höganäsgruppen

Höganäsgruppen svenska formgivare Minna Tannerfalk spanbloggen.se– hejHöganäsgruppen svenska formgivare Minna Tannerfalk spanbloggen.seheatpods & ljusstaken claw
Höganäsgruppen svenska formgivare Minna Tannerfalk spanblogggen.seden gula hästen är en favorit
Höganäsgruppen svenska formgivare Minna Tannerfalk spanblogggen.seblev blixtförälskad i den urtjusiga kannan i  roséguld / kopparton
Höganäsgruppen svenska formgivare Minna Tannerfalk spanblogggen.seblir bara mer och mer förtjust i de blanka lyxiga kopparna, vaserna och kannorna – supersnygga

Precis som planerat så blev det en sväng till Höganäsgruppen, jag är ju en sucker för svensk och finsk design och här finns så mycket fint.
Höganäsgruppens alla föremål är tillverkade i Sverige, med stor omsorg och höga krav på kvalité. Inget massproducerat, inga kompromisser.
Det är det där med den extra kärleken som bara finns där, det går inte att ta på den, men den äkta genuiniteten finns där och den känns.
Jag älskar deras sett att se på saken också, att alla föremålen ska vara funktionella – men huvudsaken är att du ska njuta av dem.

Catherine Djurklou som jag berättat lite om tidigare, har designat kannan i roséguld / kopparton som jag igår föll head-over-heels för.
Jag har inte sett denna innan, men så vacker den är. Och nu sitter jag här och ångrar mig över att jag inte köpte med mig den också.
Kannan är en sån där vacker sak som kan stå solo framme på bänken, vara vattenvärdinna under middagen, stå med blombuketten i och
ändå alltid ha huvudrollen oavsett vilken scen den står på. Som sagt, jag föll för den och nu står den högt upp på önskelistan.

Samma sak med de  H Ä R  finheterna, tänk dig dem en varm sommarkväll med kall sangria eller en kall vinter med varm choklad.
Det blanka har helt klart tagit ett fast grepp om mig, jag tycker att det är så himla vackert. Tänk att duka upp det till middagen – lyxkänslan!

Höganäsgruppens flaggskeppsbutik på Bruksgatan 36 är det värt att köra en omväg för, du kommer att njuta av den.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.