tävling – vinn barnvagn!

Jollyfesten

Jollyroom har värsta Jollyfesten nu med massor av otroliga priser och erbjudanden.
Och även en superdupertävling här hos mig!

TVÅ VINNARE kommer att vinna varsin sprillans ny Cresent Classic kombivagn att möta våren i!
Vagnen finns i fem olika färgkombinationer och du väljer såklart vilken färg du vill vinna.

Så här gör du för att vara med och tävla:
1. Svara på frågan: Vilken detalj på barnvagnen är viktigast för dig?
2. Välj vilken av Cresents Classic Kombivagn du önskar vinna:
(klicka på namnen)

BLACK / ORANGE
SAND
CHROME
BLACK / RED
BLACK

—–> Jollyroom på Facebook hittar du H Ä R

*

*** TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD ***


69 Replies to “tävling – vinn barnvagn!”

 1. Isabell

  1. Viktigast detaljen för mig är de stora stabila hjulen. Så vi kan ta oss fram på alla underlag med vår lilla tjej som kommer i juni ?
  2. Chrome

 2. Jenny Håkansson

  1.Reglerbart handtag då jag och min sambo inte är lika långa!
  2.Chrome!
  Hoppas på tur!
  Ha en trevlig helg

 3. Fasceta Thorzell

  Vagnen funkar på alla terräng är den viktigaste funktion som jag gillar från Cresent Classic Kombivagn
  Jag skulle välja Chrome om tur är på min sida.

 4. Elisabeth

  Hej,
  1. Viktigaste detalj på en barnvagn? Hopplöst svårt att ge ett svar. Så för att att ge ett så bra svar som möjligt skulle jag säga…..Att barnvagnen är flexibel och går att anpassa till människors olika livsstilar…Till exempel för oss är en av de allra viktigaste detaljerna för oss är att barnvagnen har ett skönt ”gung”, bekvämt både för mig och min man som kör och bekvämt för vår älskling som åker i. Men också att den är smidig att köra med tung last då vi ofta går med vagnen till mataffären och handlar. Ytterligare en ovärderlig detalj är parkeringsbroms för hand eller egentligen en fotbroms som är ”lätt att hantera”. Jag vet inte hur många gånger som jag fått böja mig ner för att lossa bromsen på den vagnen vi har idag, klämt fingrarna eller att mina skor har fått sig en ful repa. Jag har också vid ett otal tillfällen fått upp ögonen för betydelsen av att vagnen inte blir ”lång” när man fäller ihop den utan att den både att den blir kompakt och att den lätt att fälla ihop (gärna med ett enhandsgrepp). Hopplöst många gånger har jag stått på parkeringen och funderat på hur jag ska lyckas lasta om i bilen för att få in vagnen när vi är flera som åker. Jag och min man har även en aktiv livsstil och det gör att vi behöver en vagn som både är säker, komfortabel, smidig men som också har en del ovärderliga lösningar. Att värdera dessa utifrån vad som är viktigast är ganska svårt då det i stunden i sig har en avgörande betydelse. Fiffiga fack, ställbart handtag…Ett annat exempel på en viktig detalj är att för oss (jag och min man) som ofta är på stranden (ÄLSKAR sola och bada) är det viktigt att suffletten är stor, täcker barnet bra och har ett solskydd i tyget. Att vagnen också är snygg är även en detalj som är svår att bortse ifrån…..Listan kan göras ofantligt lång…. 😉
  2. skulle jag vinna hade jag önskat BLACK/RED (en personlig favvokombo)
  Ha en fin lördag!
  Elisabeth

 5. Lisa S

  Hej! Att den är lätt att fälla ihop och sätta ihop igen utan att man blir tokig eller frustrerad! In i bilen, ur bilen, på resan osv. Det är en viktig detalj för oss.
  En vagn i BLACK skulle jag gärna ratta runt 🙂

 6. Ida Nilsson

  1.) Det viktigaste för mig är att barnvagnen är ergonomiskt rätt för barnet.

  2.) Färgen Sand skulle jag vilja vinna!

 7. Börje J

  1. Komforten för barnet som ska åka i vagnen, såklart. Därefter körkomforten!

  2. Jag hoppas vinna Cresent Classic i färgen Sand till min fina dotter och svärson som väntar deras första barn i sommar. Skulle vara fint att som morförälder kunna hjälpa dem på vägen med vagnen som både är en stor utgift och dessutom är ett måste för dem som bor i stan.

  Mvh. Börje

 8. Maria

  Kul tävling!
  1. Eftersom jag väntar vårt första barn vet jag egentligen inte vad som är viktigast. Men vi reser mycket så att den är smidig och lätt att ta med överallt är såklart något vi skulle uppskatta hos en vagn.
  2. Älskar orange, så svart/orange blir valet!

  Allt gott! /Maria

 9. Hanna

  Hej!!
  Svar på fråga 1 är: tryggheten för ens barn att känna sig ”hemma i vagnen” för bästa möjliga sovstund.

  Svar på fråga två är: crome – en perfekt dagisvagnsfärg!

  Mvh hanna

 10. Åsa

  1. Har inte ngn baby själv, men längtar ibland… Komforten för barnet känns såklart givet men även för den som kör den, dvs reglerbara handtag, lätt att ta med på resor och att köra. Opsi Daisy! Det blev ju inte en viktig sak.. Jag tänkte först att jag skulle tävla åt mig själv men är ju inte aktuell för en bebis nu så jag tävlar åt min kära vän (i sista timmen så förhoppningen är minimal) som får en liten son i maj om allt går som vi alla önskar denna gång. 2. Hon älskar beige/sand i tyger både på inredning, kläder osv så valet är enkelt.

 11. Anna Furbeck

  Åh jag slänger in en kommentar och hoppas jag har chans att vinna. Jag tycker såklart att det viktigaste är att barnvagnen är säker men i övrigt tycker vi mycket om att vara ute och bor i norr där det är viktigt med terränggående hjul 🙂 Vi vill gärna ha sand! Den är finast! 🙂
  Ha en toppendag!

 12. Sandra Callermo

  1. Jag gillar att vagnen är lätt att köra på alla underlag och även har reglerbart handtag för att kunna anpassa efter mig och min mans olika längd.
  2. Jag skulle vilja ha en svart.

  Nu är det bara att hålla tummarna!

 13. Ajla Kastrat

  1. Stabila hjul som kan ta oss runt i alla väder utan problem är nog den viktigaste detaljen för mig!
  2. Chrome!

 14. Sandra Fornell

  Den viktigaste detaljen måste jag nog säga är ett höj och sänkbart handtag så att både jag och min partner kan gå många mil med vår ängel och barnvagn.

  Sand är den färgen som fångade vår blick!

 15. Maria Nordström

  Jag är 38 år, ska bli mamma för första gången och är verkligen novis på detta med barnvagn. ? Vi bor dock på landet omgivna av grusvägar så svaret på fråga ett, för vår del, är att hjulen på barnvagnen bör vara av riktigt god kvalité för att kunna gå på långa promenader. En svart färg vore inte helt fel heller med tanke på smuts.
  Vår lille Vilfred Viking föds i slutet av juni. ? Det kommer bli underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.