Now

mötesdag

augusti 19, 2013

Minna Tannerfalk2013

Idag är det mötesdag hela dagen.
Klassisk måndagkänsla mixat med förväntansfullt pirr i hela kroppen.
Känns som att idag är dagen då hela Sverige är tillbaka på jobbet igen och att hösten startar nu.
Jag håller tummarna för en lång och varm höst om den tänker komma redan…

 Ha en go måndag!

.

Just det – du missar väl inte det  H Ä R  !!!

.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jenny augusti 19, 2013 at 10:57 e m

    Nu… Min gamla vän, vill jag vara först med att Gratulera dig på din dag (trodde helt ärligt att jag skulle orka att hålla mig vaken till 24, vilket jag i detta laget borde veta att jag INTE skulle) Nu menar jag naturligtvis inte att du är gammal på nåt sätt, utan mer att vi blev vänner för väldigt längesen 😉
    JÄTTEGRATTIS!!!
    Jag bjuder på lunch, om du kikar inom jobbet nån dag så vi kan bestämma tid o plats!!

    Kram Jenny

  • Leave a Reply