feelings

a flower de luxe from flower de luxe

Så kul att ni gillat mina inredningsinlägg – more coming up inom kort!

På tal om heminredning. Förra veckan gjorde jag något av en blunder när jag åkte till vårat magasin och hämtade julpyntslådan.
Baxade in den i bilen, baxade upp den till lägenheten. Där stod den och stirrade på mig ett halvt dygn tills jag tillslut tog av locket och
började plocka bland röda tomtar med vita skägg. Ställde upp 2 i fönstret, gjorde en Maria Montazami och backade 3 meter och iakttog.
Fick noll feeling och tog ner tomtarna, ner i lådan och på med locket och så baxade jag tillbaka lådan ner till bilen, in i bilen och till magasinet.

Då – noll julkänsla så jag körde tillbaka lådan. Nu – julkänslan är här. Blir till att hämta lådan. Igen.

 .


2 Replies to “feelings”

  1. Lena

    haha! omständigt värre :/
    Alltså jag vet inte om jag drömt men har inte du vid ngt tillfälle berättat att du skulle öppna butik? Eller är jag helt ute o snurrar?

  2. R

    hej!

    Jag har en fråga till dig gällande fillers. Jag har djupa ringar under ögonen, och vill gärna fylla ut desssa en aning med fillers. så att det ser naturligt men ändå ger ett piggt uttryck. Vilken salong vänder jag mig till? Visserligen kan jag slänga mig in på vilken salong som helst i sthlm, men jag vill gå till en superkunnig och super-engagerad kompetens som vet vad dem gör. Har du några tips?

Comments are closed.