vi gjorde det, vi flyttade till Mallorca!

Det är fortfarande ganska svårt att ta in, och det är ibland en gång, men oftast flera gånger om dagen som vi tittar på varann och säger:
-vi bor här, vi gör verkligen det.

Våra leenden och mina alltid lite vattniga ögon, avslöjar oss genuint. Vi är så lyckliga att vi gjorde vår dröm till verklighet.
Igår satt vi i vår lägenhet när Maccis plötsligt sa, jag har inte ens fattat att vi ju faktiskt äger en lägenhet här också.

Och det gör vi ju, och nu börjar den bli klar. Bara de som gjort den här resan vet vilken TID det tar, vilken E X T R A tid allt tar.
Hur många papper som ska fixas på olika enheter, hur många missförstånd och hur många gånger man får så lite information så allt blir fel FAST man gör allt i sin makt.
Ibland känns det hopplöst, uppgivenheten fyller en och man tänker på hur stor skillnad det är på smidigheten i Sverige.

Att köpa en lägenhet på Mallorca, som är färdig och klar är inte heller gjort i en handvändning. Eller att flytta till Mallorca.
Men att renovera 100% och iordning på allt, få fin och bra standard, det kräver hjärnbalk de luxe 3000. Och att spanskan flyter väldigt bra.
Och så detaljen av att det krävs att man är på plats HELA tiden. Eller så får man ha ett Joakim von Anka valv att bara åka och hämta skottkärror med euros i.

Jä, jä. NU börjar vi se ljuset i tunneln på riktigt. Och igår när vi satt i kvällssolen på takterassen… ja då studsade hjärtat några extra slag.
Jäklar vilken pärla den där lägenheten kommer att bli.

*


3 Replies to “vi gjorde det, vi flyttade till Mallorca!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.