grönt är skönt

Indoor Garden Herb:ie Minna Tannerfalkherbs in the herb:ie

 Minns ni det  H Ä R  inlägget? Jag tycker nog att det blev väldigt bra med hur jag såg framför mig att det skulle bli.

Kryddorna växer sig starkare och större hela tiden, och det bästa är att jag bara behöver ge dem lite näring var 3:e vecka och fylla på vatten.
Sen sköter herb:ie resten och kryddorna stortrivs verkligen, kan knappt tro att det är sant att det är de tunna små krukorna från butiken som
förvandlats till dessa sköna gröna som sprider härlig doft i hela köket. De växer snabbt, så även om vi använder dem hela tiden,
så märks det knappt att vi är där och tar färska kryddor till maten varje dag.

Krukorna till vänster köpte jag i början på december, och krukorna till höger för 2 veckor sedan.


5 Replies to “grönt är skönt”

  1. ANNA

    Fråga: Har du plockat ur några av kryddörterna från butikens små yttepyttekrukor och planterat om dem i något större/själva Herb:ien? Basilikan ser ut att vara kvar i sin lilla kruka men de andra.
    Jag har ibland planterat om färska kryddörter i större krukor och då har en del av dem växt galen mycket och blivit superfina.

    • Minna

      Anna – de står kvar i sina små yttepyttekrukor, jag har ställde dem rakt ner som de var. Kan tänka mig att om man ger dem större kruka och mer jord, så växer de nog helt galet mycket.

  2. Fröken J

    Jag blir sugen på att slå till. men försöker läsa mig till vad det är för lampa. Jag menar det är väl inte ett vanligt lysrör? & vart man köper lampor & hur ofta de behövs bytas.. men kan inte hitta infon. har du någon aning Minna?

  3. Mary

    Oh my! Supoerfint…verkligen. Måste tips om det där till alla jag känner tror jag vi har så många gånger beklagat oss över att färska kryddor aldrig håller och att de inte verkar trivas inomhus på vinterhalvåret.. Älskart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.