be your own blow pro

Blow Pro Minna Tannerfalkfavoriter

För några veckor sedan var jag på en lyxig wash´n´blow med stylisterna från Blow New York.
Då fick jag även prova på deras produkter som tagits fram för att göra föningen så enkel och bra som möjligt.
Jag måste ändå erkänna att jag var lite skeptisk, speciellt till att göra det själv och till tuben längst till höger – ready set blow.
Men blow me! Jag har verkligen tjockt och mycket hår, och ”ready set blow” lovar att håret torkar snabbare, gör det fylligare och utan frizz.
Och den håller vad den lovar, mitt hår har aldrig gått att föna torrt så snabbt, jag blev så imponerad!

 Sen har jag också märkt att det är lättare att föna håret på mig själv om jag fönar överhåret först och sen fäster upp det i ”stora snurror” så  H Ä R
och sen fönar klart resten av håret, annars trasslar sig bara allt och blir svårt att hålla isär fönade och ofönade hårslingor.
Medan överhåret får vila och svalna i de stora snurrorna så får håret ännu mer hållbar volym och det är nog det bästa med det!

Mitt hår är långt och tjockt så jag har tyckt att det varit ganska så tidskrävande och stökigt att föna håret att jag oftast låtit bli, men efter
att jag fick de fina tipsen, bra produkter att jobba med, veta hur man ska göra och började föna överhåret först, blev allt mycket roligare.
Nu gillar jag verkligen att föna och styla håret med mjuka fall och mycket volym – som jag annars endast fått genom att jag lockat det.

Vill du också prova Blow Pro produkterna så klicka  H Ä R


2 Replies to “be your own blow pro”

  1. Sofia

    Gud vad bra tips det där med att börja med överhåret! Har många gånger drömt om att orka med att föna hela håret, men med mycket hår har jag tröttnat efter de första slingorna. Ja inte ens de första har blivit bra : ) Nu måste jag testa. Vilken pepp… !!! Tackar.

Comments are closed.