nöjd

SwissClinicswiss way

Sen jag slutade att amma har jag ätit dessa pärlor, en av varje sort varje dag.
Nu kan jag inte bevisa att det har med dem att göra, men mina naglar växer och är mycket starkare (än mina vanligtvis tunna löv till naglar)
och jag har inte tappat något hår, tvärtom känns håret också starkt, blankt och fylligt.

Har såklart hört om ”alla” som tappar håret efter förlossning och amning, och lite gått och väntat på det jag också, men än så länge,
(knock on wood) så har jag tvärtom starkare naglar och allt mitt hår kvar.

Vill du läsa mer om kapslarna så finns det info H Ä R

*


5 Replies to “nöjd”

 1. Matilda

  Oj jag har faktiskt inte hört nån som inte tappat håret efter barnafödande/ slutat amma. Ska bli intressant och se om det sitter kvar på dej, hoppas det! Hur gammal är Moses nu?

 2. Minna

  Matilda – Nä, knock on wood som sagt. Men än så länge är håret intakt. Moses är lite mer än 3 månader nu, så jag går fortfarande och väntar på ifall det ska ”sätta igång”. Hoppas inte… Så jag fortsätter med pärlorna ett tag till.

 3. Annika

  Jag började inte tappa hår (fälla är en bättre beskrivning) förrän min dotter var 5,5 månad…Knock on wood!! ☺️ Blir spännande att följa om pärlorna funkar för då är de givna för mig vid nästa barn!

 4. Emma

  Jag är en party-pooper men tyvärr kan man inte gå emot moder natur. Allt styrs av hormoner. Får du mer, bättre och tjockare hår under graviditeten kommer du tappa denna extrapäls så småningom. De personer som inte tappar hår är de som aldrig fått bättre hår under gravidteten. Amning eller flaskmatning spelar ingen roll. Den enda skillnaden är att ammning oftast generar till längre tappnings-tid då hormonnivån är lägre under en lång period. Jag ammade inget alls o åt Priorin från dag 1 efter förlossning. Mitt hår rasade av mig 6 månader på dagen efter förlossning. Från 1 dag till en annan..på riktigt. Jag drog i det varje morgon dör att se om detta var dagen då fallet skulle starta. På 6-månads dagen fick jag en stor tuss med mig o sedan var det kört. Det går inte att förbereda sig o det är sjukt jobbigt mentalt o framförallt äckligt att hitta hår i frysen, kylen, runt nappen, vakna på morgonen mwd hår i munnen, rensa duschsilen varje dag o hitta tussar av hår i hela lägenheten. Dock syntes det inte nämnvärt mkt på mig trots allt. Är nyttigt, ät vitaminer som hjälper det nya håret att bli friskt o starkt o håll tummarna att du slipper hårvikar (jag slapp det men det är mer vanligt än ovanligt kolla Mini Anden, halle Berry, Leila-Bakar, Katrin Z, Anine Bing osv). Men det kommer tillbaka. Ett sista tips. Skippa färgning o blondering! Håret blir sjukt sprött o mitt gick av trots att jag inte färgade i luggen. Hade jag färgar hade det med all sannolikhet blivit ännu värre! Lycka till o har du några frågor så är det bara att ställa dem för jag är väldigt insatt då detta var en sån issue för mig då jag är så fåfäng när det kommer till håret 🙂

Comments are closed.