vinn skor!

ballerina closet ballerina skor Minna Tannerfalk– well hello there new collection!

Att våren snart är här ska vi fira med att Ballerina Closet nya kollektion är här! Med nya modeller, färger och detaljer.
Snygga färgkombinationer som gör både vardagen och festen roligare och tjusigare.
Och bäst av allt är – att nu kan du vinna ett eget par.

 3 vinnare får varsitt par skor och det är superenkelt att var med och tävla.
Så här gör du:

Gå in på  –  www.ballerinacloset.se  –   välj ut ditt favoritpar och lämna sen en kommentar om vilken sko du önskar & storlek.
Pluspoäng till den som beskriver ett tillfälle som du ser framför dig, då du kommer att bära dina fina ballerina skor.
Ett tävlingsbidrag per person gäller.

Du hittar alla nya modeller och färger  H Ä R  – och glöm inte spana in storlekstabellen så att du väljer rätt storlek.

LYCKA TILL!!

Vinnarna presenteras i små fina grattis påskägg här på bloggen under veckan som kommer…..


115 Replies to “vinn skor!”

  1. Emelie

    Men wow, vilken tävling Minna!

    Vill hemskt gärna vinna ett par ballerinas 🙂 Om jag vinner önskar jag mig ett par Cotton Candy Strolls i strl 40. Sååå fina! Dessa skor skulle jag bära med omsorg lördag den 12 maj då jag och min vän shoppar i Halmstad i väntan på The Perfect Party på kvällen. Vad kan vara en bättre uppvärmning liksom?!

    Hoppas på tur denna gång 🙂

    Kram Emelie

  2. Elin

    Jag vet alldeles precis när jag skulle använda Moonrise Strike i storlek 37. Två av mina bästa vänner gifter sig i sommar och känner jag dem rätt så blir det inga stillsamma bröllop. Dessa skulle vara ett alldeles utmärkt substitut till klackarna när dansgolvet sätter igång. Palla begränsas av skyhöga klackar!

  3. Lena

    Jag föll för modellen ”Sunday dinner invitation”, strl 36. Dessa skulle passa perfekt då jag i maj ska möta värmen i New York. En drömresa som äntligen blir av!
    Kram

  4. Elin Levin

    Alltså ”Pistachio scoops” i stlk. 37… vilken dröm. Kärlek vid första ögonkastet. Jag blundar, ser mig själv i Florens. Stora Tom Fordsolisar,mönstrad långkjol, vitt linne,min favvoglass Pistaccio!!! och förhoppningsvis dessa underbara skor. Som mamma med en liten 10 månaders är det kul att kunna byta sköna sneakers mot något lite finare men ändå bekvämt! Jag håller tummar och framförallt tår!!! please be mine!

  5. Kristina

    Coney Mint Stories i storlek 37 är min favorit och de vill jag bära tillsammans med alla mina eget skräddarsydda klänningar i sommar!

  6. Helena i Uppsala

    Tall & Tanned 37
    att vara vardagsfin i hela sommaren i Sverige. Den flyter ihop med brunbrända ben.

  7. Hanna

    Jag föll för Coney Mint Stories på direkten! I stl 38 skulle passa perfekt till mina bruna ben när jag går på min äldsta väns bröllop i sommar. Till dessa ska jag ha en beige klänning. Då detta är ett 3dagars bröllop och mina svullna gravid-ben inte orkar med klackarna jag hade tänkt ut så skulle jag bli överlycklig att vinna ett par tok-snygga ballerinaskor.

  8. Sann johansson

    Åååååhh jag skulle vilja strosa runt i ett par ”the day” under mina dagar i Paris i början av Juni! Om jag skulle vinna ber jag ödmjukast om ett par i storlek 37. :))

  9. Sandra

    Vilken härlig tävling Minna! Jag skulle hemskt gärna vilja ha ett par Pistachio scoops i strl 37 ! Vi ska åka på vår första utlandsresa med Elsa 7 månader i april och hur fint vore det inte att få promenera längs gatorna i Rom i dessa vackra ballerinor. Fantastiskt!

  10. ellan

    Ett par Friday Eve Small Talk i storlek 37 skulle sitta som en smäck på mina fötter när jag besöker England i vår. Vi kommer att besöka ett gäng universitet samt politiker på dagtid och då skulle dessa passa klädkoden där perfekt, och till kvällen skulle jag bara behöva byta ut mina chinos till en snygg kjol och låta kavajen hänga kvar på hotellet samt låta mina promenadtrötta fötter få gå på pubarna och dansa i dessa istället för klackar då jag tycker de passar precis lika bra kvällstid 🙂

  11. Ida

    Friday eve small talk storlek 37.
    Skorna ska jag ha i sommar när jag dansar loss på halmstads uteställen och jag kan kanske tom inviga dom på ”the perfect party” i halmstad den 12 maj, om dom skulle bli mina=))

  12. Marzena

    Purple haze i storlek 37 var kärlek från första ögonkastet!
    Eftersom jag har en liten son (1 månad gammal) så ser jag mig promenerande med honom kilometerlång i dessa fina ballerinas!

  13. Emilie

    Åh jag skulle vilja ha Ms Plaza i stl 39. Så jäkla fina!! Jag skulle strutta runt i dem mest hela tiden för efter min graviditet är tyvärr inte mina fötter riktigt var de en gång var :(. Högklackat går endast an kortare stunder och då är det ju lyxigt att ha ett par riktigt tjusiga ballerina att ta till! Ska på semester till Portugal i maj och då är det ju perfekt att ha ett par riktigt snygga skor som man kan ha både till fest och till vardags!! PS väntar med spänning på infon om Pur : ). Många kramar

  14. Tess

    Åhhhhhh FINASTE skorna. Coney Mint Stories i storlek 40 skulle jag bära på min italienresa i maj. Tillsammans med svarta capribyxor, svart kortärmad singoallablus och en ljust turkost scarf som matchar skorna så skulle jag kunna trava fram på kullerstenarna utan problem och fortfarande känna mig fin på jobbmöten :-)))

  15. Heidi

    Underbara! Man skulle ju vilja ha alla paren. Men om jag ska välja ett par så skulle jag vilja ha Blue Marlin i strl 40. De skulle vara perfekta på mitt härliga systerbarns dop i sommar. Jag har fått upp ögonen för blått och ljusblått igen och de kommer att vara ”mina” färger i vår och sommar.

  16. Malin Rosenberg

    Åh ljuvliga Friday Eve Small Talk till semestern i Italien i sommar. Varma sommarkvällar, regionens godaste rödvin och färsk tortellini.
    Gärna i storlek 36.

  17. Nina

    Jag åker till mitt drömresmål New York om några veckor och jag ser framför mig hur jag strosar runt i ett par coney mint stories i ett vårgrönt Central Park. Med en latte och cupcake som matchar mina nya ballerinas slår jag mig ner på en bänk, känner vinden i håret och lyckan som genomsyrar hela min kropp. Ett par i strl 38 skulle sitta som en smäck på mina fötter just då!
    /Nina

  18. Ulrika

    Åhhh i sommar ska jag på min allra käraste väns bröllop(längtar) och vet att det kommer bli dans hela natten lååååång….därför ser jag framför mig hur dansgolvet intas med solens sista strålar i horisonten i mina Coney Mint Stories som matchar klänningen, som har blommor i just mint och korall=) Kommer blir sååå snyggt och lovely att slippa ha ont i fötterna…

    Snart är sommaren här- Can´t wait <3

    Om jag skulle ha lite tur med mig så önskar jag mig size 39!!!

    Puss o kram

  19. cecilia

    Cotton Candy Strolls storlek 38. Jag ska ha dem när jag åker på weekend i Paris i Maj, perfekta då jag är stylish och comfy på samma gång.

  20. Lotta

    Sundown hideout storlek 39. Skulle sitta perfekt till jeanshorts och vit skjorta/tshirt i sommar när jag besöker Tylösand 🙂 en sen dag/tidig kväll när sommaren är som bäst.

  21. Lejla

    Den 17 maj skulle jag ha på mig mina ”Pistachio scoops” i stlk. 37 när jag ska vara brudtärna till en av mina bästa vänner. Då kommer jag kunna dansa natten lång höggravid med vår lilla pojke i magen.

  22. Anna - Designnörden

    Då jag är inne på min tredje vecka av förkylning och bihåleinflammation så tycker jag att ett par svarta Pure Poise i storlek 36 skulle pigga upp i denna misär. Om inte annat så skulle jag vara fin om tassarna då jag kommer tillbaka till jobbet 🙂

  23. Erica

    Tropical Punch i strl 40 har jag spanat in ett tag skulle de sitta som gjutna på mina fötter i vår! Jag ser mig traska runt i dem, lite småledsamt nog i skolan. Våren för mig är lika med tentapluggsperiod (har megastor tenta den 8 juni) men jag intalar mig att med dessa finisar på fötterna kommer både plugget och tentan gå galant!

  24. Åsa Jensen

    i ett par stripe out (strl 39) skulle jag trivas att springa omkring på jobbet. passar alla våra fina trender på gina tricot =)

  25. Elin

    Friaday Eve small talks i strl 37! Ser dessa underbara skor på mina fötter i sommar där jag slipper tänak på höga klackar som ger mig ont i min ena skadade fot! Med dessa kan jag vara snygg hela sommaren och slippa tänka på att jag måste ha ”tråkiga” skor utan klack! Kommer förmodligen gråta när jag ska packa ner dom för hösten!

  26. amanda

    jag hade önskat mig ett par pistacio scoop strl 38 att trippa fram i kyrkan, som blivande gudmoder till min lille kusin som ska döpas i april! klänningen är redan inhandlad, en dröm i silke, stark fushia färgad med ett gudomligt moschino inspirerat mönster. allt som fattas är med andra ord, de rätta flatsen! 😉
    kram!

  27. caza

    Purple Haze stlk 40
    Lila skor med rosett i blått. Vad i sommar kan va mer flått?
    Jag vill dansa sjunga skratta o le, när jag mina fina ballerina se. 🙂

  28. Rebecca

    I say yes storlek 36
    Dessa kommer jag att ha tillsammans med mina jeansshorts med hög midja och min mintgröna skira blus instoppad. Vilket tillfälle? När jag på min semester befinner mig i Halmstad/Tylösand, på Bull’s uteservering med en stor stark i handen. =)

  29. Sofia

    I sommar skal jag till Frankrike för första gången i mitt liv! Jag ska på bröllop och uppleva Frankrike från en vingård. Helt fantastiskt ska det bli! Vad hade passat bättre än att, i slutet av kvällen efter ett underbart bröllop, ta på sig ett par PISTACHIO SCOOPS, stl. 36 och fortsätta dansa och njuta av en lång sommarnatt i?:)

  30. Em

    Moonrise strike, stl 39, skulle få pryda mina fötter! På 50-års kalaset i maj med en maxikjol, linne och kavaj. På min dotters 6-årsdag i sommar men jeansshorts och blus och övriga dagar på kontoret:) Allt med en gravidmage som bästa accessoar!

  31. Sara

    Åh vilken härlig tävling! Jag vill gärna vinna ett par coney mint stories i strl 39 som jag skulle bära på en härlig vinlunch med bästa tjejerna i solen.

    Kram!

  32. Lisabeth

    PISTACHIO SCOOPS storlek 39 skulle passa mig perfekt, Ett par blåa jeans och en skinnjacka och en ljus blus är den perfekta vår looken!

  33. Madeleine

    Friday Eve Small Talk i storlek 40.
    Skorna passar lika bra på alla bröllop och fester i sommar som en vanlig dag på stan.

  34. MAJA

    Mitt val skulle vara Monday Meet And Greet stl 38. Användas nästan varje dag denna vår och sommar( jag är helt kär i ballerinaskor)..speciellt i varma nätter strosande vid havet och härliga resturangbesök med familjen denna sommar I Kroatien.

  35. Ida E

    Jag skulle gärna vilja vinna ett par Friday Eve small talk. Min syster ska gifta sig i sommar och jag kommer vara höggravid så klackar är inte att tänka på. Dessa skulle vara perfekt! stl 39. Din blogg är inspirerande! 🙂

  36. Anna Sandén

    Jag skulle använda mina Switching Tyres (strl 38) på min blivande svägerskas bröllop. Ett par skor som passar för mycket dans när man vill va fin min inte orkar ha höga klackar. Switching Tyres skulle vara pricken över i:et i min outfit.

  37. Lina

    Åh, jag fastnade för de klassiska ”Nightfall Venom” i storlek 37. Skulle bära dem en avslappnad sommarkväll till ett par snygga shorts och min sommarfavorit, den ärmlösa blusen. Ett enkelt armband till, några fina vänner, ett glas rosé och en grym räkmacka. Kan en sommarkväll bli bättre än så?

  38. Sofia

    Precis som knoppar brister om våren sprudlar jag av vårkänslor inombords. Att få dra upp rullgardinen och mötas av ljuset och den energi som det ger är underbart. Att sekunden senare titta mot sängen där min lilla skatt sover sött är det som får mig att vilja bli en bättre människa varje dag. Livsglädjen är enorm och att vara i nuet har aldrig känts så viktigt. Jag försöker ta emot varje ny dag med nyfikenhet och tacksamhet och göra de små ögonblicken i livet till något stort. Jag skulle helt enkelt bära dessa skor mest varje dag!
    Friday eve small talk, storlek 40.

  39. Caroline

    Åh Moonrise Strike, come to Mama! Gärna i storlek 37!
    Jag var nyligen i Milano och istället för ett par klumpiga sneakers hade dom här varit perfekta! Sköna att gå i och samtidigt så chica att man hade passat in bland alla vackra italienskor!
    Jag hade nog haft dom till ett par beiga chinos och en beige top och sen en massa armband, handväska och halsband i knalliga färger som cerise och orange!

  40. Lena

    Purple Haze i storlek 38. Vilka söta små karameller! Jag förtränger att det är 3 plusgrader ute o snöyr och låtsas att jag ska göra iordning picknickkorgen o möta upp mina vänner för årets första picknick. I gräset ligger min lille älskling Filip på sin filt o jollrar o charmar allihop. Jag tar en sipp på mitt glas som är fyllt med rosé o tittar ner på mina fina fina ballerina. Jag får frågan var jag köpt dem, o jag svarar att jag faktiskt vunnit dem i en tävling… Åh..tror jag dagdrömmer vidare lite till…

  41. Amanda

    Jag skulle vilja bära Pistachio Scoops i storlek 39. Skulle bära dem på min lillasysters dop i maj tillsammans med någon fin mönstrad klänning i färg. Tycker dem är helt fantastiska med detaljerna och skulle göra mig till en lycklig tjej. Inte nog med det så ska jag få äran att hålla lillasyster Nellie som kom på prinsessdagen. Då skulle jag vilja vara fin i ett par tjusiga skor!

  42. whynja

    Ms Plaza i strl 42 är mina favoriter! Tänk vad snyggt med bara ett par slitna jeansskort och ett vitt linne med en uppknäppt vit skjorta över. (Och så tycker jag att det är helt fantastiskt att de tänker på oss storfotade och gör skorna i storlekar upp till 42; då kan ju jag också köpa ett par som passar!)

  43. Hanna

    Mina favoriter är ”Sunday dinner invitation” i stl 40 därför att dem hade vari tperfekta till min bästa väns bröllop i början av maj! Hoppas 🙂

  44. Åsa

    Hej Fina Minna!

    Jag ville jätte gäran var med i tävlingen, och hoppas på bättre lycka denna gång. Om jag vinner skullle jag vilja ha skon som heter Splash of Orange, i storlek 41! Nu håller jag tummarna hårt och hoppas!

  45. Therése Schultz

    Jag ser framför mig att mina nya dojs, Sundown Hideout, åker på en tidig fredagmorgon kombinerat med en stilren look inför jobbet. När arbetsdagen är slut åker röda läppar och ett par Aviators på och jag är redo för en härlig After Work i ett soligt och pulserade Helsingborg. Chic och bekväm! Ja, jag känner redan att sommaren inte är långt borta.. Och detta kommer att bli en bra en!
    Blir jag en utav de lyckliga vinnarna är 37 min skostorlek.
    Varma hälsningar
    Therése

  46. Miriame

    Friday Eve Small Talk i Storlek 37.

    Året har varit ganska tuff, intensiv och ansträngande då jag börjat studera efter många års betänkte tid. Min kille och jag har inte varit lika synkade och den 28/5 blir jag förhoppningsvis klar med första året av tre. Och jag vill fira detta med min man och tacka honom för att han har stöttat, stått ut, puschat mig när självförtroendet varit låg.

    Och när jag såg dessa skor. Då tänkte jag WOW! Dessa skulle passa med en söt kjol och en kofta i början av juni då jag tänkte överaska honom genom att visa hur mycket han betyder för mig men även tacka för att han är min! När man studerar heltid får man inga eller mycket lite pengar över, så dessa skulle komplettera med en favorit kjol. Jag hade planerat en middag/picknick i vackra Stockholm tillsammans med min kille. Vilket underbart sätt att börja denna sommaren med ett fint avslut (studierna), glädjen av att överaska min kille OCH dessa skor. 3 rätt av 3!!! <3

  47. Emilia

    Jag skulle väldigt gärna vilja ha ett par Cotton Candy Strolls
    i strl 38. Jag skulle ha på mig dom på grillkvällen i solnedgången på Skrea strand…

  48. Camilla Bergqvist

    Åh en Ballerina tävling igen, vad härligt! Ballerinaskor är lite av mitt signumplagg och nu äntligen när våren börjar smyga sig på får jag sätta på mig denna fantastiska klassiska sko igen!
    I år ska jag fira in våren i ett romantiskt Paris tillsammans med mina älskling, vi planerar att äta goda frukostar på mysiga cafén, sitta länge och läsa tidningar och böcker, gå ljuvliga promenader i parker och längst med gator kantade av butiker, kanske slinka in på marknader och bara njuta av det franska livet. Säkerligen blir det en och annan shopping men främst är vi där för att fira kärleken och det underbara livet. Vad vore då bättre än att ha en par moonrise strike att klä fötterna med! Storleken jag önskar är 37.

    Tack för en inspirerande och härlig blogg Minna, den förgyller min dag!

  49. Maja

    Ooooh! Sundown Hideout såklart! Jag tänker att när jag börjar mitt nya jobb 1a maj kommer solen att stråla och jag segla in med dessa skönheter på mina fötter. Storlek 39 hade garanterat suttit som en smäck

  50. Catarina

    Vilken underbar tävling! Jag kan titta på skor på nätet i timmar men som student måste jag tyvärr drömma om de flesta. Jag blev helt tokig i SUNDAY DINNER INVITATION (storek 39), underbar färg till ben som precis hunnit fånga lite vårsol och en modell som påminner mig att när jag speglade mig i ”gonerna” (ca 10 storlekar för stora skor som jag i princip levde i hemma som 3-åring). Jag skulle använda dessa till ankellånga, ljusa jeans och en nerstoppad, vit, lite för stor skjorta och en snygg väska. Stilrent och snyggt och skorna som det lilla extra! Hoppas, hoppas, hoppas… 🙂

Comments are closed.