mango

Minna Tannerfalk spanbloggen.se Anguilla Viceroy Hotel Meads Bayon my way
Minna Tannerfalk spanbloggen.se Anguilla Viceroy Hotel todays toknow & todoMinna Tannerfalk spanbloggen.se Anguilla Viceroy Hotel mango daiquiri – insanely good
Minna Tannerfalk spanbloggen.se Anguilla Viceroy Hotel bamboo bar
Minna Tannerfalk spanbloggen.se Anguilla Viceroy Hotel hej hej 

De där Mango Daiquirisarna var så sjukt goda, jag tycker att mina är grymma, men fasen vet om jag inte blev knäppt på fingrarna här.
Men jag vill nog skylla lite på att omgivningen gjorde sitt också, ha ha. Jag är dock helt övertygad om att jag aldrig kommer att
kunna dricka en Daiquiri igen utan att tänka tillbaka på Bamboo Bar och Anguilla.

.

|  bikini hm  |  cover up Matthew Williamson  |

.


4 Replies to “mango”

  1. Eva

    Vilket fantastiskt bildgalleri från er semester du lagt upp Minna! Tack för att vi får ta del av dem! 🙂

    Undrar hur du sköter din hy nu under sommaren? Jag har nyligen kommit hem efter en vecka i Spanien och min hy i ansiktet känns en aning ansträngd av all sol, kan man säga. Känns som om jag skulle behöva fukt, fukt, fukt! Har du tips på ngn bra fuktmask?
    Undrar även om du använder din foundation fr Pur Minerals i puderform? Om, är du fortfarande nöjd med den och med primern? Jag behöver ny foundation men känner mig lite vilsen vad jag ska köpa i djungeln av produkter så tar tacksamt emot tips! 🙂

    Kraam Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.