vågade inte sig på en helrakning då han aldrig har gjort det innan. Han fick i alla fall jobbet, även om håret såg hemskt ut!

  32. Emelie

    jag skulle vilja vinna body kitet 🙂

    Skönhetsminne:
    När jag och min kompis skulle för första gången ha en spa-kväll med ansiktsmask , vi ställde oss framför spegeln i hennes badrum och klumpig som jag var så råkade jag vifta med handen så ansiktsmaske geggan hamnade både på spegeln och i hennes hår haha och för att ge igen klämde hon ut en klick i mitt hår och tillslut låg vi där på golvet med ansiktsmasken i håret istället för i ansiktet och garva . Det var ett härligt skönhetsminne! 🙂

  33. Emma

    Hej Minna.

    Skulle vilja vinna Hårkitet.

    Mitt värsta hårminne var när jag var 7 år gammal och hade 2 jättelånga flätor ner till midjan. Jag hade en bästis som hade blivit ”tvångsklippt” efter att ha fått tuggummi i håret och var tvungen att klippas kort och eftersom hon var min bästis tyckte jag synd om henne så jag tog helt sonika en sax när hon var hemma hos mig och klippte av mig ena flätan ända upp till nacken och sa till henne att nu är jag också korthårig, men jag fattade ju inte då att jag skulle vara tvungen att klippa den andra flätan också så du kan ju tänka dig hur ledsen jag blev när jag insåg att jag skulle bli av med mitt långa hår på andra sidan. Hahahahaha

  34. Sanna

    Oh, skulle vilja vara med ch tävla om hårkittet!

    Mitt värsta skönhetsminne har med hemmagjorda hårinpackningar och tonåren att göra. Jag och en kompis hade hört att ägg, öl, avocado och olivolja skulle vara bra för håret, och vi ville ju ha fint hår – så vi blandade ingredienserna!! Denna saliga röra kletade vi sedan in i håret. Detta mådde inte håret bra av kan jag säga! Det tog åtskilliga timmar och mängder med schampoo att få ut detta lätt gröna kört ur håret! När vi väl fick ut det sedan tog det dryga veckan innan håret kändes som innan.

  35. A.L

    Skulle bli glad för vilket som om jag vann men hårkitet ät ju bara för bra(nästan fööör lyxigt)

    Hinner/kan inte berätta på ett bra sätt( 2 ungar härjar just nu) men det ena är att efter en hellyckad kväll och med massor av komplimanger för mitt hår- hade uppsatt hår med en stor boll på huvet OCH en färgslinga i lila som gick från pannhåret till bollen, lite rockigt sådär..
    Vi står utanför stället och det börjar småregna och killen kollar lite konstigt på mig- tittar ner och ser att min vita top är helt lila och förstår att ansiktet måste vara helt j*vla lila. Japp.
    Det andra är när jag övertalar min sambo att låta mig vaxa honom på bröstet, så han slipper raka sig så ofta. Hade såna remsor samt vax för ben hemma( aldrig använt!) och tänkte hur svårt kan det vara? Alltså den smärtan och resultatet- han var helt flådd och blodet sipprade fram…det var helt fruktansvärt..och han visade det för alla att ”titta vad hon gjort..” så skämmigt men samtidigt roligt..Ärren försvann först efter något år! Stackars honom..Detta var för ca 11 år sedan och vi är fortf ihop så det är nog lugnt 😉
    //A

  36. Louise

    Hej Minna.

    För ett par år sedan fick jag ett jobb på en annan ort och flyttade dit. Jag stormtrivdes redan första veckan och njöt till fullo av att ha flyttat till Kungsbacka.

    Efter några veckor behövde mitt hår verkligen en uppfriskning och min dåvarande chef tipsade mig om en frisör som hon förklarade var stans bästa. Grymt tänkte jag och bokade genast en tid för sling och klippning.

    Det visade sig vara det värsta frisörbesöket jag någonsin genomlidit i hela mitt liv. Frisören var otroligt, spydig, hårdhänt och stank rök. Inte nog med detta så förstörde hon även mitt hår. Hon blonderade sönder min redan torra toppar, klippte det i konstiga etapper och ”skar” i det för att ge det mer lite (vilket bara gjorde det ännu mer slitet).

    När jag gick där ifrån visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta och väl hemma beslöt jag mig för att kommande dag gå tillbaka och klaga. På jobbet dagen därpå kom min chef och berömde min nya hemska frisyr och frågade vad jag tyckte om henne syster!! Den elaka, dåliga frisören hon rekommenderade var hennes lillasyster. Det fanns ingen annan utväg för mig än att ljuga. Jag sa att jag älskade henne och att hon var superduktig.

    Så fort orden kom ur min mun ångrade jag dom. Eftersom jag nu sagt att jag var nöjd kunde jag varken klaga eller söka upp en annan frisör för att göra om det som blev fel.

    Så, jag fick gå med detta tokblonda konstigt klippta hår i flera månader. Du tror kanske att det var allt? Nej, det kommer mer.

    Efter cirka två månader kom min chef och påpekade min otroligt konstiga utväxt och frågade om jag inte skulle boka en ny tid hos hennes syster. Panikslagen ljög jag och sa att jag hade mycket utgifter och inte kunde prioritera detta just nu. Yes tänkte jag, nu slipper jag monsterfrisören.

    En dag senare låg det ett fint kuvert på min skrivbord. En present ifrån min chef där hon visade uppskattning för att jag gjort ett sådant bra jobb mina månader hos henne. Det var ett presentkort på slingning och klippning hos henne syster! Helvete.

    Så jag fick boka en ny tid, genomgå samma hemska behandling och bli om möjligt ännu fulare i håret.

    Av olika omständigheter slutade jag strax därpå på detta företag och flyttade hem igen. Så numera slipper jag monsterfrisören och har återgått till min gamla vanliga frisör som efter ett par år äntligen har fått fason på mitt barr.

    Som du förstår har jag alltså fått genomlida det värsta tänkbara – två gånger! Mitt hår behöver allt det kan få, för än idag är det inte helt hundra. Jag är därför med och tävlar om hårkitet från Davines.

    Hoppas du sympatiserar med mig och får dig ett gott skratt om inte annat.

    Ha en härlig helg!

  37. Petra Andreasson

    Mitt värsta minne måste vara när jag 12 år gammal fick för mej att bleka mitt mörka hår hemma. Men det misslyckades fatalt och slutade med att jag såg ut som värsta rårivna morötterna i huvudet, mamma grät och pappa vek sig i skratt. Blev förbjuden att visa mej ute innan jag hade färgat tillbaka det mörk igen, och tro mej det var inte enkelt att få tag i färg kl 8 en söndagkväll på 80-talet… Har efter det endast blekt och färgat håret på salong

  38. Sanne

    Jag vill tävla om hårkittet, måste tyvärr boka av min frisör tid för att jag inte hittar barnvakt åt min lilla skrutta på 8 månader.
    Sååå mitt värsta skönhetsminne är när jag hemma hos mina föräldrar står och ska färga mitt hår med Henna (ja kommer ni ihåg denna färg?) – kan säga att resultatet inte blev bra och jag höll mig inomhus några dagar 😛

  39. Carolina S

    Mitt roligaste skönhetsminne är från sjunde klass. Vi skulle ha klassfoto och jag hade precis klippt en rak hellugg. Bredvid mig stod min bästa kompis och hennes hår var sådär härligt platt upptill och fluffigt nedtill.

    På klassfotot står min bästa kompis och fånler medan jag står och blänger med min lugg och glasögon. Det ser så extremt roligt ut att jag fortfarande fnissar åt det!

    Om jag skulle vinna hårkitet skulle jag dela med mig med henne, så att vi inte råkar ut för samma sak igen!

  40. Anna

    En sommarkväll när jag gick på högstadiet så tramsade vi oss lite väl mkt. Jag hittade en spritpenna och målade lite snygga rutor på magen. Har man inga så får man ju skaffa sig på annat sätt. Morgonen efter hade jag inte en tanke på gårdagskvällens dumheter och cyklar glatt iväg till Tylösand. Gissa om jag skämdes när jag insåg vad jag hade på magen…

    Önskar med ett bodykit om jag vinner

  41. Anna

    Ger hårkitet en chans också…

    När jag var liten hade jag en släkting som alltid skulle klippa och experimentera med mitt hår. Lagom till högstadiepremiären fick jag en nästintill självlysande lugg till mitt råttfärgade hår. Behöver jag säga att det här med färgning inte riktigt var hennes grej?

Comments are closed.